Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Gax_Gax

Nariai
  • Pranešimai

    39
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

24 Pradedantis siekti tikslų

2 sekėjų

Apie Gax_Gax

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.667 profilio peržiūros
  1. ANKETA NORINTIEMS DALYVAUTI • V_P SERVERYJE: Gax_Gax •ATLIKTAS GFX DARBAS:
  2. Registracijos anketa 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Gax_Gax 2. Ar pasižadate laiku būti renginyje?: Taip.
  3. Puikus eventas. Ragana Odilė šioje istorijoje yra beprasmė, nes visas jos vaidmuo yra simbolinis, jeigu /ritualas komandos nebūtų galima naudoti bet kur ir tas visas sąrašas būtų sudarytas ne vienu išrašu, o pasikartojančiais pasikalbėjimais su Ragana Odile, tada jos vaidmuo būtų žymiai ryškesnis. Smagu matyti kasyklą pilną žmonių, kadangi ten apsilakoma labai retai (spėju dėl nepakankamai įdomios ir užbaigtos sistemos).
  4. Kuo prastesnė platforma? Jeigu jau „kažkiokiam sampiniam“ forume talpina darbelius, tai ir vertint, kaip vietiniam kaimo chroniui? Niekada nesupratau tokių žmonių, prisimenu anam forume žmonės išsiliedavo, apie gyvenimą pilstydavo ir visiem viskas tiko ir patiko. Jeigu forumas skirtas žaidimui, dar nereiškia, kad reikia vien pūdyt smegenis visom tom "geimiškom" banalybėm. Tokie pamąstymai tik paįvairina ir pagyvina forumą. O tikro dizainerio čia niekas ir neieško, nes lyginti darbus reikia su kažkuo, kai paprašo žmogus vertinti darbelius aš iš abiejų perspektyvų juos ir bandau apžvengti (atsižvelgiant tik į savo nuomonę).
  5. Registracijos anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gax_Gax 2. Susipažinote su turnyro taisyklėmis ir jas žinote?: Taip. 3. Kuris laikas jums būtų tinkamiausias? (pasirinkite vieną, kelis ar visus laikus): 19:00 val | 10 dvikova, 20:00 val | 16 dvikova 4. Ar pasirinktu laiku tikrai būsite serveryje?: Jeigu kažkurį iš šitų paminėtų užrašysi, tada turėčiau.
  6. O, čia tas pats Frankis 🤩. Fainei, kad užsiimi tuo. Nu nėra čia ką vertint, tekstas bandytas pablizgint, fonas pablurintas. Tik gaila, kad toks siaurias atrodo internetas mūsų paišytojams ir metai iš metų naudojami tie patys stockai. Aš nežinau ką daugiau ir pasakyt net, jeigu lygint su geriausiais dizainerių darbais čia būtų tik tuščias popieriaus lapas, kuriame užrašytas vardas, pavardė, klasė ir šiandienos data. Tačiau turint omeny, kad tavo patirties bagažas nėra labai platus, galima tik pagirti ir pasidžiaugti, kad atlikai tokius parašiukus. Jeigu tau gražu, vadinasi kol kas matome tavo lygio darbą, jeigu tęsi veiklą, vaizduotė ir pats skonis keisis ir bręs. Prisimenu savo darbelius, kurie man atrodė žiauriai gražūs, o parodžius juos auditorijai (mėgėjiškai) gaudavau tiesiog žemyn smukdančių žinučių, tai mane ir motyvavo daryti toliau, geriau, tiksliau, tobuliau. Jeigu darbas tau atrodo užbaigtas, dar nereiškia, kad jis patiks kitiems. IŠTRINTA DALIS TEKSTO. Todėl atvirai tau rekomenduoju, nors tau darbelis atrodo idealus, tobulas ir daugiau nieko nesugalvoji ką ten galėtum įterpt ar patobulint, išjunk, pailsėk, pasiklausyk fckin muzikos, įsijunk sekančią dieną tą patį failą ir tikrai garantuoju bus naujų minčių, bus naujų idėjų, ką ir kaip dar galima priklijuot. Ir šiaip, gyvenime, mano manymu, žmogaus negalima girt, nes jis nepasieks daugiau, nepadarys geriau. Tik pastovi kritika jame kiek įmanoma daugiau pakels kartelę. O šiaip, jeigu tau patinka tai ką darai, tikrai greitai tobulėsi. Jeigu ne - vadinasi kam išvis tai daryti ir galiausiai tau tai bus tik kančia (čia apskritai apie įvairius dalykus gyvenime).
  7. Kadangi turime naują žvejybos sistema, tema tampa nebereikšminga.
  8. Puikūs atnaujinimai. Įdomiai atrodanti idėja su klanų angaru
  9. Labai draugiškas ir paslaugus žmogelis. Tikrai reta tokių, kaip tu šiame projekte.
  10. Išpildyta, bet naujos direktorių prižiūrėtojos sprendimu perrenkama visa serverio direktorių komanda. Noriu iššokti su parašiutu virš Palmių salos Dubajuje.
  11. Dėl žvejybos tai prasta idėja, jeigu nesiruošiama tobulinti ir keisti papildomai kažko. Jeigu jau šitaip pasunkinta žvejyba, siūlyčiau tada tos pagavimus žuvų, daiktų padidinti žymiai, nes tikiu, kad dabar labai stipriai sumažės žvejyba serveryje, kas buvo viena iš įdomesnių veiklų.
×
×
  • Kurti naują...