Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Matas_Caffe

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Matas_Caffe

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Tas Džeikis atmestinai į ban apeliacijas žiūri , taip atrodo jog jam tas prižiūrėtojas visiškas nulis.
  2. Pagal tavo pasakymą , jei čia servas tai ir mafija darbas taip? :DDDDDDD
  3. Eik proto bokšte tu , darbas sako Mafija (mafia), arba Cosa Nostra (liet. Mūsų Reikalas) – siciliečių kriminalinės organizacijos, kurių kilmė siekia dar XVIII amžių. Be Italijos, mafija labai aktyviai veikia Amerikoje – būtent JAV mafija ir išgarsino šį pavadinimą. Dabar jau dažnai mafija vadinamas bet koks organizuotas nusikalstamumas. Šaltinis iš kur cituota.
  4. Toje temoje apie kiau.ši.nį kalbą , kuris forume bei žaidime net cenzūruojamas yra , čia visai kas kitą. + Tu prie papeikimo priežasties parašei jog nemokėjimas elgtis su admin komandomis , kad bleemm , žodį vaikas , ne tik adminai gali parašyt ;DDD Ta priežastį siūlyčiau sau prisidėt , o ne durniu aspimetus kaltų ieškot.
  5. Rašinėjas rašinėjas , kol galiausiai neturėdamas kuo atsikirst , mute kerta , va tokie žaidėjai ir gadina žaidimą :/
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Caffe Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis (TAIP/NE): Taip.
  7. Kokio velnio eiti , jei pinigų dabar neturi.
  8. Regis pirmą kartą rašau nuomonę SA:MP žaidime , jog kažką girčiau ar rašyčiau apie kažką. Žodžiu nepilstysiu iš tuščio į kiaurą , pradėsiu. Tave žinau vos kelias dienas , bet ir per tokį trumpą laiką pamačiau koks tu žmogus ištiesų esi. Šaunus žmogus , žaidime praleidžia gan nemažą laiką , bet tą laiką praleidžia turiningai , puikiai susitvarko su savo darbuotojais , linksmai praleidžia laiką , ždž puikus pavaduotojas bei pavizdingas, tikiuosi toliau pasieksi dar didesniu pareigų. Tiesiog norėčiau pasakyti niekada nepasiduok ir neketinti būti tuo kuo neesąs , bei norėčiau palinkėti didžiulės sėkmės siekiant savo tikslų čia
  9. Jūsų Vardas_Pavardė (žaidime): Matas_Caffe Jūsų nuotrauka:
×
×
  • Kurti naują...