Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Roller_Deep

Nariai
  • Pranešimai

    125
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Roller_Deep

  1. Sveiki, turiu galimybė testuoti daug įvairių naudotų kompiuterių konfiguracijų, tai nusprendžiau tai filmuoti ir pasidalinti su jumis! Dalinuosi su jumis, savo pirmuoju darbu! Tikiuosi visiems bus įdomu arba naudinga! Malonios peržiūros! Taip pat, nesuprantu kodėl monitorius rodo, kad GPU apkrova taip šokinėja? To negali būti, kitaip žaidimas veiktų nestabiliai, gal kas turi kokiu minčių? Jeigu patiko, prenumeruok kanalą, bei nepamiršk palikti atsiliepimą!
  2. Neprisimenu, nei vienu kūčių ar kalėdų, be Mamos spurgų ir visos šeimos susirinkimo prie vieno stalo
  3. Anketos šablonas 1. Kokios pagalbos reikia?: Senai čia belankiausi ir negaliu dabar surasti kur galėčiau redaguoti savo parašą forume, gana kvailai skamba, tačiau nusprendžiau pasiklausti. 😅 2. Apibūdinkite iškilusią problemą: Tekstas aukščiau viska paaiškina. 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  4. Sveiki, gal buvo susitikęs su tokia problema, kad torrent siunčia vos ~450-500kb/s greičiu nesvarbu ir nesvarbu ar tu nieko nedarai ar žiūri video youtube. Taipogi video, bei kiti puslapiai nestringa viska veikia puikia, bet torrente siunčia vos kažkokiu ~450-500 kb/s tas pats ir Steam'e. Gal kažkas žinote problemos sprendimą ?
  5. Tada kažkas su regėjimu, nes paspaudus man be jokių pastangų viskas lengvai skaitosi.
  6. Kas neįskaito parašyta. PASPAUSKIT ANT PAVEIKSLĖLIO IR GALĖSIT JĮ PASIDIDINT, TADA VISKAS MATYSIS IR ĮSISKAITYS PUIKIAI... !!! ( Į FORUMA NELEIDŽIA ĮKELT 1980x1080 DYDŽIO, FORUMAS JĮ AUTOMATIŠKAI SUMAŽINA !!!)
  7. Sveiki pristatau pirmąją, pilnojo leidinio dalį. Tikiuosi jums patinka mano "laikraštis", "VENTURAS stories". "VENTURAS stories" laikraštis išleidžiamas kas viena ar dvi dienas, tikiuosi jums malonu, bei įdomu jį skaityti. Kuo daugiau bus jūsų komentarų, tuo didesne motyvaciją bus man rašyti šiuos leidinius. Komentuokit, kritikuokit, patarkit . Stengsiuosi tobulėti. (Dėl reklamos galima kreiptis į mano AŽ, kol kas aš vienas esu laikraščio redakciją.)
  8. Ne tokia Lietuvoje ekonomika, kad tokių mašinų būtų daug.
  9. Sveiki, radau be galo gražia ir kokybiška modifikacija t.y. Audi A4 B8.5 AVANT. Žaidime ši modifikacija keičia Regina, tačiau pasistačiau ją vietoj Stratum ir viskas atrodo puikiai, lyg modifikacija kurta šiam modeliui. (Aišku truputi keista, kad Audi ir RWD, tačiau tiek to čia gi SAMP'as ) P.S. : Ant automobilio matosi serverio valstybiniai numeriai, taip kaip turi būti. Atsisiuntimo nuoroda ir fotografijos, bei vaizdo įrašas : http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/70372-audi-a4-avant-2013/
  10. Dėkui. Rytoj pamatysit dar viena bandomąją versija. O toliau manau jau lipdysiu vienu formatu kuris pasirodys tinkamiausias. Kol kas kaupiu materialą. | P.S. Malonu išgirsti teigiamus žodžius
  11. Sveika tauta, gal kas nors turite BMW E61 (BMW E60 universalas) modeliuką ir galit pasidalint ? Niekur negaliu rasti...
  12. Čia dėl kokybes. Kita kart padarysiu 1920x1080 (FullHD) rezoliucija ir viskas bus puiku manau
  13. Laikraščio redakcija susisiekė su jumis per "privačiąją žinutė".
  14. Sveiki pristatau antrąją, bandomojo leidinio dalį. Komentuokit, kritikuokit, patarkit . Stengsiuosi tobulėti. (Kita kart bus Full HD atsiprašau ši kart už HD kokybė.) (Dėl reklamos galima kreiptis į AŽ.)
  15. Šaunuoliai vyrai ! Taip ir toliau ! Nekantriai laukiam LV5 !
  16. Dėkui už kritiką, bandysiu taisytis.
  17. Nesistengiau nieko išplėsti, tiesiog maždaug kaip atrodytų laikraštis, todėl laukiu jūsų nuomonių ir patarimų,
  18. Sveiki, pristatau savo bandomąją laikraščio versiją. (Todėl toks trumpas) Patarkite, įjunkite vaizduote, bei duokit idėjų kam nėra sunku. Ačiū už dėmesį.
  19. Ką norit ta ir keiskit, tik užpildykit anketą, kad vieni pamatė kitų skin'us galėtu kažka pasiūlyti.
  20. Sveiki, yra žmonių kurie turi geru skin'ų CS:GO ir nori gal pakeisti į kitus, bet nežino su kuo, tad rašykime čia kas ką nori patradint ir kas ką turi gal rasim tai ko norėjome. Jeigu nesunku užpildykite pageidautina anketą. Steam nick'as : Inventoriaus foto : Ką į ką norite keist :
  21. BananaBiceps, YourPapa, PlayerMLG, BananaPOWER, WildMonkey nžn daug tu nickų galima prigalvoti Aš kažkada buvau užsivadinęs whiteNIGGA poto TomBiceps ir dabar ПапкаТвой galvok geriau pats
  22. Į mano moykla labai užneša Šiaip gražus neblogas darbas, sekmės ir kantybės kuriant toliau
×
×
  • Kurti naują...