Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Agnius_Fantazy

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Agnius_Fantazy

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Pats su savim pamytinau swx by MaGistras mods, on Flickr
  2. Valink ir tu nick coperi.. iš lm* serverio vieno iš populeriausio nicka pavogė.. avatarai paprasti,gražūs. Neatrodo kad pirmi nes ne tavo daryti.
  3. Nū nū daugiau dočiau nei 14 ;/ kokių 16 bet krč malonu susipažint,girdėtas veidas daugeliuose srw įpač kaimuose. sekmės.
  4. Ačiū už bugintą modą nuo kurio gavau crasha. dekingas tau labai.
  5. AA3 įjūngtas 640x480? forumui laggą mažinu,ir kad greičiau fotkęs keltų. mano grafika yra 1920x1080. taip pat naudoja ir Slashas tik jis pasididinęs per flickr kurį mes naudojam. Foto keliama.
  6. Ne lt3d pirmas sukūrė ir hellandreas. Mano reputacija lt3d forume yra nulinė turi kažką prieš? Nesikarščiuok,tik pasakiau kad kopijavimas ne vienintelė įšeitis. Galėjai paįvairint temą. galėjai daryt kad pvz gražiausios ft laimės kažką ir kažką. bent aktyvumą surinktum,o tu iškart putojies ant manęs
  7. Kuriamos modifikacijos už kokius nors menkniekius,serverio litus. no ot. nou copy temos plyz,tik gėda forumui darot. skypė jai kam prireiks: eco.yolo sa-mp-380 by MaGistras mods, on Flickr
  8. Bet tu trauma esi rimtai. apžiot tevam? eik mamai pasiskūsk kodėl aš toks *Myliu Las-Venturas.lt*. apie tavę kalbu. nes tokių yra retas atvejis.
  9. xddddd mama tau nesako kodėl trankai galvą į sieną?
  10. Nu o dabar paklausyk: Supranti kad be magijų kovot negalit,tai koks pisal*s stūmt ant yardų nors aš jų irgi nekenčiu Bet taip tik parodot savo silpnybę kad be magijų ir vėl pakartosiu kovot negalit. Be manęs būtų tikrai kažkas parašęs papeikimą tai jau ir taip aišku. bet vat nemokat normaliai kaip žmonės ką padarysi. Buvo vienas papeikimas parašytas,bet nežinia kodėl ištrynė. gavau žinoti iš draugo į skype Parašyk papeikimą,nes aš negaliu atimtos teisės,aš už jį parašiau. Žinojau kad jį nuvers,bet manęs paprašė klasiokas - draugas. Tai jopapa kokius bispridielus jūs darot.. jūs jau dėl to žaidimo žlungat vpš,stogas važiuoja vienus ddosina,kitus gazdina. *Peace.
  11. Geriau palikt Brigada negu dabartinį lučių drk xdddd

  12. Nešalta? mama su striuke vasara į lauką išvarė? ir dar kožna tokia kožna striuke kožna diena
  13. Banned anketa priimta,reiškiasi čytina. ar naudoja,palengvinančias programas kurios yra negalimos. p.s isp gausi nes tau čia komentuoti negalima.
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė : Edgaras_Marozas • Kurio darbo vadovą peikiate ( firma/ Vardas_Pavardė ) ? : Lučiu drk • Už ką jį peikiate ( išsamiai ) ? : Čytinimas,banned buvo priimtas. • Įrodymai ( foto/video ) : http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/109747-mantis-kent-banned-arnis-brigada/&do=findComment&comment=1023815
×
×
  • Kurti naują...