Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Edvis_Denreo

Nariai
  • Pranešimai

    341
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Edvis_Denreo paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 10 2017

Edvis_Denreo turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

255 Žmogus užsitarnavęs pagarbą

2 sekėjų

Apie Edvis_Denreo

  • Rangas
    Dencerka
  • Gimtadienis
    1997.04.24

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    1 lygio
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Bedarbis
  • Tr. priemonės:
    Sultan (4lv) , Infernus (4lv)

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

4.581 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Denreo Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Tiuningo. Kodėl tai yra naudinga?: Bus patogiau ir greičiau tiuninguoti automobilius. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Siūlau automobilio išvaizdos tiuningavimą padaryt panašų kaip variklio tobulinimą. Tarkim nuvarai kur nors į mechanikų garažiuką , išsikvieti mechaniką , jis su tam tikra komanda , arba patys žaidėjai su tam tikra komanda pradeda tiuningą, iššoka lentelė su detalėm kurias dėsi ant mašinos ir jų kainom, išsirenki tiuningą , kurio nori pats ir tarkim dalis pelno keliauja į mechanikų fondą , kita dalis mechanikui. Nes dabar tikrai nusipirkus mašiną erzina laukt mechaniko, yra tokių , kurie lėtai dirba, nežino komandų ir šiaip pačiam būtų patogiau rinktis, nes galima būtų greičiau išsirinkt norimą bamperį , ratus ir panašiai, lyginant su kitais variantais.
  2. Liepsna DPi? :DDDDDd Ateini po poros mėnesių į forumą pažiūrėt kas vyksta, opa, naujiena. Gazuoja tas tosha kūrva ;D

  3. Čia tik tarp kitko. Visada sakiau ir sakysiu. Tavo nuomonė be argumentų yra nulinė ir žemiau nulio. Jei perki adminą ir mutini - turi protiškai suvokt už ką baudi. Parodžiau postą kolegom, jie irgi čia nemato jokio įžeidžiančio žodžio. Nuo 2013 iki dabar bausdavo už tiesiogiai pasakytą įžeidimą, o kadangi tu sukūrei savo taisykles, tai keep going, degink ir toliau LV, nes panašu , jog tavo tikslas mažint žaidėjų skaičių serve, apgailėtina žiūrėt kai tik kenki žmonėm, o jei tai būna naujokas, išvis auč. Beje šioje situacijoje visi matė kodėl mane sunervinai (Įlipai į mašiną ir be jokio klausimo perdažei spalvą į rožinę, o senos id buvau primiršęs), taip, kad nustok žmonėm daryt tyčia ir vaidint tvarkdarį ir jie elgsis su tavim taip, kaip tu nori. Dėl to, kad tu tiesiog užsigeidei, nesiruošiu kentėt kaskart 60min kai mutini už nieką. Tai tiek.
  4. Nekišk savo snukio, kur jis nesipaišo. Jei neskiri kur įžeidimas, kur ne , tai tavo bėdos, nepasakiau jokio įžeidžiančio žodžio. Man asmeniškai dzin, bet nenoriu žiūrėt kaip su savo mediniu kompu vadini baudėją banindamas nekaltus žmones ir už nieką dedi mute. Tave peiksiu ant kiekvieno žingsnio, nes tau leist tvarkytis su administratoriaus pareigom (kad ir pirktom) yra pavojinga dėl tavo neprognozuojamo elgesio.
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Ponas_Dencero 2. Administratoriaus slapyvardis: Iam_Leesin 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute (neįžeidžiau) . Gana jam čia karaliaut ir tvarkdarį vaidint, jei nesugeba pirktu adminu naudotis, jam jo išvis nereik. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  6. Nu čia mano reikalas, prisijungiau į sena account'ą nesąmonių padaryt, gi nieko neleistino nedariau. Nesu ekspertas, nežinau kas kaltas, bet spėju , kad arba tavo kompiuteris, arba interneto ryšys. Nes matosi, kad dešinėje pusėje net spidometras tau kibo tarpais. Ne mano kaltė, kad vaizdo įrašas tavo nekokybiškas, pats turi tuo pasirūpinti.
  7. Jei ką čia ne mafas (su kuriuo leesinas sumaišė) , o aš lošiau. Specialiai dar apsiverčiau, važiuodamas, kad neitų tplv hp ir galvojom paprikolinsim ar už tai banins, paprašiau Audi_Fan dar , kad pareportintų. O pasirodo šitas su savo mediniu kompu stebėjo visąlaik ir užlagino jam... Leesinai *Myliu Las-Venturas.lt* , nu būk žmogus, nusipirk kitą kompą, arba nebebanink už nieką. Jei tau lagina ir toks video gaunasi, tai kiti nekalti.
  8. Leesinai, susitvarkyk kompą prieš banindamas. Apgailėtina tokį banned žiūrėt, kai tau lagina. Tvarkdarys gi atsirado.

  9. Gal kas žaidžiat FS 2017 online? Reiktu pagalbos

  10. O tu čia sumaišei ss, ar šiaip paprikolint sugalvojai su admin komandom? Man žinok kreditai kainuoja atsitildymą pirkt. Nėra čia tų keiksmažodžių , prasičiūhink.
  11. 1. Jūsų slapyvardis: Edvis_Denreo 2. Administratoriaus slapyvardis: Armani_Jeans 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  12. Nieko konkretaus nepasiūlei.. Verta buvo rašyt? Nemanau, kad reikia dar namų su sukuriamu, nes kris vertė ir praras prasmę esami namai.
  13. giphy.gif Neturėjau ką veikt

    1. Ledas_Competiv

      Ledas_Competiv

      Man paukštelis pačiulbėjo jog tas dumper buvo vietoj hydros :D 

×
×
  • Kurti naują...