Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lukis_Mldc

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Lukis_Mldc

  1. Pardavėjo anketa Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukis_Mldc Kokią transporto priemonę parduodate?: Sultan Pradinė kaina: Patys pasiūlykit. Ar domina mainai? Kokie?: Ne. Transporto aprašymas: Senas Sultanas vistiek nebežaidžiu užsimaniau parduot Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą: https://imgur.com/a/pY4Wt6V
  2. Čia man vienam taip? ždž į lv jungiuos krauna krauna ir poto rašo gta nustojo veikti o kitame projekte viskas veikia kame bėda gali būt?

    1. Mantas_Exe

      Mantas_Exe

      gal turi gunu ant nugaros moda? nesvisur veikia, o cia crashina

    2. Lukis_Mldc

      Lukis_Mldc

      gal.kaip ji ištrint?:D

       

    3. Lukis_Mldc

      Lukis_Mldc

      netr jo hd skin packa isirasiau užvakar leido dar jungtis o snd ir vakar nebe

      nesuprantu kas per pieva

  3. Pritariu kitiems tikras prikolitas Zetule
  4. Visu pirma reikia surakint jei nori, kad nesiteliportuočiau ir šeip nei stabdei nei ką iš oro privažiavai įsodinai tai ko tu tikies?poto vpš bėga free uždėjai, galiu antrą kartą pakartoti, net nestabdei:)Ir nelabai supratau poto dar kartą padarė ką aš ten padariau? maiša užmečiau?
  5. Vpt tu manęs negaude nei /bega nieko tai gali virint.
  6. Man rode, kad tu prieš mane stovi kai stovėjai afk aš į tave šaudžiau ir kai gryžai iš afk atsiradai už manęs ir mirei tai gali ramus būt.O Judita būtų malonu jei pratestuotum nes jis afk buvo prieš mane su c-buginau ir grįžo jis iš afk tai mire nu ždž supranti.Ir dar vpš jei aimas būčiau, tada būčiau atsisukes į tave nes aimas vedžioja nu ždž čia belekaip susibugino.Ir vpš 24h praėjusios jau nelabai gali kelti tokius video.
×
×
  • Kurti naują...