Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Gvidas__Adidas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Gvidas__Adidas

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Sveikas Aivarai, tikrai tave žinau iš kitų projektų, tu man tikrai kituose projektuose būdavai autoritetas. Man labai pasidarė gera jog po biškį gryžti į SA-MP erdvę ir ateini būtent į šį projektą ir kažką bandysi pasiekti, Sėkmės tau šemia projekte. ​
  2. Vuole štai ir registracijos laikoarpis baigės. Kas dabar laukia, dabar laukia sulaukti rytojaus idenos 19 Valandos Lietuvos laiku ir pradėsime lauktą DM turnyrą iš gerų prizų. Užsiregistravai į šį turnyrą ieškok savo komadnos ir žiūrėk prieš ką kovosi. SĖKMĖS tau su savo komanda. Komandos kurios kovos Las-Venturas DN 2x2 turnyre Ginklo sūnus - Ernis_Zuliksas - Ignas_Lucchese VS Balkoniniai - Balkono_Dievas ir Lenciuko_Prietranka. Epistai - Karolis_Bondas - Mantas_Exe VS KETURI:DVIM - Kasparas_Barkauskas - Mitchell_Nigga. mojok op tiksirK - Remigijus_Narcissus - Dzimas_Kerey VS 16k Triads - Taigi_Hagens - Jeff_Jeferson. Lv Hooligans - Irmis_Speed - Pro_Kents VS Juodos Kojos - Arvydas_Torres - Matas_Fexus. Triusi.Pridumali.Tarmaza - Nikotinas_Heroinas - Pablo_Escabor VS Best - Lionel_Messi - Deimante_Miela. Visi būsit sugetinami administratoriaus bet prieš tai gausite iš manęs žinute ŽAIDIME būkite ON, klausimas dabar kyla kodėl Gvidas skelbia o ne Larry TODĖL ens Larry išvyko ir neglai paskelbti todėl skelbiu aš.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gvidas_Adidas 2. Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis (TAIP/NE): Taip.
×
×
  • Kurti naują...