Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ernis_Caffe

Nariai
  • Pranešimai

    1.485
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Ernis_Caffe

  1. Praėjo gan didelis laiko tarpas nuo praeito atnaujinimo, kilo minčių jog ruošiamas „stipresnis“ atnaujinimas. Idėjos patiko, šaunu.
  2. 1. Jūsų V_P Ernis_Caffe. 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Visiškas apsileidimas su firma. 1. Tiek direktorius, tiek pavaduotojas absoliučiai neprižiūri firmos, nedaro veiklos / atrankų į darbą. 2. Domce_Ronaldo aktyvumas jau kurį laiką yra LABAI prastas, vadinasi direktoriaus ugnelė išb.lėso iš žmogaus. 3. Būdamas TAXI direktorius, atlieka darbuotojo vaidmenį „Lucchese“ mafijoje. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Direktorius 4. Įrodymai:
  3. Mapp darbą reiktų patobulinti, bet pati idėja labai gera.
  4. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernis_Caffe. 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Bond. 3. Administratoriaus nusižengimas: free mute. 4. Įrodymai (būtina):
  5. Labai prasti reikalai.. Yra žymiai perspektyvesnis ir talentingesnis reperis - Tyfaz. Prašom, vienas iš jo kūrinių:
  6. Policijos Direktorius : Sector_Nogis Vadovavimo laikotarpis : 2013.11.02 / 2013.12.13 Turėti įspėjimai : [ 1/3 ] Apie direktorių : „Policijos Departamento“ direktoriaus pareigas gavo iš pačio pagr. administratoriaus - Invision_White. Invisionas specialiai rengė atranką savarankiškai jog išrinktų savo galva gerai tinkantį asmenį į šias pareigas, nors būtų galima teigti, kad šis sprendimas nebuvo vienas iš geriausių, kodėl? - sužinosite skaitydami toliau. Sector_Nogiui vadovavimo pradžia buvo gan lengva bei sėkminga. Aktyvumas ; darbuotojų prižiūrėjimas šiame darbe vyravo kelias savaites, nors dauguma išrinktų direktorių neįstengia ir tai realizuoti. Praėjus kelioms savaitėms, direktoriaus noras dirbti bei prižiūrėti firmą sumažėjo. Aktyvumas ; darbuotojų prižiūrėjimas iš pliusų virto į neigiamą pusę šiame darbe ir taip vis smugdė šią firmą vis žemyn ir žemyn. Kas 3~4 dienas buvęs „Policijos Departamento“ direktorius pildė neaktyvumo anketas ir bandė perleisti visą firmos naštą bei priežiūra pavaduotojams. Įpusėjus mėnesiui, direktorius gavo pirmąjį įspėjimą už Drive-By darymą prie narkotikų sandėliu. Be abejo, reiktų priminti, kad tai buvo paskutinysis direktoriaus įspėjimas. Neapsikentę DPi nariai tokio direktoriaus elgesiu, nusprendė jį vis dėlto nušalinti nuo pareigų ir jas atlaisvinti tam asmeniui kuris tikrai to nori ir yra tinkamai pasiruošęs jas vykdyti. DPi nuostatus buvęs „Policijos Departamento“ direktorius - Sector_Nogis laikėsi, nepaisant 1 nelemto įspėjimo. Tai jam ateityje nesudarys visiškai jokios įtakos, nei teigiama puse nei neigiama.
  7. Tralistų Direktorė : Coco_Chanel Vadovavimo laikotarpis : 2013.10.21 / 2013.12.04 Turėti įspėjimai : [ 1/3 ] Apie direktorę : Direktoriaus pareigas gavo užpildydama anketos šabloną atrankos metu. Pradžiai norėčiau priminti jog šis serverio žmogus prieš gaunant pareigas dar dirbo pavyzdingai „Tralistuose“ ir bandė siekti savo užsibrėžtų tikslų pareigose, su kuom galėtume sėkmingai pasveikinti. Per visą savo direktoriavimo laikotarpi buvo viena iš aktyviausiu direktorių, su kuom taipogi norėčiau pasveikinti ir prie to pačio pridurti jog tau būnant panelei ir užemant kažkokias tai nors pareigas ne riba ir įrodei vyriškąjai lyčiai savo užsigrūdinimą. 5 - tai skaičius, kuris simbolizuoja tavo turėtų pavaduotojų skaičių per visą vadovavimo laikotarpį. Vyliuosi jog per kiekvieną pavaduotojo laikotarpį įgavai daug patirties ir pasimokei iš jų esminių klaidų, kurios privertė juos suklupti turint pareigas. Neabejoju, kad norėjai surasti tą aukso viduriuką, kad atitiktų visus reikalavimus, būtų tas žmogus kuriuom galėtum pasitikėti ir pilnai perleisti firmos vadovavimą kol tavęs nėra serveryje.. Nepaisant nesurasto kaip pavaduotojaus idealo, norėčiau pagirti už pastangas ir nenuleidimą rankų per 44 direktoriavimo dienas ! Pabaigai, norėčiau išanalizuoti tą lemtingą klaidą kuri lėmė vieną iš trijų galimų įspėjimų. Turbūt pati puikiai supranti ir pasimokiai iš šios klaidos, kad negalima jokiais būdais pardavinėti rangų už virtualius serverio pinigus ar realius, tai galų gale yra nelegalu, kadangi atsižvelgiant kitų darbuotojų atžvilgiu, jie susiduria prieš akis su korupcija.. Jeigu kitą kartą užimtum serveryje Direktoriaus / Pavaduotojo pareigas, prašau iš šios klaidos pasimokyti, nebūti naiviam ir į viską atsižvelgti kardinaliai. DPi nuostatų buvusi „Tralistų“ direktorė - Coco_Chanel laikėsi, nepaisant 1 nelemto įspėjimo. Tai jai ateityje padės jeigu norės užimti direktoriaus pareigas. Dar kartą norėčiau padėkoti Coco_Chanel už ilgą išbuvimą direktoriaus pareigose !
  8. Tolimųjų reisų vairuotojų Direktorius : Jarek_White Vadovavimo laikotarpis : 2013.11.04 / 2013.11.30 Turėti įspėjimai : [ 1/3 ] Apie direktorių : Direktoriaus pareigas gavo iš praeito „Tolimųjų reisų vairuotojų“ Direktoriaus - The_Blue. Be abejo nereikia pamiršti jog būnant The_Blue kadencijai, tuo metu Jarek_White užemė pavaduotojaus pareigas, tačiau šis žaidėjas (The_Blue) pasitraukė iš posto dėl laiko stokos ir firmos vadovavimą sėkmingai perleido Jarek_White. Kai tik Jarek'as tapo naujuoju direktoriumi į pavaduotojus paskyrė buvusį praeitos kadencijos direktorių - The_Blue. Šiems jaunuoliams pirmoji savaitė sekėsi ganėtinai neblogai, firmos vadovybės aktyvumas buvo vienas iš pavyzdingesnių, darbuotojų kolektyvas bei darbingumas taipogi našus. Tačiau, praėjus savaitei, direktorius nusprendė nušalinti savo buvusį pavaduotoją The_Blue. Priežastys: neaktyvumas ; visiškas neinformavimas jog nepasirodys žaidime bei kt. Šį kartą direktorius nusprendė neskubėti ir gerai apgalvoti ką pasiemus į įmonės pavaduotojaus postą. Vis dėlto Jarek_White kitos savaitės bėgyje paskyrė darbuotoją - Mantas_Balboa. Jo atsiliepimu šis žaidėjas dar dirbo fūristuose kai jo firmai vadovavo The_Blue, tad šis patikimas darbuotojas tapo jo dešiniąja ranka. Iš pradžių fūristų vadovybę sudarantys asmenys dirbo atsakingai, taip pat atsakingai prižiūrėjo firmą direktorius kaip ir su ankstensiu pavaduotoju, tačiau šį kartą kitas pavaduotojas nesudarė problemų. Bėgant laikui, direktoriaus aktyvumas krito, vis rečiau ir rečiau pradėjo rodytis žaidime. Galų gale tai pamatė patys DPi asmenys, kurie nusprendė direktorių nubausti jog šis susivoktų ir susiimtų su firmos vadovavimu. Galiausiai direktorius gavęs įspėjimą susivokė ir nusprendė palikti direktoriaus pareigas dėl laiko stokos ir šeimyninių problemų, kurios trugdo siekti aukštumų direktoriavime. DPi nuostatus buvęs Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius - Jarek_White sulaužė. Tai jam pakenks ateityje, jeigu norės užimti direktoriaus pareigas. Šis žaidėjas įtraukiamas į Juodąjį Sąrašą 2 mėnesiams (60 dienų) už neišbuvimą direktoriaus pareigose 30 kalendorinių dienų. Pagarbiai: Ernis_Caffe DPi atstovas
  9. Labai gražus darbeliai. P.S - Noriu pridurti jog esi įkėlęs net 2 tuos pačius FTB GFX'us.
  10. Gražiai sukurtas VIDEO, tik keliuose kadruose labai tamsios vietovės nuo efektų.
  11. Šauniai atlikti eventai, žaidėjai turėtų dėkoti mūsų administratoriams.
  12. Kartais galima pasijuokt, bet ne iš tokių žmonių kaip jis..
×
×
  • Kurti naują...