Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.6


Arminas_Martini

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

12 Naujokas

Apie Arminas_Martini

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Ačiū Na gali visko buti bei ačiū Ačiū
  2. Na dėkui tikrai už įvertinimus na darba tikrai reikia tobulinti ,nes jis yra tik nesenai pradėtas.
  3. Ačiū Ačiū Dekoju Na ačiū ir tikrai žinau ,kad dar reikia man tobulėti
  4. Taigi pristatau nauji davo darba Los-Santos Buta su vaizdu į miesta Photo: http://imgur.com/a/aS4Aj Patiko? like Pagarbiai Arminas!
  5. Taigi dar vienas naujas mano darbas tai yra kaleimas Photo: http://imgur.com/a/y2MAz Patiko like:) Pagarbiai Arminas!
  6. Taigi sumapinau antraji savo mapp darba Las-Venturas mieste. Photo: http://imgur.com/a/RinBq Patiko like Pagarbiai Arminas!
  7. Sveikas dabar pardaves ,bet vairavau krosini pavasari pirksiu kita.
  8. » Anketos šablonas 1. Jūsų tikrasis vardas: Arminas 2. Kiek jums metų?: 16m 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Anykščių raj. 5. Kelintoje klasėje mokotės?: 10kl 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Motociklai,Krepšinis ir tinklinis. 7. Jūsų zodiako ženklas: Vandenis 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Norvėgija 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Turiu abu Brolui 14m seseriai 8m 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Turiu ,bet nuotraukos šiuo metu neturiu 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Komedijos,Siaubo ir Seirialai. Geriausi seirialai manau Vikings ir Begėdis 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Neturiu ,bet dažniause klausau repo. 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Kuno kultura. 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Dabar baigti mokslus ir įstoti į kolegija. 15. Apibūdinkite savo charakterį: Labai sunku nuspėti ji 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Linksmus,mėgstančius bendrauti ir atvirus. 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Tiylenių ir žmonės kurei nešiojasi su savimi bloga nuotaika. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Kolkas apie tai negalvoju. 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą) 1. http://www.part.lt/perziura/ddf5c9af60f6c93fe14430fc1be01b03668.jpg 2. http://www.part.lt/perziura/95c50a37c40db1ab4599fac0a68e095c65.jpg
  9. Na žinau gal ryt pamėginsiu nufilmuoti ,bet nieko neprižadu
×
×
  • Kurti naują...