Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Drag_Avasteris

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Drag_Avasteris

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drag_Avasteris. 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Elegy. 3. Administratoriaus nusižengimas: Free Mute. Tipo izeidimas viesai, nors per /vch paklausiau toshos klausimo. Ir su situo luku nebuvo susije nieko todel free mute man idejo. Izeidimas viesai nors klausiau per /vch o ne per sms koki. 4. Įrodymai (būtina): Paklausiau toshos klausimo, kaip matot su sauktuku, o tas lukas_elegy free mute imove man, 60min. Uz izeidima viesai nors jis cia neprieko ir tai buvo per /vch o ne per koki /sms. Peikit tokius adminus...
  2. Best kuryba kokia tik buta. Mldc seni grazei pavarei. Like !!!!!!!!!!!!!!!
  3. http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/111553-mantis-taison-banned-drag-avasteris/ Unban mane. Cia free yra. Pats adminas banines mane pilde sia anketa kad unbanintumet mane.
  4. ..... Vargas su tokeis kurie tik banint ir temoka. Ismokit kariauti ne su banais.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drag_Avasteris 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Dauman_Tel 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Civilio zudimas. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drag_Avasteris 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Mantis_Kent 3. Administratoriaus nusižengimas: Gerai zmogus buvo narkuose bet ar reikia IP ban duoti ?? O priezastis 3600 pasalinis narkuose. Prasau nubausti toki administratoriu. Kuris dar taip nemoka naudotis komandomis. 4. Įrodymai (būtina):
  7. Sitas seniukas mldc biciukas tik kartais meksta pasukaut
  8. Tu esi zaides normalei sampa? Matosi kad nesi. Nueik i kitus dm servus ir pamatysi kaip zaidzia kiti. Ir kam jam reikia naudoti cytus jai jis ir taip prisizaides dm servu ir moka saudyt. Ne taip kaip tu naujokas acirades kaskoks sampe.
  9. Vau dar vienas vaikas kuris nemoka zaisti sampo Cia apie Edgaras_Marozčik
  10. Aciprašau kad komentuoju. Šeip aš už Guetta nes manau kad gera pavyzdy rodo Manau kaip tik toks griežtumas geras O čia dabar kažkoks vaikas atėjo pasiskust kad keikes :DDDD Čia tikrai galiu pasakyt grina panele kuri neturi ką veikt ir bėga skust kad pasakė keiksmažodi. Žmogus toks yra tu jam nepasakysi kad nesikeikt, jau nemažas vaikas Guetta. Jai tau netinka kad jis keikes tai neklausyk o dabar kaip vaikas iš neturėjimo ką veikt. Krč blist tokius reik. Ir išvis kam tokias temas kurt. Tu geriau pirma užauk. Jai jis nori jis keikes. O tu išvis džiaukis kad tu tame darbe esi, gauni premijas. Tokius tik naikint reik.
×
×
  • Kurti naują...