Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Aurimas_Ehmmettt

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

37 Pradedantis siekti tikslų

Apie Aurimas_Ehmmettt

  • Rangas
    Narys
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Lukas_Opa 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytinimas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Rokas_Pomidoras 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytinimas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  3. *Anketa* 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Holland_Minigunas 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytinimas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  4. *Anketa* 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Igor_Kudava 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytinimas [Taisos Car su sob] 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  5. Dekui,ai,tipo jis ten nusikaltes buvo ir atvažiavo suiimt,bet atvarėm tipo savi ir išlaisvinom
  6. *Anketa* 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): John_Elegy 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytinimas [AFK BOT] 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  7. *Anketa* 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Karolina_Kaciukas 3.Už ką buvo skirtas banas: car plant - skundai 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/109098-%C5%A1audotrai%C5%A1ko-civil%C4%AF/
  8. Nepateikėte įrodymų per tam skirtą laiką,tad gavote laikiną užblokavimą. Prašau nebefreepostinti,nes tai bus baudžiamą įspėjimais.
  9. *Anketa* 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Ehmmett 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Drag_Avasteris 3.Už ką buvo skirtas banas: free star - skundai 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/109042-free-star-drag-avasteris/
  10. Dėkui už nuomonę,kursiu ir stengsiuos tobulėt! Daina:
  11. Dėkui,bet su logotipu nieko negalėjau padaryt,nes kitaip jo nesimatytų,teks priprast.. ;/
  12. Na ką,sveiki visi,pristatau naują savo darbą jau iš lietuvos,tad mažiau lagg ir pnš.. Tikiuosi šis trumpas klipukas jums patiks! Gero žiūrėjimo!
  13. Manes tiesiog buvo paprasyta jus uzbanint. Irodymai yra osen,jei reiks pateiksiu irodymus kaip prase uzbanint
×
×
  • Kurti naują...