Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jonas_Slash

Nariai
  • Pranešimai

    2.054
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    24

Viskas, kas paskelbta nario Jonas_Slash

  1. Jeigu žaidėjas padarė nusižengimą, kuris nėra parašytas viršuje tada bauskite savo nuožiūra, tik nepersistenkite!
  2. Gauni užblokavimą ir tą pačią dieną parduodi kompiuterio dalis? Įdomiai. Atmesta.
  3. Atsiblokavimų prižiūrėtojas turi 24 valandas pateikti atsakymą į užblokavimo/atsiblokavimo anketas. Žaidėjai kurie atsiblokuos save už savo turimus kreditus - kreditai nebus grąžinami. Jeigu prižiūrėtojas atsakymo nepateiks per 24 valandas nuo temos paskelbimo, tada, kreditai bus grąžinami.

  4. Las-Venturas.LT 2022 Metų apdovanojimai Šiais metais tęsiame tradiciją, kuri anksčiau buvo aktyviai puoselėta pačių žaidėjų. Todėl, skelbiame 2022 Metų apdovanojimus! Nominacijų nugalėtojus skelbsime per Las-Venturas.LT projekto 11-ąjį gimtadienį (Sausio 30 d.). Balsavimas slaptas. Visi nominacijų nugalėtojai laimės atitinkamus prizus. Nominacijos 2022 METŲ ŽAIDĖJAS Ši nominacija yra pati svarbiausia ir labiausiai vertinama. Metų žaidėją renka Las-Venturas.LT bendruomenė. 2022 METŲ KOMANDOS NARYS Ši nominacija yra skiriama tik Las-Venturas.LT projekto komandos nariui. Metų komandos narį renka Las-Venturas.LT bendruomenė ir Pagr. administracija. 2022 METŲ ADMINISTRATORIUS Ši nominacija yra skiriama tik Administratoriaus statusą turėjusiam asmeniui. Skiriama už pagalbos teikimą, priežiūrą, veiklos organizavimą ir panašiai. Metų administratorių renka Las-Venturas.LT bendruomenė, o Administracijos prižiūrėtojas pataria. 2022 METŲ VALDŽIOS ATSTOVAS Ši nominacija yra skiriama tik Serverio direktoriaus arba pavaduotojaus statusą turėjusiam asmeniui. Skiriama už atsakingiausią ir didžiausią indėlį darbe su pakvietimu. Metų valdžios atstovą renka Las-Venturas.LT bendruomenė, o Direktorių prižiūrėtojas pataria. 2022 METŲ KLANO VADAS Ši nominacija yra skiriama tik Serverio Klano (karo arba laisvalaikio) vadui ar pavaduotojaus statusą turėjusiam asmeniui. Skiriama už atsakingiausią ir didžiausią indėlį Klano veikloje. Metų klano vadą renka Las-Venturas.LT bendruomenė, o Klanų prižiūrėtojas pataria. 2022 METŲ ŠAULYS Ši nominacija yra skiriama už taiklumą ir didžiausią chaoso kėlimą mieste. Metų šaulį renka Las-Venturas.LT bendruomenė. 2022 METŲ TEISĖSAUGININKAS Ši nominacija yra skiriama už atsakingiausią ir rezultatyviausią teisėsaugininko darbą. Metų teisėsaugininką renka Las-Venturas.LT bendruomenė. 2022 METŲ LOŠĖJAS Ši nominacija yra skiriama už didžiausius laimėjimus arba pralaimėjimus Kauliuke, Lažybų punkte, Biliarde, Pokeryje ir panašiai. Metų lošėją renka Las-Venturas.LT bendruomenė. 2022 METŲ MERGINA Ši nominacija yra skiriama mūsų trapiosioms merginoms, kurių projekte reta. Metų merginą renka Las-Venturas.LT bendruomenė. 2022 METŲ ĮVYKIS Ši nominacija yra skiriama svarbiausiam arba reikšmingiausiam metų įvykiui. Metų įvykį renka Las-Venturas.LT bendruomenė. Nominantų rinkimas Jūsų slapyvardis: 2022 metų žaidėjas (Vardas_Pavardė): 2022 metų komandos narys (Vardas_Pavardė): 2022 metų administratorius (Vardas_Pavardė): 2022 metų valdžios atstovas (Vardas_Pavardė): 2022 metų klano vadas (Vardas_Pavardė): 2022 metų šaulys (Vardas_Pavardė): 2022 metų teisėsaugininkas (Vardas_Pavardė): 2022 metų lošėjas (Vardas_Pavardė): 2022 metų mergina (Vardas_Pavardė): 2022 metų įvykis (įvykio pavadinimas):
  5. Administratorius nepadarė nieko blogo paskelbdamas, jog gali uždėti vieną ar kitą paslaugą serverio žaidėjams ant tr. priemonės, todėl nematau kur administratorius turėtų būti baudžiamas, tačiau, Projekto komandos nariai buvo įspėti, jog nustotų dalinti į kairę į dešinę visas paslaugas, todėl tokių dalykų daugiau nepasikartos. Prisiminkime, jog per kiekvienas šventas visi skelbia per /pran kai randą vieną ar kitą objektą ir pnš. todėl bausti vienus o kitų ne - negražu, ir pats Carlai supranti, jog rašai papeikimus vien dėl to, jog apsipykot. Administratorius nebus baudžiamas.
  6. Jeo_Vega prisijungė prie projekto komandos (Nemokamas administratorius)

×
×
  • Kurti naują...