Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Edward_Omay

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Edward_Omay

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2001.03.22

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Bedarbis

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kėdainiai
  • Lytis:
    Vyras
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edward_Omay 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Osen 3. Administratoriaus nusižengimas: Taigi, per /vipams parašiau: KUBILIUS DUHAS (žodžiu, iš neturėjimo ką veikt) ir taip, teisingai, Gytis_Osen man užmetė mute už /vipams ne tam, bet tai načiurt jis man užmetė dar už iž. viešai??? Aš tai jo neįžeidžiau... 4. Įrodymai (būtina):
  2. Edward_Omay

    HELP

    Jūsų slapyvardis: Edward_Omay Jums reikiama pagalba: Noriu pašalinti darbo sutartį neaukojant pinigų.. Įmanoma kaip nors tai padaryti apart pinigų? Galėtu kokie pagrindiniai admin nuimti? DĖKOJU UŽ ATSAKYMUS.
  3. Tai ne, pats atsisėdau ir jis įsidarbino tam, jog aš sedėčiau, o jis mane vežiotų ane? Nu baikit bairius..
  4. Pažeidimo nebuvo.. Kiek žinau, laikyti jie gali 10min. jis mane vežiojo 15-20min.. Gražiai vadino... O kaip pažeidimo nebuvo... Ir parašė, jog išsidarbino TIK TAM, JOG MANE VEŽIOTŲ.. O tai nepažeidimas irgi ane..
  5. Anketa: 1. Jūsų V_P: Edward_Omay 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Lucheese Mafijos 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Pavaduotojas - Donatas_Seler 4. Įrodymai: Mane pagrobe Just_Justis ir parašiau jam papeikimą. Kadangi jis su Donatas_Seler sutaria, jis atmetė mano papeikimą:
  6. Tai vistiek skaitosi neteisingai užmutintas... Ten buvo mano draugas, aš ir jis.. Tai taip išeina mes visus sudėjus 3.. Tai teisingas mute?
  7. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Edward_Omay 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Deimante_Miela 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Man Siauliu_Bubins dave mute už įžeidinėjimus. Aš įžeidžiau tik 1 kartą, o admistratoriaus taisyklėse parašyta, jog mute galima duoti už įžeidimus 60min., jei yra daugiau nei 2 įžeidimai. Deimante_Miela atmetė mano Siauliu_Bubins papeikimą. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): ADMINISTRATORIAUS TAISYKLĖS: Papeikimas: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/124541-peikiu-siauliu-bubins/
  8. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edward_Omay 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: SISTEMA 3.Kodėl buvote užbanintas: Žodžiu mane pagrobė, aš nuėjau į forumą ir kai įjungiau samp buvau pakibęs orę (samp prieš tai buvo tik nuleistas). Kolegoms negalėjau parašyti, kad /ant, nes buvau su mute. Atsijungiau ir bam! Banas! 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. TU PASISKAITYK ADMINISTRATORIAUS TAISYKLES: Įžeidinėjimai viešai (per /r, /ach ir pan. [matant daugiau nei 2]) – 60 minučių. O ČIA BUVO TIK 1 ĮŽEIDIMAS!
  10. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edward_Omay 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Siauliu_Bubins 3. Administratoriaus nusižengimas: Tas į mane šaudė, parašiau daune nešaudyk... Nu jei dau-nas yra įžeidimas.. Čj jei parašyčiau durnius tai dar ir baną duotų.... + Parašyta, jog mute galima duoti jei yra daugiau nei 2 įžeidimai, o čia yra tik vienas. 4. Įrodymai (būtina):
  11. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edward_Omay 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: SISTEMA 3.Kodėl buvote užbanintas: Žodžiu, aš vieną žmogų gaudžiau, ir jis į mane šaudė, o kitas bandė įsodinti, ir taip išėjo, jog aš numiriau ir buvau įsodintas... Tad pakibau. Atsijungiau ir gavau bana 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  12. Ne prižiūrėtojas, o tiesiog perspėjau, jog nėra įrodymo, jog ji sprogo. Neužskaitys papeikimo.
  13. Aš pareigų neinu, tiesiog, jei aš nebučiau parašęs, nebutum įkėlęs to nuotraukos ir būtų neužskaitę papeikimo.
  14. Tai nori pasakyt, kad jeigu GT, tai mašina gali traukti 2330KM ?
×
×
  • Kurti naują...