Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Vytas_Likes

Nariai
  • Pranešimai

    784
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    5

Viskas, kas paskelbta nario Vytas_Likes

  1. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vytas_Likes 2. Užblokuoto asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Markas_Polas 3. Užblokavimo priežastis: fps unlock4. Papildomi komentarai (nebūtina): 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://streamable.com/i1lu8r
  2. Jūsų slapyvardis žaidime (Vardas_Pavardė): Vytas_Likes Kokį prizą tikitės laimėti?: tversla 113/20 Ar pasitikite savo sėkme norimam prizui laimėti? Kaip sakoma viltis durniu motina, bet bandom
  3. Sry, bet prieš afk boto užklausa dar parašinejau paprastai, ir paskiau dar 20 sec turejai nu ždz tik už tiesa yra atsakingi asmenis ir nuspres.
  4. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vytas_Likes 2. Užblokuoto asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dark_boy 3. Užblokavimo priežastis: AFK BOTAS 4. Papildomi komentarai (nebūtina): 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://streamable.com/buz43d
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vytas_Likes 2. Jūsų atstovaujamas darbas: Spec3. Jūsų užimamos pareigos: drk4. Neaktyvumo priežastis: Turejau dirbti iki 22:00 uzsibuvau darbe, tai nespesiu gryzt ir butent prazaisti.5. Neaktyvumo laikotarpis: tik snd iki 00:00 6. Jus pavaduojantis asmuo: manau kad jo nereikes nes jau velyvas laikas bet siaip mariux
  6. 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveris2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): tesiog sutaupys laika darbuotoju spec pajegu3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Is treniruociu zonos perkelti infernusa spec pajegu i spec baze, kadangi dabar jeigu pd nera kas galetu imti infernusa ir kpd ir atsiranda koks veiksmas inf greiciauses darbinis transportas ir jo naudotis negalima, nes jis randasi treniruociu zonoi. Tarkim veiksmas vagonu tai turi daryti /tpvip vaziuot pasiimti inf tada ieskot vagonu labai daug laiko uzdelse manau tiems kas dirba spec pajegose butu naudingiau kad jis stovetu bazei negul treniruociu zonoi. Nezinau kaip jums atrodo,bet manau kas dirbes spec ar kas dirba tikrai zino ta jausma ir pns.
  7. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vytas_Likes Spėjimas 231
  8. Visa laika kiek žinau, kas konfiskuoja narkus tas deda ita, jeigu nebuvo tarp kolegu susikalbejimo tai visu pirma reikejo rasyti ppk vismai o ne markui.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vytas_Likes 2. Kaip sekėsi ir ar kilo kažkokių sunkumų?: Paprastai for fun sudalyvauti :0 3. Jūsų darbo nuotrauka (maks. 1):
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vytas_Likes2. Jūsų atstovaujamas darbas: spec3. Jūsų užimamos pareigos: drk4. Neaktyvumo priežastis: nespesiu gryzt namo5. Neaktyvumo laikotarpis: snd6. Jus pavaduojantis asmuo: mariuxas
  11. 1- treniruočiu zona yra, teisėsaugos civilis ne civilis gali rakint, tazeri naudot ir šaut. 2- vyko ginklu krepšiu naikinimas tai bet kokiu atveju pašaliniai žmonės nereikalingi. 3- kam rašyti toki nesamoninga papeikima ? norint pakenkti kažkam ar iš neturėjimo ka veikti?
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vytas_Likes 2. Jūsų atstovaujamas darbas: spec 3. Jūsų užimamos pareigos: drk 4. Neaktyvumo priežastis: persalau temp nemazai nera noro sedet ir kankintis. 5. Neaktyvumo laikotarpis: snd 6. Jus pavaduojantis asmuo: pavas mariuxas.
  13. @Ponas_Batonas atmesta neuzpildyta viskas kaip reikia. Kaip atrankos anketa neuzpildyta taip ir cia prastai uzpildyta. SKAITYK AISKIAI KO PRASOMA.
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: vytas_likes 2. Jūsų atstovaujamas darbas: spec 3. Jūsų užimamos pareigos: drk 4. Neaktyvumo priežastis: kaip ir rasiau pc sugedes turejo atiduoti antradieni bet galutinis sprendimas kad penktadieni tikrai atiduos tai vat tokios tokeles:(( sry @Mariux_Andres @Misteris_Smitas @Project_Ekko uz nebuvima. 5. Neaktyvumo laikotarpis: iki penktadienio ir gal penktadieni 6. Jus pavaduojantis asmuo: pavas @Mariux_Andres
  15. ka blogai padare ? dirbi trv 10 metu o nezinai kas galima kas negalima.
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vytas_Likes2. Jūsų atstovaujamas darbas: spec3. Jūsų užimamos pareigos: drk4. Neaktyvumo priežastis: atsirado laiko zaist tai sugalvojo nusprogt pc 5. Neaktyvumo laikotarpis: tikiuosi siandien ir rytoi. antradieni sake atiduos jau pc meistras.6. Jus pavaduojantis asmuo: @Mariux_Andres
  17. klaniskis ne klaniskis tai yra veiksmas ir reik dziaugtis jeigu ne viena puse paduoda veiksmo tai bent kazkas atvaro paivairint zaidima. darbuotojas baudziamas 1 darbo ispejimu, ir stipriu zodiniu. + darbuotojas pats jau isejo is darbo.
  18. Litaniju labai nemegstu, bet matau kad yra pasielgta negraziai. Saudai viena klaniski ir nematyti kad kitas pali sona laksto ir pns nu nera samoningas paaiskinimas. turi buti i visus vienodai vienas bega kad atsipusti pvz saudai kita nesivaikai ir gaudyniu nezaidi. Pradžiai stipriai nebausiu 2 darbo ispejimai, jeigu psikartos tokio pobudzio papeikimas bus ismestas ir itrauktas i teisesaugos bendra juoda sarasa. Atsiprasau jog taip velai atsakiau viska, pc nusprogo tai foruma tvarkau per tel. @Mariux_Andres pavaduotojas uzdes ispejimus.
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vytas_Likes 2. Jūsų atstovaujamas darbas: spec pajegos 3. Jūsų užimamos pareigos: drk 4. Neaktyvumo priežastis: nespesiu gryzt po darbo ryte buvau uzsiemes 5. Neaktyvumo laikotarpis: snd 6. Jus pavaduojantis asmuo: pavaduotojas @Mariux_Andres
  20. Pavaduotojas nusprende taip @Misteris_Smitas, šita situacija galima suprasti ir taip ir taip, todel palieku nuspresti tau.
  21. 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): serveris2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Tesiog bus mazesne baze. 3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Padaryti spec pajegu baze,mazesne, nes tokios dideles nemanau kad ir bereikia kaip darbe max isidarbina iki 20 zmoniu, transporta darbini labiau suspaust viena sraigta isimti palikti 2 ir cargo. Galit atmest tesiog pasiuliau nes per didele yra kaip serve vos 60 zmoniu sieke. ar perkelti i sena fbi vieta specu baze.
  22. @Ply_Tukas ? vaizdo irašas už sudėtus star ar bus ikeltas?, jeigu iki vakaro nebus ikelti irodymai bus parasytas verdiktas.
  23. darbuotojas baudžiamas vienu darbo įspėjimu, jeigu trv darbuotojas išsidirbinėja ir nesišaudo per ginklu siunta tai reikia ne /tazeris naudot ir teisėsaugininko užpuolimas o dėti star trugdymas teisėsaugai dirbti. Kadangi reikia šaudytis per trv siunta tai automatiškai negali būti star tokie kokius uždėjai ir naudojamas tazeris. Nesišaudo baudi už trugdymą dirbti ar neleidžia patikrinti ką veža. Kitas toks ppk bus išmestas ir blistas.
  24. 1- žmogų galima surakinti ir daryti /vesti komanda iš tplv tuo momentu kaip žmogus turi /bėga ( o šito įrodymuose nematau.) Trukdymas teisėsaugai dirbti [10 įtarimo] Pažeidėjas pakartotinai yra baudžiamas už nusižengimus. Pažeidėjas nevykdo teisėsaugininko nurodymo netrukdyti dirbti. Pažeidėjas padeda kitam nusikaltėliui pabėgti nuo policijos. Tyčinis priekabos atsikabinimas gabenant nelegalius krovinius ar transporto sunaikinimas, teisėsaugai privažiavus. Mechaniko pagalba vežant ginklų kontrabandą (pakrautos Boxville tr. priemonės vežimas prisikabinus) NEMATAU VAIZDO IRAŠE PIRMU DVIEJU BENT DALYKU. 3 šaudyti civili nėra teisėsaugininko tikslas nors ir tave šaudo, tu turi išlikti pozityvus ir esant reikalui naudoti /bėga /tazeris ypač tokiu momentu, kai žaidėjas pašaudo ir žaidžia su saugia zona gali iškarto mesti komanda /bėga. Įrodymai geri padaryti, bet privalau nubausti darbuotoją 1 darbo įspėjimu ir, jeigu pasikartos tokie papeikimai bus išmestas ir itrauktas į teisėsaugos black lista. Su pagarba Vytas_Likes.
×
×
  • Kurti naują...