Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Alex_Downn

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie Alex_Downn

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. pafollowinam mano ig instagram.com/pageofcarlovers/ dq

  2. tas jausmas kai uzsileidi repo playlista ir po 5 dainu pradet grot desxjujito.. tada leidies is 3 auksto i 1 :))

  3. Anksciau pamenu narius i komanda rinkdavo pora kartu per metus, dabar kaip kojines cia visa komanda keicias ir nebera to "wow" faktoriaus kai i komanda patenki, nes dabar i ja patekt tereikia geros naro irangos.
  4. pasiemiau vakar is ebay xiaomi redmi note 4x 4gb ram 64gb memory su helio x20 procu kuris nebeprieinamas kiek zinau 10 branduoliu, tai lauksiu ziesiu kas per aparatas
  5. Sveiki, kas prisimins kas ne, zaidziau 2016 buvau aktyvus bendruomenes narys ir komandos narys, kai leavinau 2016-tais visalaika uzeidavau i foruma paziuret kas daros, sekdavau naujienas, o dabar nusprendziau pasidalint savo nuomone apie situacija serveryje, Andriuk, mielas drauge, stumimo iskarto pasakau cia nebus tad ir temos netrink (o tu ta pastebejau megsti) aciu. Pradesiu gal nuo to jog nuosmukiu LV visalaik buvo ir bus, sneku apie zaideju aktyvuma, 2016 irgi buvo momentas kai zaide 10-20 visi leavino, spiege kad servui kaput, tada vel atsigavo, siais metais kaip maciau tas pats buvo, visi kurie ale leavino "visam" gryzo ir toliau kapoja, tai neabejoju kad vel tai greit pasikartos (lc atsidarymas greiciausiai prie to ir prives, bet zavaskius kaip amzinai pinigo pasidarys ir uzsidarys). Realiai viskas tvarkoj nuo 2016 kai leavinau buvo, iki kol atejo Andriukas, nu ir prasidejo cirkai, nuo tos dienos kekviena diena cia uzeinu pasijuokt ir nuotaika pasikelt, prisimenu kai pas budeli (bumeryno kopijoj) jis savininkas buvo, cia 2015-ais gal nebepamenu, su draugeliais i ts subegom pasipizdavot is kopijos, uzsimeciau mergos nicka Andriukas prisistate, ciesino kad pareigas duos jei i ts ateisiu, mergos per laida ieskodavo, pamenu ten kazkokia nusiciupes buvo, pareigu pridalino bandai cia su savo valdybom kazkokiom xujniom padaryt ale unikalu ir labai ismanu serva (is sono atrodo kad gs bandot pranokt, nors jum to visiskai nereikia, gs turi savo tvarka o cia zaidejai priprate prie kitos tvarkos) naujokas atejas pamates ir paskaites tai ka jus ten surase buvot tikrai nieko nesuprastu ir greiciausiai iseitu apie Leda patyliu, nieko pries ji neturejau ir neturiu realiai man px kas cia vyksta nes sampo nelosiu, nu bet ble ciuveli isineres tu i ta lv tolka tak, kaip tu dirbt gali jei tu serve kiauras dienas sedi? nu nebent tavo darbas kedem apsildyma daryt ir elektra degint, jei toks " dirbantis " esi tai manau suprast turetum kad Exe su Irma 300-500 minuciu per diena nepraleis? nezinau ka jie dirba, bet as nuo 6 ryto iki 6 vakaro uz 500 svaru i savaite ariu, gryzes pavalgau apsiprausiu ir i lova krentu, pagirtina kad jie du aplamai dar savo pareigas atliko ir net geriau nei kiti komandos nariai, nes bent jau man nei noro nei jegu po darbo sampo pliekt nebera. Del tu banu tai ten px, prisicytina ir patys verkia, visalaik taip buvo, banini - blogai, nebanini - blogai, tai del banu nieko nesakau mldc, nemaciau ten ar is oro banini kaip daug kas sako ar ne. Nu bet korupcija siuo metu tai da nu nafik, Invis speju skersa dejas, nes kai Andrius atejo zaideju skaicius pakilo tai greiciausiai visi nuopelnai jam eina, nors realiai cia jis ne prie ko, gaujos, lv6 didziausia itaka turejo. Realiai graudu kad taip ritates, Jei jau tokia demokratija jus cia isivede, tai su serverio zaidejais aptarkit ka salint, o ne uz nugaru spreskit, neabejoju kad 90% zaideju Exes ir Irmos atliekamas darbas serveryje labiau tenkina nei tavo Ledai ir Andriau.
  6. + Kad vis dar nepasiduodi, bandai kažką daryti. - Kad nebeskiri tiek daug laiko projektui, net nebežiūri šios temos, kad sužinoti ką žaidėjai tebemano apie tave, galbūt per mažai atsižvelgi į įdėjas.
×
×
  • Kurti naują...