Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mike_Morelli

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

Apie Mike_Morelli

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    2 lygio
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Pinigai:
    150000
  • Tr. priemonės:
    NRG, ELEGY

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.202 profilio peržiūros
  1. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mike_Morelli * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių ? Taip
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Maarius_Evil 3.Už ką buvo skirtas banas: Išmoko skraidyt su dviračiu. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Dark_Lauris 3.Už ką buvo skirtas banas: Teleportuojasi. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Markeris_Lukas 3.Už ką buvo skirtas banas: Naujokas su SG. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  5. Graži bazė, būtų gerai, kad ikeltų, nes senai mums reikėjo naujos bazės.
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Rokas 3.Už ką buvo skirtas banas: Teleportas + car taisymas. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Edvinas_Jamp 3.Už ką buvo skirtas banas: Naujokas su deagle. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Tomas_Faustas 3.Už ką buvo skirtas banas: Teleportas į bazę. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): John_Storm 3.Už ką buvo skirtas banas: Naujokas su emka. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  10. Elegy maksimalus greitis yra apie 197, tu ji viršyjai apie 50km/h. Tai reiškia, kad naudojai speedhacka.
  11. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Elvinas_Nike 3.Už ką buvo skirtas banas: Speedhackas ir t.t 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Donatas_Montvello 3.Už ką buvo skirtas banas: Naujokas su ginklais. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  13. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mike_Morelli 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Tautrimas_Vegas 3.Už ką buvo skirtas banas: Teleportai. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  14. Na nesu girdėjęs, kad modas nereikalautų užtaisyti ginklo.
×
×
  • Kurti naują...