Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tony_Kiss

Nariai
  • Pranešimai

    147
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

43 Pradedantis siekti tikslų

Apie Tony_Kiss

  • Rangas
    Bandantis pritapti

Paskutiniai lankytojai

1.583 profilio peržiūros
  1. 1. Kokios pagalbos reikia?: Neveikia Teamspeak 32. Apibūdinkite iškilusią problemą: Kai bandau leisti TeamSpeak 3 išmeta tokia lentelę (Nuotrauka apačioje), bandžiau perašyti, bandžiau rašytis 32 bit, 64 bitų tas pats visvien, žiūrėjau Youtube fix'us nepadėjo rašiausi Microsoft Visual C+++ visvien tas pats. Kas galėtų būti? 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  2. Ciulpe uz 5k. ačiū iš anksto. ryt pasimsiu dar ciulpimo paslaugu uz eura.

    1. Airis_Sultan

      Airis_Sultan

      PIIIISSSSK NHHHHH okkkk??

  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Gsw_Lukas Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Deividas_Britas Užblokavimo priežastis: Čytas Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  4. Jo jo, krč supranti pelę užsibindinęs kai pamato čiūvą. xd
  5. Pelė susibugino, pradėjo šaudyt iš oro, ir šiaip biškį name-tag naudoji ++ Aš tik pirmoj šaudžiau, antroj ne aš, gaujinis kaškoks, ar iš klano.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Kiss [ GSW_LUKAS UŽBANINO ] Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Masska_Samp Užblokavimo priežastis: Čytas [ FAKE KILL] Vaizdiniai įrodymai kur matomas nusižengimas: https://www.youtube.com/watch?v=OpcdtR34fpo&feature=youtu.b Aiškiai matosi pradžioje 2 killai. Po 10 sekundžių neina sugryžti į skaičiuką.
  7. Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės serveryje.
  8. Taigi kaip jum nedaeina, paprastai šaudžiau o man rodė kad tj praėjo pro šoną, o smooth kameros tikrai neturiu xdd Jei būtau su smooth camera aš būtau pakilęs į ora nuo jos. Krč vpš jokių čytų nenaudojau, man vpš nerodė kad pašovei, tu bent pinga pažėjai?
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Kiss Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Ehmmett Kodėl buvote užblokuotas: Čytas. Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas: http://www.part.lt/perziura/bba2eb1cbe743158ed0db4ef9fc52c6f773.png
  10. Sveiki, ką man daryti jeigu atsikeliu mašina rodo ji toje vietoje bet jos nėra?
  11. Jūsų vardas_pavardė žaidime: Tony_Kiss Ar paspaudėte patinka?: Taip Ar galėsite būti žaidime prisijungęs (-usi) šeštadienį/sekmadienį? Taip Kur žadate išleisti laimėtą piniginę sumą (jei pavyks laimėti)? Skaičiukas [ Lemai lauke ]
  12. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Kiss Ar susipažinote su taisyklėmis ir žadate jų laikytis?: Taip Jūsų pasirinktas automobilis(elegy, sabre): Elegy
  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Kiss Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas): http://www.part.lt/perziura/4dfe6cec7aa893082c988d9f2e139673503.png Parduodu tik Slaptojo agento kortelę, dėl kitų į PM žaidime. Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą: Siūlykit. Mainymai jus domina ? Kokie?: Nea.
×
×
  • Kurti naują...