Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ugniuz_Magic

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Ugniuz_Magic

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Bedarbis
  • Patirtis:
    1000~
  • Pinigai:
    600.000~
  • Tr. priemonės:
    Sultan

Kontaktai

  • Facebook:
    Ugnius Sadauskas

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kaunas
  • Lytis:
    Vyras
  1. yra kaulais bugas jei nezinojot, bet cia atviciaju, su punchu kazkaip, ciuvakas vienas issilose apie 600k is manes, ziurekit, kad ir jum taip nebutu.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Rowland_Quradose

      Rowland_Quradose

      yra bugai, aš visus žinau hahahahahahahha

    3. Vestley_Mark

      Vestley_Mark

      Turejau 200 m :) buginau .... bugu nera..

    4. Dzeikis_Corleone

      Dzeikis_Corleone

      koki dar bugai, gi lv bugu nera. Bezabrazijas kalbi

  2. Nu kai turėsiu laiko, būtinai padarysiu dar.
  3. Keičiu 620k + Sultan į vieno dolerio skiną per csgo.

  4. Keičiu 620k + Sultan į vieno dolerio skiną per csgo.

  5. Kas turi viena CS:GO skina [0.50$] vertės ir nori gauti serveryje 600k + sultan, rašot į pm.

  6. kas turi skina už 0.50 cnt ir reik sultan + 600k serve i pm. ;)

  7. Anketa Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ugniuz_Magic. Administratoriaus Vardas_Pavardė: Danielius_Daims. Kodėl giriate šį administratorių: Šis puikus serverio administratorius man padėjo apsiprasti serveryje, buvo tarytum išsamus gidas. Šiandien rimtai pradėjau žaisti serveryje, jis mane parėmė, bei iš savo kišenės man davė pinigų, kuriuos panaudojome tinkamai. Tačiau jis davė iš savo kišenės, o serveriui parašė, jog tai padovanojo visa administracija. Matosi žmogus tikrai puikus, nėra savanaudis, yra aktyvus ir geras administratorius. Norėčiau, kad tokių žmonių žaistų daugiau šiame serveryje. Ką gi už tai ir giriu šį administratorių, būtų gerai, kad šis žmogus gautu kokią premiją už savo pastangas ir atsidavimą savo pareigoms.
  8. Laba dieną, nusprendžiau atidaryti savo avatarų galerija. Žodžiu neturiu ką čia daug pasisakyti, štai pirmieji 10 avatarų! Šių avatarų tematika : Merginos/Mašinos. Jeigu sulauksiu 10 like ant temos, padarysiu kitą update, su naujais avatarais.
  9. logo (kuriamas) Labas vakaras. Kadangi mėgstu užsiimti grafikos darbais, nusprendžiau atidaryt grafikos parduotuvę. Reikiama informacija, norintiems užsisakyti grafikos darbą : Šiuo metu neužsiimu C4D programa, tokio tipo darbai neatliekami. Atlieku visus darbus per "Adobe Photoshop CS6". Apačioje yra anketa, norint gauti darbą, turite ją užpildyti aiškiai, jog suprasčiau ko norite, geriausiai būtų gauti kokį pavyzdį, tuomet man viskas aiškiau. Svetimų darbų neRIP'inu, tokie darbai bus atmesti ir neatliekami. Darbus atlieku kai turiu laisvo laiko, prašau temoje nefreepost'inti ir manęs neskubinti atlikti jūsų užsakytus darbus. Tai viskas ko jums reikia žinoti, norint gauti darbą. Anketa (grafikos darbui užsakyti) : 1) Vardas ir Pavardė serveryje - 2) Kokio tipo darbo norėsite (Avataro, parašo ir t.t.) - 3) Jūsų norimo darbo dydis (150x150; 600x200 ir t.t.) - 4) Darbo paveikslėlis (Jeigu norite, kad papieščiau, tiesiog klausimą nubraukite) - 5) Tekstas ant jūsų darbo (Jeigu reikia) - 6) Laiko terminas, per kurį jūsų darbas turėtų būt atliktas - 7) Atsiskaitymo būtas (Serverio valiuta / Forumo "patinka") - 8) Darbo pavyzdys (Jei neturit, tai aiškiai dėstot mintis) - Taigi viskas! Pats pirmasis užsakymas bus atliekamas nemokamai! Paskutinį kartą redaguota - 2015.11.18 (00:07)
  10. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Ugniuz_Magic. Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Ugnius_Nba. Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Jame žaidžiu apie metus, palieku todėl, nes dabar susižavėjau būtent Las-Venturas.lt projektu. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Kadangi labai patiko game mod'as ir šiaip pabodo senasis projektas, nieko ten įdomaus nėra. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): http://www.part.lt/img/449d80ea35c0fa26f2f846a6256ba394255.png Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate): http://www.part.lt/img/50e13f985b519a15883dcf7d9e3331b5535.png Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: http://www.part.lt/img/edd33f12b675ed60a3296d84b93ddd9953.png Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu: http://www.part.lt/img/9b919e6c5dc9aca3af0dab45c27b310d2.png
×
×
  • Kurti naują...