Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matas_Tokyo

Nariai
  • Pranešimai

    2.288
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Matas_Tokyo

  1. Na, patogus ir stilingas pultelis atrodo. Gal ir nieko.
  2. Geriausiai serverio žaidėjas?: Lionel_Messi, Kasparas_Barkauskas, Gyzka_Miz Geriausiai serverio bendradarbis?: James_Makar Geriausiais serverio administratorius?: Rytis_Klemka Geriausias serverio vipas?: Poweris_Wade Geriausiais serverio pavaduotojas?: Arma_Lietuva Geriausiais serverio direktorius?: Deividas_Paška Geriausias prikolistas darbe?: Alanas_Grigaitis Geriausias dainininkas serveryje?: Lionel_Messi Serverio verchas?: Arnis_Brigada Serverio narų naras?: Bredas_Cru Gražiausia serverio panelė?: Bennetti Įvaldęs geriausiai bazarą?: Lionel_Messi, Ainis_Money Turintis storiausia balsą serveryje?: Arnis_Brigada Serverio vaikas?: Bredas_Cru Geriausiais prižiūrėtojas?: Deimante_Miela Geriausias ridos kelėjas?: - Geriausias serverio Gfx'eris?: Ignaz_Lucchese Geriausias laido draugas?: - Geriausias sąvininkas?: Inv1s Turintis gražiausia ir švelniausia balsą serveryje?: Titas_Urbonas Serverio ožiukas su ragais: Paskutiniu metu vos ne visi tokie
  3. Pradėjau žaisti nuo 2012-09-01. Senbuvis. Buvo daug pauzių. Nebelošiu maždaug daugiau nei pusę metų, dabar prisijungiau, nes pamačiau jog yra pokeris, tai sumąsčiau pastumt šiandien laisvą laiką kol turiu. Nebežaidžiu, nes atsibodo ir iš vis žaidimai nebetraukia. Pats serverio startas per kurį lošiau buvo pats geriausias, serveris turėjo savo ūnikalumą, paprastumą ir įdomumą žaisti kaip viskas buvo paprasta. Per daug nereikalingų sistemų tai sugadino. Žaidėjai virto "ožiais" ko to gerus metus nuo serverio pradžios tikrai nebuvo ir niekas nesiekė naudos. Žaidė dėl įdomumo.
  4. Už ką Ganja nušalino? :o Naujoji Gumų mafijos era - Dirol ir Orbit. ^^.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  4 daugiau
    2. Zygimantas_Dirol
    3. Laurynas_Fix

      Laurynas_Fix

      Kur šitas *Myliu Las-Venturas.lt* dingęs? Turit gal kas Tokyo nr?

    4. Laurynas_Fix

      Laurynas_Fix

      Ar žinot adresą kur gyvena? Prisiveikė biške čiuvak...

       

  5. Mantvis_Daedo rimc kents.

    1. Mantvis_Daedo

      Mantvis_Daedo

      tai aišku su katicem varke prasukom vsio dyla...

  6. Misteris algą gavo, nusprendė bšk apsiskust Mldc.
  7. Pridedu : https://www.youtube.com/watch?v=f0osoWjMUHw&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=BRYR70E-gtc&feature=youtu.be
  8. Jo.. Cia tokia paliava. Neitema, bet cia serve wps korupcija.. Kas Messiui nepatinka, ta praspiria. Pries gera savaite i Lsv nuejau, prieme Phillip_M, kadangi neesu as tarp tu 2 stovyklu, o zaidziu savo malonumui, Messi prisijunge ir ismete mane is klano. Wtf? Del cytunimu, menuo rcone perdaug.. Tada liks serve vien Teisesauga ir naujokai.. Jei zaidejas gautu 5 banus uz cytus per savaite ar dvi ir pan., galėtų buti taikomos didelės sankcijos.. Kaip visokie blistai ir t.t. ( nezinau, cia kaip pavizdy, nes rconai nieko nekeis). Kodel blistai? Nes zmogus cytina, kenkia serveriui ir uzimti kokias drk pareigas jam ne vieta. Pakelti kaip minejo unban kainas. Tarkim 10-11 lt (1000-1100 krd). Pelnas servui, apmazes cyteriu, kaip gaus 2 banus ir mokes dvacoka, kad per tarkim narkus paimtu 50g daugiau kreko ijungdamas Inv. Neapsimoka gi Del nusalinimo free admin irgi neverta, renkami gi nauji, manau isrinkus naujus bus stebimas ju darbas, tarp to ir senuju admin, o jei nedirbs normaliai valdzia juos tiesiog nusalins. Paprastesnis budas butu adminams, kurie rengia eventus, i diena surengti bent po 3 skirtingus, 1 val skirtumu, kelti įrodymus i forumą. Kad nebutu, prisijungia, padaro is kart 3 event ir t.t. Nes yra tokiu adminu, ir laikas labiau butu uzpildytas serveryje.
  9. Klausiat kodėl žmonės leavina? Jei sušokę 4-iese šaudo ir žmogus taisosi mašiną, tada pasakykit, kam reikalingi tie PREMIUM vip'ai, kad pastoviai taisyt mašinas, jei už tai rašo papeikimą? Išvada tokia - LV pilni kampai ožių. Skundžiatės, kad mažai žaidžia.. Bet dėja, patys kuriat tokia atmosferą žaidime. Karoč užsiveisė serveris ožiais, kad jau nebėra ribų.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Gycka_Miz

      Gycka_Miz

      Tas tai jo su tais papeikimais yra taip. Tu man as tau.

    3. Gycka_Miz

      Gycka_Miz

      Ir poto visas servas ir raso.

    4. Benjamin_Orbit

      Benjamin_Orbit

      SS, video + pap.

       

  10. Pardavimo anketa : Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Matas_Tokyo Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas) : Normalus biznis, per para pareina 4-5k. būna visaip. Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą : Nuo 1,8m. PARDUOTI NESKUBU. Mainymai jus domina ? Kokie?: Ne.
  11. Anksčiau Winston clicką traukiau, bet jau gan ilgas laikas pasinešes ant Marlboro goldo / red, bet einamiausios ir man geriausios tai Parliament Aqua Blue.
  12. Sutrumpinta istorija apie Ballas: Ėjo Ballas lyderis namo, užpuolė jį GS nariai, apdaužė bytom ir vieną byta pametė šalia jo. Priėjo bomžas, žiūri guli žmogus sumuštas GS gaujos, šalia jo guli byta. Bomžas pasiemė tą byta, nusivijo GS narius, visus ta byta ištrankė ir tapo Ballas gaujos vadu. :D

    1. Tyshwan_Guetta

      Tyshwan_Guetta

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gera šovei :LDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  13. Pardavimo anketa : Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Matas_Tokyo Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas) : Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą : - 300k. Mainymai jus domina ? Kokie?: Ne.
×
×
  • Kurti naują...