Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Justas_Sonikas

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Justas_Sonikas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Vis dar vaikas, bet jau be cielkos... Nemoka normaliai atsakyti į elementarius klausimus, tačiau turi gražų balsą. Kaip pati minėjo turbūt nuo kancarų rūkymo. Mldc.
  2. Nebejuokinkit *Myliu Las-Venturas.lt*. Mane užmutino 9999s ir vapšė px, o jus čia kuriat temas ir prašot kažkokio ryžo atleidimo. Beviltiški.. :DDD
  3. Bet, Tadai, taigi čia ne pirmas kartas jau kai healinies pats užsirovęs. Jeigu pats raunies, tai kovok normaliai, tau duok 3 kartus pasihealint ir tik tada galbūt nušausi mane, o paskui jau prasideda į sms džiaugsmo ašaros, kad nušovei. Nu tai krč...
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martin_Blue 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Tadas_Tadix 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Pats pradeda šaudyti į civilį, o paskui healinas 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  5. Jei nesugebi išsivartyt geriau visai pusk iš čia.
  6. Vyrai, ilgai Paska slėpė savo mordą, bet netyčia vienam forume aptikau jo nuotrauką. Paskutė
  7. Niuchai sliapu ožy. Ožiai niekam neįdomus.
  8. ○ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Vainauskas ○ Administratoriaus Vardas_Pavardė kurį giriate?: Martin_Blue ○ Už ką giriate administratorių?: Kadangi cia daug zmoniu raso papeikimu ant sio administratoriaus as ji pagirsiu. Giriu si administratoriu uz jo aktyvuma teikiant pagalba, jis visuomet pirmas man asmeniskai is visu administratoriu suteikia pagalba, niekada nelieka abejingas.
×
×
  • Kurti naują...