Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tyshwan_Guhetta

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Naujausi pranešimai paskelbė Tyshwan_Guhetta


  1. Viskas kas jum rūpi, tai kaip pasišaudyti. Šitas serveris tam ir skirtas, DM pagal jumis. Todėl daug žaidėjų čia ir nežaidžia,nes apart šaudymosi, nėra čia ką veikti.

    Pilnai pritariu, o iš tikrujų yra čia ką veikti, galima dirbti ir paprastus darbus, gauti pinigus, pvz: tralai ar ten mechanikai.


  2. Bent aš taip galvoju, kad visų pirma mes patys čia žaidžiantys turime patys keisti serverį.Mes patys turime sugalvoti kažkokios veiklos, turime norėti vienas kitam padėti visada, o ne tik tuomet kaip norime už tai kažką gauti.VISKAS PRIKLAUSO NUO JŪSŲ, o Pagr,.Administracija gali tik padėti įgyvendinti jūsų idėjas.Nenorėkite, kad viską už jus kažkas kitas padarytų.

    pilnai pritariu ir dar noreciau dadurti jog visas idejas nesvarbu kad ir kokia ji butu smulki ji gali stipriai padeti, ar bent dasidei prie didesnio kazko , na zodziu viskas is tikruju priklauso nuo musu..

  3.  

    Viską perskaičiau ir privertė susimastyti. Taip, kas buvo parašytą apie teisėsauga gryna tiesa, kas buvo parašyta apie naujokus tai pat visiška tiesa. Bet ir suprask, vis kažkiek reikia serveriui tobulėti kažkuom, o ne sedėti savo vietoje ir nieko neveikti.  Tada kam būtų tas skripteris reikalingas? Poto ajškus atsirado ir visuokie tplv/ tpdarbas/tpgauja. Kurie gadina serverio darbus, nes dabar taksistų nebe taip jau reikia. Seniau tokių dalykų nebūdavo ir tada žaidėjai be taksi firmos sunkei nusigaudavo į kitą vietą. Bet viskas buvo prieš 2 metus. Kas buvo tas buvo ir manau nebesugražins to kas buvo. Kalbant apie naujokus, tai tikrai manau jiems čia neįdomu žaisti, kai tave nušauna už nieką, arba pridėda star ir nuveža į jailą, arba tiesiog pamato kai administratoriai banina kitus su blogomis arba įžeidžiančiais reasonais. Tokia čia mano nuomone...

    bet tai kaip prikolas servas is dalies ne tobuleja o tik grimzda zemyn, zaideju skaicius sumazejo ant 50+- zmoniu tai cia jusu manymu yra tobulejimas?

  4. Nu šiaip jo, manau, kad reikėtų pridėti naujų darbų/patobulinti senus darbus be pakvietimo, iškart naujokai uždėtų +rep LV serveriui. 

    O dėl administracijos, tai dažniausiai jie stengiasi iki tol, kol galų gale gauna pareigas (ne visi). Po to atsipalaiduoja ir administratoriaus pareigas naudoja savo poreikiams.

    O šiaip viskas keičiasi, niekas nebus taip, kaip anksčiau. 2019 metais kas dar bežais, žiūrės į 2014 metų LV servo video ir varvins ašarėlę: „kaip pasiilgau tų laikų“.

    na kazkaip nelabai tikiu manau puse cia musu jau nebetures laiko cia zaisti 2019 metais :D

    Seip tai rimta tema cia uzviriai manau tikrai verta demesio, del tu adminu tai matau tik smitas stengiasi nes jis net nedirba o tik su naujokais buna ten.. Vertas pagarbos vaikinas.

×
×
  • Kurti naują...