Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lukšys_Buggati

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario Lukšys_Buggati

  1. Chebra kaip galiu accounta susigražint?

  2. Kažinau, atrodai visai nieko, gal ir esi draugiškas bet neesmė. Tiesiog va tiek aš apie tavę galių parašyti, nes nesueinam
  3. @Tony_Mix sv seni. <33 Kaip gyveni?

  4. Jūsų V_P mūsų projekte : Lukšys_Buggati Jūsų V_P buvusiame projekte : Frankis_Shadow Jūsų TAB ir /info nuotraukos iš seno projekto : http://i.imgur.com/G2gbqel.png http://i.imgur.com/e3LENAl.png Kodėl nusprendėte persikelti pas mus?: Aš šitam serveryje jau žaidžiu,nemanau,kad labau daug laiko,buvau daug kartų leavin'es t.t man šis serveris patinka todėl kad čia turiu daug draugu. Bei pažystamu žaidėju. Kiek laiko žaidėte sename projekte?: apie 1-2 metus. Nuotrauka sename projekte su tekstu " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą" Jei keičiate V_P pridėkite " Bei keičiu V_P į V_P [naujas V_P ] : http://i.imgur.com/eH2WUEc.png
  5. Neina isijungt servo,krč nereguoja o kitus reguoja.
  6. Ryt anksti ryte sumesiu visus kokius radau su merginomis.
  7. Sveiki visi,norėčiau pasidalinti savo surastais labai gražiais GIF. Pirmasis: Antrasis: Trečiasis: Ketvirtasis: Ir paskutinis,penktasis: Manau jum patiko mano pasiūlimas,jai patiko nepagailėkit "LIKE" (Bus UPDATE jai bent surinksiu 10LIKE)
  8. O tu nežinojai kad yra LV projekte geru c-bugeriu?Jai ne tai akis prasiplauk ir pamatysi.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė?:Fresh_Durex Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?:Fresh_Durex Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?:Gal 3mėnėsius.Atsibodo,nubodu labai brangios privilegijos.O Čia žiauriai smagu,viskas gražiai sutvarkyta.Tiesiog (Y) Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?:Čia yra daugiau veiksmo,mažiau vaiku,mažiau ožių. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį:Kai aš parašiau ir paspaudžiau {ENTER} Manę išmetė iš serverio. Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu:Nekeičiu.
  10. Gražūs avatarai Mantai sekmės dubuliejant .
  11. Bet kad krč isijungiu samp,viskas normaliai suvedu išmeta iš SRw. GTA SA neveikia.
  12. Su viena priežastim Palikau preita projekta tai kad atnaujinimai sulaužyti.
  13. Žaidžiu dar ir db,bet labai retai,Tik FORUME sėdžiu.
  14. Krč isijugniu koki Flamin'a tai nieko neiišsijungia viskas normaliai,isijungiu LV jau išmeta GTA nustojo veikti. Mano modai:Skin HD pack,Dizz nicca hud,Efffects,Ir viskas.
×
×
  • Kurti naują...