Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Parkour_Atsarginis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Parkour_Atsarginis

  1. :DDDDDDD Gal turiu video, gal ne pažėsiu. BET. Paprašysiu invio logų ir jei gydyčiaus su sob, iš kulkos nuimtų viską. Nu ką. Free banas. Tuoj Invis logus numesk. Dar savo chat logą numesiu. Bet dėl logų užtruks, nes skype neina prisijungti kažko tai iš kito rašysiu. EDIT: Logus gavau, bet per tlf tik eina skype man kolkas. Todėl turbūt pats Invis įkels. P.S. Manti aš be vipo, bet tu jau ddosinamas greitai būsi.
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mindaugas_Parkour 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Matosi video, sunkus nickas.. 3.Už ką buvo skirtas banas: Pašalinis narkuose 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  3. Parašyta unban anketa. Kai užbaninsiu reikamu laiku, nepadarysiu apsurdiškos klaidos įkelsiu. O dabar kaip visada, priprask nusiraminti ir neprakaituoti.
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mindaugas_Parkour 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Jocker_Face 3.Už ką buvo skirtas banas: Pašalinis grobime. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): [Kad paskelbta matosi video]
  5. O jei įkeliu ? EDIT: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/111143-mparkour-lban-jocker-face/ Ačiū už dėmesį .
  6. Unban anketa. http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/111127-unban-mantis-kent/&do=findComment&comment=1035816 Sumaičiau pultas funkcijas. Atsiprašiau žaidėjų. http://www.part.lt/img/0832ea9eaa9e3a042e15c3dc982e304d259.png
  7. Tai ką aš blogo padariau ir koks mano nusižengimas taip ir nesupratau ?
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantis_Kent 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour [Aš] 3.Kodėl buvote užbanintas: Netyčia, vietoj laikino bano uždėjau visam, tiesiog sumaišiau /pultas funkcijas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mindaugas_Parkour 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Paul_Smith 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytas. No reload arba auto cbug. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
×
×
  • Kurti naują...