Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dominykas_Miguel

Nariai
  • Pranešimai

    2.774
  • Užsiregistravo

  • Laimėtos dienos

    73

Viskas, kas paskelbta nario Dominykas_Miguel

  1. Sveiki, tik primenu, kad mano banko sąskaita yra:

    LT117300010155795050 Dominykas Blikertas Swedbank AB

    1. Gang_Robis

      Gang_Robis

      svk, gausiu alga imesiu 50ct

    2. Dominykas_Miguel

      Dominykas_Miguel

      Dėkui, neįkainojama patirtis.

    3. Ade_Sekaaa

      Ade_Sekaaa

      pasalpa tik pirmadieni :( 

  2. @Camel_Kerr geri avatarai, viena pasivogiau 😛

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Bruno_Linn

      Bruno_Linn

      @Dominykas_Miguel tai karoce acargei, kad nebūtų tie patys ketinimai

      xBqLCBU.jpg

    3. Dominykas_Miguel

      Dominykas_Miguel

      gali kabint, pazvengtume

    4. Dominykas_Miguel

      Dominykas_Miguel

      bet mes su Bosu bestukai, jis niekad taip nepadarytu

  3. g moderatoriaus bsk per tamsus tekstas tokiam fonui. su cyteriu tas pats, bet pats apskritai nedaryciau tokio paraso zaidejams pastoviai pazeidziantiems taisykles.
  4. labai gera ideja, papildoma veikla teisesaugininkams ir srv zaidejams, bet... pagr administracija ir taip turi svarbiu reikalu, negu vykdyt kazkokius tai pasiulymus
  5. pasnekovas: max tosa moderatorius: bet kas tik ne bruno linn
  6. Nerimauji dėl 10-os ar 12-os klasės kalbėjimo? Parašyk man ir pabandysime išspręsti šiuos sunkumus kartu.

  7. Jūsų Vardas_Pavardė : Dominykas_Miguel Asmens Vardas_Pavardė kuriam skiriate laišką : Invision_White Jūsų laiškas : miliu tave lb lb
  8. nesutinku, nes pagr administracija ir taip turi ka veikti, o ne kazkokias tai versijas keisti... ir siaip nebus zaideju, nes visi su modais ir su cytais zaidzia.
  9. Anketos šablonas: 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveriui 2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Grįš senbuviai. Ateis naujokai. 3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Grąžinti radistų darbą. Skelbimų kontorą padaryti kaip pagrindinę bazę. Grąžinti mafijas. Mafiją galima būtų sukurti taip pat kaip klaną per /mafijasukurti, tik už dvigubai daugiau kreditų.
  10. Geriausiai serverio žaidėjas?: Geriausiai serverio bendradarbis?: Geriausiais serverio administratorius?: Geriausiais moderatorius?: Geriausias serverio vipas?: Geriausiais serverio pavaduotojas?: Geriausiais serverio direktorius?: Geriausiais teisėsaugininkas?: Geriausiais teisesaugos direktorius: Geriausias klano vadas?: Geriausias prikolistas darbe?: Geriausias dainininkas serveryje?: Serverio verchas?: Serverio narų naras?: Gražiausia serverio panelė?: Įvaldęs geriausiai bazarą?: Turintis storiausia balsą serveryje?: Serverio vaikas?: Geriausiais prižiūrėtojas?: Geriausias ridos kelėjas?: Geriausias serverio Gfx'eris?: Geriausias laido draugas?: Geriausias sąvininkas?: Turintis gražiausia ir švelniausia balsą serveryje?: Serverio Pohuistas: Temos turinys sugalvotas ne mano, nukopijuota iš anksčiau vykusių bendruomenės inicijuojamų nominacijų.
  11. sveiki, norejau paklaust ar noretumet kad buciau las venturas prezidentas? 

    1. Chill_Pokaldra
    2. Smokey_Nagata

      Smokey_Nagata

      Su salyga kad panaikintum oyk ir jos narius

  12. labas, turiu papildomos informacijos apie klaida, o ji yra tokia, kad ne tik pravaziuoti, bet ir praeiti pesciomis neina. bet siaip pridursiu, kad pagr administracija ir taip sunkiai dirba, nera laiko taisyt kazkokiom klaidom.
  13. vienas senesniu sampo draugeliu, senais laikais labai fainai naktinedavom, smagu, kad liko rysys ir atejus zaisti po daug metu. apskritai esi labai draugiskas, turi gera humoro jausma
  14. nusiimk tzenkla, uzsidek vel ir tiesiog "rape'ink" N mygtuka kol pavyks idet, visada paeidavo. pagr administracija turi daugiau darbo negu taisyt kazkokias tai klaidas.
  15. ispildyta, tik ne servo sistema, o jau pats spejai nama pasistatyt ir 2 vaikus uzaugint. noriu pomidoro
×
×
  • Kurti naują...