Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tyshwan_Guetta

Nariai
  • Pranešimai

    1.307
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    5

Tyshwan_Guetta paskutinį kartą laimėjo Vasaris 27 2017

Tyshwan_Guetta turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

888 Žvaigždė

Apie Tyshwan_Guetta

  • Rangas
    *LV Poker Star*

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Spec. pajėgų narys
  • Patirtis:
  • Pinigai:
  • Tr. priemonės:
    Enforcer

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kaunas
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

26.690 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas, Norint dalyvauti konkurse, privalote užpildyti žemiau pateikiamą anketos šabloną. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tyshwan_Guetta Spėjimas: 3
  2. Cirkas. parašai nuomonių temoje kritiką, kad leavines žaidėjas priimamas į komandą, gauni forume ispėjimą, kaip po bereikšmis komentavimas, kai pati tema breikšmė.. :D ir kritika cenzuruojama, way to go..

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  8 daugiau
    2. Project_Ekko

      Project_Ekko

      Nereikėjo užvesti tokios diskusijos, kur aiškiai nesiorientuoji.

    3. Kristupas_Scary

      Kristupas_Scary

      Welcome to #newlvera

    4. Delcas_Samp

      Delcas_Samp

      „Jei nenorit – nesinaudokite mūsų forumu.“ ahuena nuomonė girdėt iš pagalbininko, nenorit nežaiskit :D

  3. už mikčių geriau, bet still nesuprantu tai tu vistiek ro ar nebe ro jau ?
  4. Dasidėjo papildomas prizas klanams/darbams, tad darbų/klanų vadovai skatinkite savo kolegas dalyvauti :).

  5. Sveikinimai, sėkmės pareigose, padėsiu kiek galėsiu.
  6. Dasidėjo papildomas prizas klanams/darbams, tad darbų/klanų vadovai skatinkite savo kolegas dalyvauti :).

  7. Infernus nugalėtojai 1 vt. Katinukas_Murklys. 2 vt. Vincent_Alo.
  8. NRG - 500 nugalėtojai 1 vt. Bruno_Linn 2 vt. Katinukas_Murlys
  9. BENDRA INFORMACIJA Dalyvių tikslas - su savo komanda sunaikinti priešininkų komandą. Renginio organizatorius - Tyshwan_Guetta. Renginio metu būsite atkelti į reikiamą vietą ir jums bus suteikti ginklai. Renginio metu kovosite su priešininkų komanda (2v2). Renginio metu naudojami ginklai bus DGL SG SPAZ. Norint dalyvauti renginyje privaloma užregistruoti komandą pagal žemiau pateiktą anketą. Komanda kuri laimės galės pasirinkti kuriam klanui ar darbo frakcijai dovanos laimėtą papildomą prizą. TAISYKLĖS Renginio metu privaloma laikytis bendrų serverio taisyklių. Renginio metu draudžiama gydytis ar vartoti narkotikus. Renginio metu privaloma klausyti renginių organizatoriaus. Renginio metu draudžiama šaudyti, ar kitaip daryti žalą kol vyksta ne jūsų kova. Renginio dalyviai privalo būti užsiregistrave šioje temoje. DATA IR LAIKAS Renginio pradžia numatoma 2023.03.25 17.00. PRIZAI 1 vieta 500.000 eur. + 5.000 dgl kulkų kiekvienam komandos nariui. 2 vieta 250.000 eur. + 2.500 dgl kulkų kiekvienam komandos nariui. Papildomas prizas - 1 vietą užėmusi komanda gali išsirinkti kuriam klanui ar darbo frakcijai bus paaukota 500.000 eur. + 50 taškų klanui (jei tokį turi) + 15 taškų darbui (jei toki turi). ANKETA 1. Jūsų V_P ir komandos nario V_P: 2. Komandos pavadinimas: Už pagalbą dėkoju Bruno_Linn. Už paramą eventui dėkoju DP ir KP. T_G EVENTAS NEĮVYKO.
  10.  

    Siūlau dalyvauti, good mone, free exp

  11. Pranešimas apie pareigų atsisakymą! 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tyshwan_Guetta 2. Jūsų atstovaujamas darbas, pareigos: Spec. Pajėgos, direktorius 3. Jūsų pasitraukimo priežastys: Praėjo 30 dienų, AČIŪ tiems kas su manim ir Kašaku dirbot kartu t.y. @Ply_Tukas@Mariux_Andres@Delcas_Samp@Katinukas_Murklys@Auridas_Budrys@Kristupas_Scary@Mark_Gold ir begalė kitų. Atsisakymas buvo planuotas, su pavaduotoju iš pat pradžių 30 dienų atidirbti ir atsisakyti, nesvarbu nuo sėkmės ar ne, per vadovavimo laikotarpi turėjome banko seifo pasikesinimą, pirmą šiais metais, kurį atlaikėme, pradėjome treniruotis atgrobimo srityse. Pagrindinė problema serveryje su šiuo darbu žaidėjų nenorėjimas dirbti teisėsaugoje, nežinau kieno čia daroma įtaka, tačiau šiokia tokia komanda buvo suformuota. Viena iš didžiųjų problemų mano akimis yra kitų teisėsaugos sričių neaktyvumas, toks jausmas, kad teisėsauga tai spec. pajėgos. Pats pražaidimas nebuvo problema, net kada priešininkų yra daugiau x10, o kas dirbo pas mane nemačiau kad skūstusi mano vadovavimo, gal šiek tiek katino, jis per griežtai į viską žiūrėjo . Serveryje kolkas planuoju skatinit žaidėjų aktyvumą vesdamas įvairius renginius. Didelis ačiū tau @Katinukas_Murklys atstovėjome neblogai, buvo visko, bet išlaikėme. Dpi siūlau atkreipti dėmėsį kad žaidėjas prabuvo 30 dienų pavaduotojumi ir yra vertas direktoriaus postų jei tik pildys ateityje, dabar gaila atsisakė spec. pajėgų direktoriaus perleidimo procedūros. 4. Jūsų išbūtas laikas pareigose: 30 d. 5. Paskutinis algų išmokėjimas (nuotrauka): https://imgur.com/a/lZ8EMkX
  12. žiūrėk pats įvardintasis camelis rašė šioj temoje kad neįsižeidė ir nesupranta kam čia ta ppk rašai .. tik kažkas trina..
  13.  

    Kviečiu sudalyvauti, praktiškai nemokami pinigai.

×
×
  • Kurti naują...