Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Andrius_Mustangas

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Andrius_Mustangas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nuo ko cia pradeti Artis_Gta as jam daviau lt ant kaulo sako kai uzsidirbsiu ir atiduosiu 10k o dbr turi 300k jis ir neatiduoda 10k tai prasau nubauskite si zaideja kuom nuors padekite man sekmes administracijai su sventemis!.
  2. ANKETA. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Nicee 2. V.I.P nario kurį giriate Vardas_Pavardė: Regis_Ganja. 3. Už ką giriate šį VIP narį (išsamus paaiškinimas): Na man padejo su financinem problemom
  3. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Mustang. 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Audi_Sline. 3. Administratoriaus nusižengimas: Uzbanino 168h uzpildziau anketa unban ir atbanino prasau nubauskite atimkite administratoriu. 4. Įrodymai (būtina):
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Mustang. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Audi_Sline. 3.Kodėl buvote užbanintas: Tipo prasiau o istikruju neprasiau. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Mustang. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Kasparas_Plucas 3.Kodėl buvote užbanintas: Valdzios grobimas as pagalvojau ogi negaliu grobti valdzios tai paleidau ir uzbanino. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  6. Zmones as jums paiskinsiu jei nenori gauti ban nuo neleistino isedimo i masina tai nespauskit 2kartus enter kai lipi is automobiliu tai ir man buvo paspaudziau 2kartus ir gavau bana tai to nedarykite patariu sekmes kita karta jei dar ka suzinosiu vel parasysiu nes man tikrai taip dariau ir as prasileidau bana to nedarykite patariu "Myliu Las-Venturas.lt" sekmes.
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Mustang. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema. 3.Kodėl buvote užbanintas: Neleistinas isedimas i transporto priemone. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. Kaip cbugint su gunu kai saudais? kad taiklaii saudintum as kaskaip tai moku bet negerai gal galit padeti jei taip i sia pagalba atsakykite aciu is anksto .
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Mustang. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: (Sistema). 3.Kodėl buvote užbanintas: Neleistinas isedimas i transporto priemone. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Mustang 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Mafass 3. Administratoriaus nusižengimas: Grasina banu . 4. Įrodymai (būtina): Neturiu nes jis per ts grasino.
  11. Sveikas mane irgi uzblokavo uz tai + vandenyje taip pat kaip ir tau.
  12. Na cia neturi buti admin papeikimas cia turi buti FTB darbo papeikimas tai vat sekmes tau su papeikimu adminu niekas neveres apie tavo ta papeikima pamatysi.
×
×
  • Kurti naują...