Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Smile_Nice

Nariai
  • Pranešimai

    56
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

23 Pradedantis siekti tikslų

Apie Smile_Nice

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Policininkas
  • Patirtis:
    !
  • Pinigai:
    !
  • Tr. priemonės:
    Infernus

Profilio informacija

  • Vieta:
    Sirija
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.325 profilio peržiūros
  1. Sveiki Šiandienos -LVBET- statymai paruošti! Dėl statymų prašome susisiekti su Rokis_Electro Norint pastatyti už komandas kuriu čia nėra informuokite mus! Statymai bus priimti. Laimėjimo atveju prašome susisiekti per 24h JEIGU Rokis_Electro NEBUS, STATYMUS ATLIKTI PER BANKO PAVEDIMĄ, SEKMĖS! Statymai išmokėti.
  2. Sveiki , -LVBET- tai lažybų punktas, kuriame jūs galėsite statyti už savo norimas komandas, įvairiose sporto kovose ir laimėti pinigų. Čia beveik kiekvieną dieną bus keliama daugybė įvairių statymų iš Eurolygos, NBA, LKL, Premier League, Tenisas ir tt. Punktai kurios reikia žinoti: Pergalės atvėju , jeigu jūs laimėjote nuo laimėjimo sumos bus atskaičiuota 4% sumos už mūsų paslaugų naudojimasi. Jeigu pastatėte nebegalite atsiimti statymo, statymas yra užskaitytas. Per dieną vienas žmogus gali statyti 3 statymus, daugiau statymų nepriimsime. Laimėjimą turite atsiimti per 24 valandas kitaip pinigai atiteks -LVBET- lažybų organizacijai. Minimali statymo suma yra 100.000$ , maksimali statymo suma yra 500.000$ , su laiku ši suma augs. Krepšinyje jei esate pastatę ant kažkurios komandos laimite tik tada , jei ta komanda laimi per pagrindinį laika. Jei įvyksta pratesimas , o jūs ant Lygiūjų nepastatęs pinigų negausite. Galimybė kombinuoti statymus iki 3 įvykių. NEKOMENTUOTI ŠIOJE TEMOJE, KITU ATVĖJU BŪSITE BAUDŽIAMI. -LVBET- kontoroje statymus priiminės Smile_Nice ir Rokis_Electro -Paskelbus statymus bus nurodyta kas priiminės statymus.- Statymų pateikimo pavyzdys: Pasilieku teisę redaguoti šią temą.
  3. Pats sakei apie sarkazmą ir juokelius. + čia kaip ir minėjau senos fotkės, bet karantinas daro savo
  4. Anketos šablonas 1. Jūsų tikrasis vardas: Arijus 2. Kiek jums metų?: 18 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Alytus 5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?: 11kls 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Mokausi, sportuoju 7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Pagrinde krepšinis, jei atsiranda laiko boksas. 8. Jūsų zodiako ženklas: Jautis 9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Ukraina 10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: - 11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: - 12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Serialas tai ,,Breaking Bad'', filmas tai Space Jam 13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): UK Drill, rap. J Cole, Kendrick Lamar, Ski Mask ir t.t. 14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Istorija (A) lygis beabejo 15. Jūsų gyvenimo tikslas: Turėti sau patinkantį darbą 16. Apibūdinkite savo charakterį: - 17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Įdomius žmones su kuriais yra apie ką pakalbėti 18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Trumpai tariant marozų, kurie nemokėdami normaliai suformuluoti sakinio, daug keikiasi ir pagrindinis bėdos sprendimas yra bazaras. 19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Teisėsaugos XP topas, supirkti rečiausias car bei turėti vieną iš elitinių serverio verslų. 20. Kokie jūsų planai gyvenime?:Įstoti į universitetą, o toliau laikas parodys. 21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą): https://www.instagram.com/apanka13/ https://imgur.com/a/jQA9UoJ Naujų bent puse metų senumo dėja neturiu
  5. Pilnai užtenka iki 12h rollback'o jei ka

  6. Intelekto sužalotos asmenybės 

  7. Gal kas turi Wallpaper Engine ir norėtų pasidalint normaliais wallpepriais? Nes ką aš randu tai only anime tai nzn

    1. Matas_Greitas

      Matas_Greitas

      /paliktidarba ir pasidalinu.

  8. Dingo car kai gaudžiau tave, baudos siulyt tai pat negalėjau kadangi virš 30 star turi
  9. Atsiblokavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Smile_Nice Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema Kodėl buvote užblokuotas: Fly Hack Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas: Buvau esc nuvėjas, grįžtu ir randu bana .
  10. Aš už, kadangi labai daug laiko atkrenta važiuojant pro kitus tiltus.
  11. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Smile_Nice Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui Kokia tai sistema?: užsiblokavimas nuo /atspekspalva Kodėl tai yra naudinga?: Daugumai žmonių tai padėtų taupyti litus iki norimos sumos Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Parašius komanda /uzsikoduoti galima užsikoduoti nuo skaičiaus/kauliuko, bet nuo /atspekspalva ne? Manau, kad būtų gera idėja, kad nuo /atspekspalva irgi būtų galima užsikoduoti, nes tai yra toks pat ezartinis žaidimas kaip kauliukas/skaičius. + tai išsaugotų daugelio žmonių pinigus.
×
×
  • Kurti naują...