Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Carlos__Mallossi

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

9 Naujokas

Apie Carlos__Mallossi

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nupirkčiau CS:GO GIFTA/steama su juo,atsiskaitau banku,pirmas einu tik tada jei SG turite gera reputacija.Skype Karolis.an

    1. Rokis_Roxas

      Rokis_Roxas

      Iš Ignas_Xperia pirk.

    2. Carlos__Mallossi

      Carlos__Mallossi

      uždarė versla...

       

  2. Nupirkčiau CS:GO GIFTA/steama su juo,atsiskaitau banku,pirmas einu tik tada jei SG turite gera reputacija.Skype Karolis.an

  3. ten achuelino,čia beveik verkia gražint viska :DD
  4. Užsakymo tipas [ avataras , parašas , kita ] : -avataras. Užsakymo dydis [ 000x000 ] : -palik toki pati Jūsų paveikslėlis [ www.imgur.lt / www.part.lt / www.vk.com ] : -Darbo pavyzdys [ nebūtina ] : - Norimas text'as / sub'textas : -C'Mallossi Papildoma : -teksta rašyk nedidelį apačioje,parink kokį kuris gražiai atrodytu Kiek atsiskaitysite už darbą +rep? :kiek prirėiks tiek.
  5. Sveikas,turbūt neįkėliai txd failų ant tų gunų,arba bandyk ištrinti Gta sa user files,ir tada prisijunk,ir pažiurėk.jei ne tada neįkėlei to ka sakiau.
  6. Naudok Razer Cortex,bet ir ji nelabia padeda,kadangi kompas turbūt nėra labai geras,o jei yra tai intiaks lievas,tau dropina fbs,ir dėlto lagina,man irgi tas pats,prie eglės dabar kai nuvažiuoju fbs nudropina iki 15-25 ir eini kaip skaidrėmis,o šita programa suderian tavo pinga ir fbs taip kad kiek įmanoma mažintu laga.
  7. Galit kas link numest kur siustis ts3 andoid nemokamai?

×
×
  • Kurti naują...