Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tony_Mix

Nariai
  • Pranešimai

    450
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    11

Tony_Mix paskutinį kartą laimėjo Spalis 2 2017

Tony_Mix turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

503 Turintis nepriekaištingą reputaciją

2 sekėjų

Apie Tony_Mix

  • Rangas
    Mix'as
  • Gimtadienis
    1999.11.13

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Sidabrinis
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.953 profilio peržiūros
  1. Trukdau sako, mažiau verk dėl tų narkų kurie buvo atimti. Tu čia kažką bandai visada įrodyt " bahūrą " ne aš. Nesiruošiu aš čia tokie kaip tau nusileidinėt. Tai pat, nesiginčysiu beprasmiškai.
  2. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Mix 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Micro_Mohito 3. Administratoriaus nusižengimo apibūdinimas: Pažeidė šias taisykles. P.s Karma ;)) 7. Draudžiama piktnaudžiauti administratoriaus komandomis (pvz. gaudant nusikaltėlį jį užšaldyti, dalyvaujant susišaudyme pasigydyti su /pultas, /afkbotas komandos naudojimas ne pagal paskirtį, /ismesti komandos naudojimas, kai jus pagauna teisėsaugininkas, ar pagrobia gaujinis ir pnš. ir t.t.) (2 įspėjimai). 16. Griežtai draudžiama įžeidinėti žaidėjus per betkokį chat'ą įtraukiant /sms ; /sk ; /vch ; /ach ir t.t. (Perspėjimas - 1 įspėjimas) (Esate administratorius, turite žaidėjams rodyti deramą pavyzdį, negalite imti ir įžeidinėti žaidėjų). 4. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/QzY2h
  3. Idėja gera, tai būtų žymiai geriau jog atvežus į jail'ą būtų kaip ir nušovus tas pats. Tikrai to reikia, aš už.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tony_Mix V.I.P nario Vardas_Pavardė?: Blood_Sound Kodėl peikiate šį V.I.P narį?: Gydosi per susišaudymą. Įrodymai:
  5. Būtent gavo mute o jūs atkirtot banu. Be to, sakau tavo įrodymai nieko neįrodantys, nesivadovaukit savo sugalvotomis taisyklėmis. Viskas laukiam sprendimo.
  6. Tu vaikėze man neaiškink ar aš laisvas ar ne, prisigalvojat savo taisyklių ir ahujielinat, man tai ph realiai tas banas čia valanda, bet linkėjimai Mindozai. Jeigu nežinai ką reiškia trukdymas prasičekink.
  7. Nu tau smegenėlės čj išsilydžiusios, koks dar čia trukdymas.. Be to, kai pasakė jog veikla, atrakinau ir išvažiavau toliau taip pat sakiau " dar kartas " tavo įrodymuose matosi, po tokių įžeidinėjimų - http://www.part.lt/img/d7e9b65d3a9973312f61b022c38a7d57913.png laukiam sprendimo.
  8. Nu pakartosiu dar - Manyčiau reikėtų video turėt o ne " ss ". Iš karto kai privažiavau Mindozą " Pūsk Mixai ", po to dar ale tavo " įrodymuose mixai nešaudyk " tai nieko neįrodo jog būčiau šaudęs, kadangi galiu bet ką rašyt. Taip pat, surakinau sužinojau jog veikla ir paleidau, kur čia veiklos trukdymas? Nu cmon ką čia bandai įrodyt.
  9. Manyčiau reikėtų video turėt o ne " ss ". Iš karto kai privažiavau Mindozą " Pūsk Mixai ", po to dar ale tavo " įrodymuose mixai nešaudyk " tai nieko neįrodo jog būčiau šaudęs, kadangi galiu bet ką rašyt. Taip pat, surakinau sužinojau jog veikla ir paleidau, kur čia veiklos trukdymas? Nu cmon ką čia bandai įrodyt. O dabar laukiam sprendimo. :))
  10. Kokie dar degalai kad kai paleidau patikrinęs jūs nuvažiavot toliau atmazai tai neblogi. Jeigu reikėtų logus galėtume patikrint. Be to ką tu apie mane galvoji tai man visiškas 0 taip pat kaip ir tu pats. O dėl gimimo nebazarink, nes ne kiekvienas kaip tu atlaikytų tiek abortų čiūveli.
  11. Sako verkiu ir tai pasakė čiūvelis kuris pisa į diena minimum 100min, tai tau verčiau patylėt. Būtent, aš neneigiu jog būdamas prižiūrėtojui negalima vesti treniruotės, tiesiog jeigu nemoki vest veiklos tai tu jos net nedaryk. O jeigu vedi ta savo kaip tu sakai " veikla " tai ne prie tokių pagrindinių vietų, nes jeigu kas nors čiut čiut užkabins iš karto banas pareis. Gerai, nematau tikslo su tavim diskutuot.
  12. Palauk, tu kai privažiavau pranešei jog veikla iš kur galima žinot jog vyksta veikla, kai sustoji dvi taxiorų mašinos? Tu atsigauk nes *Myliu Las-Venturas.lt* tas sampas taip išlydė tavo smegenėlęs kak nada. Taip pat kokia dar " veikla " kur direktoriaus vedama? pavaduotojaus? NĖRA. Taip pat jeigu valdžios nėra, nemanau jog protinga būt prie serverio pagrindinės vietos (tplv) ir ten trintis. Taip pat, kokia jūs teisę turit įžeidinėt? Apie tas " teisęs" verčiau patylim, nes nesat šventuoliai. http://www.part.lt/img/d7e9b65d3a9973312f61b022c38a7d57913.png
  13. Tikrai idėja sudomino, bei norėčiau pamatyt bei išbandyt šį tavo pasiūlymą žaidime, manau tai atneštų šiek tiek daugiau veiksmo tiek teisėsaugai tiek klanams, aš UŽ !
  14. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Mix 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Wtf 3. Administratoriaus nusižengimo apibūdinimas: Dabar taip buvo situacija, dirbau kaip ir eiline darbo diena, porą taxiorų sustojo privažiavau patikrinau ir nuvažiavau ir čia veiklos trukdymas nu cmon. Ten net nepasakyčiau jog buvo galima pavadint " Veikla" porą nuosavų nei direktoriaus nieko, po patikrinimo tik banink banink, o kad kai privažiuoji pranešt jog veikla neįmanomą? Jasnas man tai ph tas banas. Tiesiog įdomu kokius turi bahūriukai " įrodymus " kur baisiai trukdžiau. :)) Taip pat Mindozą gali keistis ipą, sėkmės. 4. Įrodymai (būtina):
  15. Jeigu reikės įrodymų jog buvo surakintas galėsiu įkelt.
×
×
  • Kurti naują...