Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


NatoG

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

27 Pradedantis siekti tikslų

Apie NatoG

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nepamenu koks ten buvo srr, keičiu taikinukus kas savaite kartais net dažniau.
  2. Niekad nesuprasiu tokių žmonių kaip tu, tai *Myliu Las-Venturas.lt* jai nepatinka tai ir nežiūrėk..
  3. Melanie Martinez - Carousel (KXA Remix)
  4. LAAAbaaaaii daug reikia kur tobulės , kita sykį nuimk šonus kad nerodytu vardų nieko cl_draw_only_deathnotices 1 Niekada nekelk 3k ,nebent jie įspudingi, visad kelk ace, arba 4k. Kitą kart nerodyk viso mach, visad pagreitink kai lakstai ir t.t. Ir dainą galėjai geresnę rast. Sekmės tobulėjant.
  5. Kai filmuoju demo, visad būna 40-50fps net mažiau, o kai žaidžiu visada 70-fps stabiliai.
  6. Jaigu taip galvoji pažiūrėk kitus video. Pirmas dalykas niekada gyvenime nekėliau -2 NIEKADA, pas mane visada arba 4kz, ace, arba įspudingas Wallbang ar panašiai.. Antras dalykas, jaigu tu lygi css su csgo tai... Ant csgo yra žyymiaiii sunkesnis šaudymas su visais ginklais. Na bet dėkui už nuomenę.
  7. Žmogau, tu mane lygi su profisionalais? Net nejauku pasidarė, o šiaip master guardian elite.
  8. Pirma kai šaudai niekada nejudėk, lavink savo Spray. Kai kuri video išjunk x-ray nes nekaip atrodo. Visa laiką kai šaudai stenkis taikytis į galvą ,o ne į kiaušus, bet šiaip normaliai sekmės.
  9. Kritika prijemu visada, tiesiog man nervina kai žmogus aiškina nors nihuje nesupranta apie ką šneka ir bando įrodyt savo. 'PEINTAI' Nieekas taip nesako todėl ir nesupratau, noriu paklausti iš ko sprendi kad mano priešininkai yra nevykeliai? Pradėjai vėl nusišnekėt apie tuos coin, pirma kalbi apie tai kad tu nežinai, paskui sakai kad aš nežinau kas tie coinai.. Apie coinus ir 'PEINTUS' pasakysiu tiek, jie VISIŠKAI VISIŠKAI nieko neparodo apie žaidėja, jaigu nori gali bandyti paneigti mano nuomonę.
×
×
  • Kurti naują...