Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.6


James_Sorreno

Nariai
  • Pranešimai

    313
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario James_Sorreno

  1. Sveikinu visus žaidėjus, taip pat ir visą komandą, kurie daug prisidėjo prie šio projekto. Sėkmingai projektas gyvuoja jau 8-erius metus, tai iš ties puiku! Smagu matyti, kad taip toli nuėjote ir kylate vis aukščiau. Didžiausios sėkmės visiems ❤️
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: James_Sorreno2. Jūsų klausimas: Kokie tolimesni planai ateityje?
  3. Vienareikšmiškai už! Žaidėjai bent išdirbtų reikiamą laikotarpį ir nekeistų per dažnai darbų. Nes kaip ir pats minėjai, šiuo metu labai lengva patekti į darbus su pakvietimu, net nereikia skaityti darbo informacijos. Manau, tikrai reikėtų padaryti bendrą darbų blist'ą, kur būtų įtraukiami žaidėjai neišdirbę reikiamo laiko, prie to paties - ir nemažas darbuotojų skaičius būtų, t.y. nepalikinėtų taip greitai darbų.
  4. Sveikinu naująjį Ginklų prekeivių direktorių ir linkiu sėkmės.
  5. Sveikinu naująjį Policijos Departamento direktorių - Matt_Jace! Didžiausios sėkmės atstovaujant vienoje iš teisėsaugos sričių, palaikyk tvarką serveryje ir sėkmingos kovos su nusikalstamąja puse.
  6. Nuo pat LV pradėjimo žaisti - maždaug nuo 2015 metų, dirbdavau tik neutraliuose firmose. Nes labai patinka ramaus pobūdžio darbai, kuriuose galima normaliai užsidirbti, pabendrauti su gerais žmonėmis. Kartais teko nueiti padirbti ir į teisėsaugą, bet ne toks veiksmo žmogus esu, nemėgstu šaudytis vienas prieš kitą, arba sėdėti kalėjime būnant nusikalstamu pusėje, todėl neutralūs darbai labiau prie širdies, nei dažnai vykti į veiksmą. Prisijungi į serverį praleisti laiką su chebra, o tau jau prasideda veiksmas ir tu privalai dalyvauti veiksme.
  7. Net keista matyti, jog niekam iš pildžiusių nepavyko pasiimti Spec. pajėgų. Tikimės, laikinasis direktorius išrinks tinkamą variantą, kuris ir užims šio darbo direktoriaus poziciją, linkiu sėkmės renkant naująjį direktorių. @Ernys_Myq sveikinu su laikinu, dar kartą sėkmės renkant kitą direktorių. Graži analizė, Artūrai.
  8. Aš čia vienas nesupratau šios idėjos minties? Prieš rašydamas galėjai viską teisingai apgalvoti, nes dabar nelogiškai skamba - padaryti visų kalbų (anglų, rusų ir lietuvių) skriptą, o dar ir taip įmanoma? Tai yra sukurtas Lietuvos SA-MP projektas, o ne kažkokių anglų ir rusų kalbų žaidėjams.
  9. Tu su Erika susituokęs, jeigu klystu atsiprašau. #AYCM ar #BYCM?
  10. Tikrai gražūs darbų parašai, man patiko!
  11. Nieko nežinau apie tave, gal dėl to, kad esi "slaptasis" žmogus, kurio niekas negalėtų atspėti, kas čia slepiasi po šita paskyra. Manau, kad reikėtų daugiau serveryje pasirodyti, nes visas veiksmas vyksta ten, o ne forume. Tai tiek.
  12. Šaunuolis, kad stengiesi ir darai kažką savo labui. Toliau daryk šitus video, kartais nufilmuok kokį juokingesnį vaizdą, tarkim, nenusisekusį, nes tada bus įdomiau žiūrėti.
  13. Šaunu. Bet tekstas tikrai galėjo būti gražesnis, nes dabar ne kaip žiūrisi į tekstą, ta mėlyna spalva viską sugadina. Sėkmės tobulėjant ir kuriant toliau.
  14. Sveikinu Las-Venturas įkūrėją Karoli bei prie šito projekto prisidėjusius žmones. Ačiū už viską, kad atsirado šitas projektas ir maloniai jame galime žaisti! Jūs esate nuostabūs, padarėte viską, kas tik yra įmanoma padaryti, taip pat pritraukiate vis daugiau naujų žaidėjų žaisti projekte. Negaliu patikėti, kad taip toli nuėjote, jau šiandien projektas švenčia savo 7-erių metų gimtadienį (savo gyvavimo laikotarpį), iš ties džiaugiuosi projektu ir jo pasiekimais per visus šiuos metus! Tikiuosi, kad netrūksite motyvacijos dirbti ir tęsite dar kokius 3-4 metus, manau to ir palinkėsiu Jūsų projektui. Na, belieka tik pasveikinti šį projektą su 7 gimtadieniu! Tai DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI!
  15. Labai gražiai! Šaunuoliuks. Už tavo pastangas spaudžiu „Naudinga“. ❤️
  16. Šaunūs atnaujinimai. Kaip greitai bėga metai, su Las-Venturas esu jau 4 metai! Laukiam išdidingos šventės Vasario 1-2d.
  17. Linkiu visko, ko geriausio! Sveikatos, stiprybės, laimės. Su gimtadieniu, Karoli.
  18. Patyrusi žaidėja, kuri pasiekė tikrai daug ką LV projekte, ir šiaip mldc tokia.
  19. Nepažįstu, galbūt naujokas serveryje. Daug ką negaliu pasakyti, manau, kad esi šaunus žmogus ir tiek.
  20. Labai geras video, spaudžiu dešinę už įdėtas pastangas. Linkiu nesustoti ir dar labiau patobulėti.
×
×
  • Kurti naują...