Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ernis_Caffe

Nariai
  • Pranešimai

    1.485
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

747 Žvaigždė

Apie Ernis_Caffe

  • Rangas
    @ Kofeinčik' !

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

6.898 profilio peržiūros
  1. Praėjo gan didelis laiko tarpas nuo praeito atnaujinimo, kilo minčių jog ruošiamas „stipresnis“ atnaujinimas. Idėjos patiko, šaunu.
  2. 1. Jūsų V_P Ernis_Caffe. 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Visiškas apsileidimas su firma. 1. Tiek direktorius, tiek pavaduotojas absoliučiai neprižiūri firmos, nedaro veiklos / atrankų į darbą. 2. Domce_Ronaldo aktyvumas jau kurį laiką yra LABAI prastas, vadinasi direktoriaus ugnelė išb.lėso iš žmogaus. 3. Būdamas TAXI direktorius, atlieka darbuotojo vaidmenį „Lucchese“ mafijoje. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Direktorius 4. Įrodymai:
  3. Mapp darbą reiktų patobulinti, bet pati idėja labai gera.
  4. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernis_Caffe. 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Bond. 3. Administratoriaus nusižengimas: free mute. 4. Įrodymai (būtina):
  5. Labai prasti reikalai.. Yra žymiai perspektyvesnis ir talentingesnis reperis - Tyfaz. Prašom, vienas iš jo kūrinių:
  6. Policijos Direktorius : Sector_Nogis Vadovavimo laikotarpis : 2013.11.02 / 2013.12.13 Turėti įspėjimai : [ 1/3 ] Apie direktorių : „Policijos Departamento“ direktoriaus pareigas gavo iš pačio pagr. administratoriaus - Invision_White. Invisionas specialiai rengė atranką savarankiškai jog išrinktų savo galva gerai tinkantį asmenį į šias pareigas, nors būtų galima teigti, kad šis sprendimas nebuvo vienas iš geriausių, kodėl? - sužinosite skaitydami toliau. Sector_Nogiui vadovavimo pradžia buvo gan lengva bei sėkminga. Aktyvumas ; darbuotojų prižiūrėjimas šiame darbe vyravo kelias savaites, nors dauguma išrinktų direktorių neįstengia ir tai realizuoti. Praėjus kelioms savaitėms, direktoriaus noras dirbti bei prižiūrėti firmą sumažėjo. Aktyvumas ; darbuotojų prižiūrėjimas iš pliusų virto į neigiamą pusę šiame darbe ir taip vis smugdė šią firmą vis žemyn ir žemyn. Kas 3~4 dienas buvęs „Policijos Departamento“ direktorius pildė neaktyvumo anketas ir bandė perleisti visą firmos naštą bei priežiūra pavaduotojams. Įpusėjus mėnesiui, direktorius gavo pirmąjį įspėjimą už Drive-By darymą prie narkotikų sandėliu. Be abejo, reiktų priminti, kad tai buvo paskutinysis direktoriaus įspėjimas. Neapsikentę DPi nariai tokio direktoriaus elgesiu, nusprendė jį vis dėlto nušalinti nuo pareigų ir jas atlaisvinti tam asmeniui kuris tikrai to nori ir yra tinkamai pasiruošęs jas vykdyti. DPi nuostatus buvęs „Policijos Departamento“ direktorius - Sector_Nogis laikėsi, nepaisant 1 nelemto įspėjimo. Tai jam ateityje nesudarys visiškai jokios įtakos, nei teigiama puse nei neigiama.
×
×
  • Kurti naują...