Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ken_Brooks

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Ken_Brooks

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

808 profilio peržiūros
  1. Sveiki, norėčiau su jumis pasidalinti nesenai mano atrasta daina iš Hot Angel Gang kolektyvo, esu apie šiuos atlikėjus jau rašęs ankščiau, bet ši daina tikrai nustebino, taip ji galbūt liūdnoka bet asmeniškai mano manymu tikrai kokybiškai padaryta ir todėl noriu padėti šiems atlikėjams toliau plėstis. Kiek žinau vienas iš pagrindinių šios grupės narių 'Little L' buvo patekęs į avarija dėl kurios jam buvo sunkiai sutrikdyta sveikata, 3 klinikinės mirtys, 5 kaukolės lūžiai ir pažeistas stuburo L slankstelis. Dėl tokių priežasčių aš negaliu likti abejingas ir nepasidalinti šio įrašo su jumis aš noriu kad jie tir toliau tęstų savo kūryba nes manau kaip lietuvių darbas tai tikrai vertas dėmesio ir tikiuosi kad jie ateityje neliks nepastebėti.
  2. Update temoje įkelta trečia daina, pacheckinam.

  3. Na mano manymu kaip pradžiai tai jie turi gan dideli potenciala bus įdomu pažiūrėti kaip jiems seksis ateityje
  4. dėl pirmos dainos tai nežinau asmeniškai man visi žodžiai girdisi nebent jau labai subas galingas pas tave
  5. Sveiki, taigi nesenai atradau du lietuvius kurie mano manymu yra tikrai verti dėmesio ir todėl nusprendžiau pasidalinti su jumis ir padiskutuoti kokį potencialą muzikos industrijoje turi šie du lietuviai ? Asmeniškai mano manymu antroje jų dainoje jau pagerėjo kūrinio kokybė ir skamba žymiai geriau, kuri labiau patiko jums ? Pirma daina - Antra daina - Trečia daina -
  6. Avatarai kurti ne mano. Norėsite panaudosite. [/url]
  7. Sakau ir tau antra karta kaip galiu būt vaikas, kai man už nepilno mėnesio sueina 16... O visų antra čia yra nepagarba darbuotojams. Tai aš tau tą ir noriu pasakyt... kad už cenzūra negalima duot įspėjimų, tai jau neįdomus kai prigautas esi ir bėje jau serveryje esu pasiekęs ir daugiau nei tu tik va kad su kita paskyra, gerai laukiam DPKT nuosprendžio nes su tokiais čia spec. programos riteriais kalbėtis nelabai varkė.
  8. Ok, visų pirma žaidžiu už tave tikrai seniau nes su savo senu acc (Sheamus_Curse) čia pradėjau žaisti galbūt prieš du metus ir išžaidžiau serveryje apie metus su puse, o dėl tų sistemų tai nežinau todėl kad buvau gan ilgai leavinęs, aš tau sakau kad ***** nėra keiksmažodžiai keiksmažodžiai yra tada kai matosi pats keiksmažodis jau antra kart aiškinu jeigu nedašunta eik pas daktarus.
  9. Nežinau ir neįdomu kiek jam metų, sakau debilu išvadint nėra joks čia prikolas, jeigu nieko blogo nematai siūlau akinius įsigyti. Dėl 4 tai va norėčiau matyti logus o dėl 5 tai tavo tas Albertėlis gali mane įžeidinėt o ką aš stovėsiu durnelio vietoj ir būsiu toks kaip tu ? nu tikrai kad ne.
  10. Cenzūra nėra keiksmažodžiai, keiksažodžiai yra kai žodis matosi be cenzūros (atsiprašau, tikiuosi už pavyzdį įspėjimų negausiu) pvz: nachui, *Myliu Las-Venturas.lt*, sūka ir pnš. per /r nesikeikiau ten buvo tiesiog atkirtis prieš vieną darbuotoją kuris pats be priežasties pradėjo konfliktą, o direktorių/pavaduotoją gerbiau jeigu ne taip supratai tai ne mano bėdos jeigu galvoj vietoj smegenų makaronai plaukioja, tai kam tau iš vis ta puodynė ant galvos nejau dėl grožio, P.S kaip aš galiu būt vaikas jeigu man nepilnai už mėnesio sueina 16 ? P.S netildyk manęs nes verčiau pats galėtum patylėt.
  11. 1. nuo kada vaikai geria ? ir nuo kada išvadint debilu yra prikolas ? 2, 3 nuotrauka pats save prisigauni. Ketvirta pateik įrodymų arba tegul dpkt prašo logų, Penkta už žvaigždutes negalima duoti įspėjimų kadangi žvaigždutės šiuo atveju reiškia cenzūra
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė : Ken_Brooks (Sheamus_Curse) • Kurio darbo vadovą peikiate ( firma/ Vardas_Pavardė ) ? : Radistai (James_Makar, Aivaras_Acme) • Už ką jį peikiate ( išsamiai ) ? : Taigi, vos įsidarbinęs į firmą pastebėjau kaip jis gražiai bendrauja su darbuotojais, visų pirma nenorėjau rašyti papeikimo kadangi būtų buve gaila jog direktorius gautų įspėjimą pas kurį dirbu, tačiau kai jis šiandien mane išmetė praktiškai iš oro, už tai kad gyniau savo orumą, neapsikenčiau ir nusprendžiau tvirtai jog šį kartą be papeikimų nebus apseita, taigi šis direktorius įžeidinėja kitus savo firmos darbuotojus, užsiima korupcija tai yra priima į darbą iš ,,Oro", leidžia savo draugams daugiau nei paprastiems darbuotojams, taigi vienas darbuotojas čia jau prieš tą patį konfliktą pradėjo ant manęs važiuot aš nedakentęs pradėjau ant jo atgal stumt kad jis atstotų ir netrukdytų man vesti eterio, parašiau kad pašol (iš rusų kalbos išvertus reiškia eik) už tai gavau įspėjimą, po to pasipitkinęs tokiu direktoriaus poelgiu parašiau jog jie yra degradave kadangi aš kažką pasakiau man įspėjimai parėjo, o tam jo draugui kaip nėra įspėjimų taip ir iki šiol, todėl taip parašiau kadangi nei direktoriaus, nei pavaduotojo elgesys nebuvo man priimtinas ir už žodžius galų gale iš darbo išmesti manau nėra galima • Įrodymai ( foto/video ) :
×
×
  • Kurti naują...