Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mantas_Creative

Nariai
  • Pranešimai

    447
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Mantas_Creative

  1. Labas, tai, kad nieko nesimato, su cbuginau visas kulkas i tave ir tiek
  2. priviet

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Liepsna_Fire
    3. Vyskupas_Giovanis

      Vyskupas_Giovanis

      Tosha negalvoji klaidos padares? Ryzyne daba 400 zmoniu :DD

    4. Dedee_Buferis

      Dedee_Buferis

      Phj tas ryžynas, čia bent normalios sistemos, ir beto edga pamatė kad visi bėga iš ten, tai atnaujinimus padarė tipo.

  3. ka dzimis tipo moderatorius bsk tevs?

  4. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Creative, pildau už Jim_Kerey. 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Kiss 3. Administratoriaus nusižengimas: freebanas 4. Įrodymai (būtina):http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/142485-8-tony-kiss-ban-jim-kerey/
  5. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Creative. Kokį skaičių pasirenkate?: 19.
  6. Bendravardis yr tai reišk mldc. Kalba baigta.
  7. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Creative. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Lukis_Thurt. 3.Kodėl buvote užbanintas: free ban 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/c4a60504a86a09732ed00d13f5912b2f32.png
  8. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Creative. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Fake kill, isejau is ligonines /tplv ir paliko galva svaigt, ziuriu banas fake kill. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Creative. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Dovidas_Kiets. 3.Kodėl buvote užbanintas: Cytas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. As tai abejuose video nematau kur tu matai kad saunu i sona bet pataiko i zmogu, visur gunas nusitaikes i zmogu ir pataiko i zmogu, plius su c-bug varau tai px vapsie, laukam dzeikio nuomones, reik c-bug moket ir saudyt psio. PS: jeigu aima esi pajunges tai neprasauni kulku, o dabar ziurek kiek prasoviau ir nepataikiau i ta zmogu ir dar tu sakai, kad gale video pataikau su aimu tipo i drauga(kolega) tai as saudziau su cbug ta zmogu, nusoviau ir dar pasaudziau ir uztaikiau i kolega, matos video kaip tas zmogus jau buvo griuves, o tik tada pasaudziau i kolega, nematau as jokio aimo.
  11. Jo, seni geri laikai, dar pamenu pas Ganju atejau i surius tai pasimetes, ten *Myliu Las-Venturas.lt* sava chebra buva, visi bazarina, bet poto pradejom bendraut, pasirode mldc ciuvas, daug ka gali pakalbet su juo, tai tep ir prilipo, bbz su ganja dahuje laiko bendraujam jau ir mldc kad gryzo i projekta senis, be to siaip budavo taip ten kur ganja ten mldc chebra ir visa kita, psio tak iki.
×
×
  • Kurti naują...