Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.6


John_Fralin

Nariai
  • Pranešimai

    228
  • Užsiregistravo

  • Laimėtos dienos

    2

John_Fralin paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 24 2016

John_Fralin turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

275 Žmogus užsitarnavęs pagarbą

Apie John_Fralin

  • Rangas
    Patyręs

Paskutiniai lankytojai

3.666 profilio peržiūros
  1. REGISTRACIJA Į RENGINĮ1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Fralin2. Ar tikrai būsite 2020-03-22 19:00 „TeamSpeak3“ programoje, „Kahoot“ kanale?: Tikrai būsiu.3. Koks Jūsų slapyvardis bus „Kahoot“ renginyje (susigalvokite kokį norite) (maksimaliai 15 simbolių): John_Fralin
  2. Serveris iki šiol gyvuoja vien dėl veiksmo tarp teisėsaugos ir klanų. Šio serverio žaidėjai apart veiksmo daugiau nieko nemato. Todėl teisėsaugoje jokių naujų idėjų panaudoti nelabai pavyktų. Greičiausiai dėl šios priežasties nelabai ir nori patyrę žaidėjai pildyti bent jau į teisėsaugos direktorius, nėra tikslo būti vėl išrinktam į direktoriaus pareigas ir daryti tą patį mėnesį kol nenusibosta.
  3. Man nėra tikslo tavęs versti, tiesiog užtektu, kad savo kaltė pripažintum ir man vipą grąžintų, bet tau kiek matau norisi kuo didesnį burbulą išpūsti. O tema atsirado kai pastebėjau, kad nuimtas vipas.
  4. Ačiū už GW organizavimą. Jau senai reikėjo tokio veiksmo, bent pasišaudė visi normaliai.
  5. Ačiū. Praktiškai prisipažinai. Tikiuosi busi nubaustas. Su tokiais atmazais ne vieta tau šiose pareigose.
  6. Jeigu nesupranti, tai skaityk iki tol kol suprasi. Aš juk aiškiai parašiau, kad sutinku su tais įspėjimais kuriuos gavau pradžioje. Kalbu apie tuos du įspėjimus kuriuos davei. Bet tu man dar ir trečia ant viršaus uždėjai kai įsižeidei dėl mano pasisakymų apie tave privačiai. Kas čia per nesąmonės? Pvz: direktorius gaus du įspėjimus, poto DPi tipo persigalvos po poros valandų ir nušalins už tą patį priežastį? Neužtikrintai sprendimus tuomet priimi. Juk aiškiai įrodymuose pateikiau, kad tik du įspėjimus davei už tuos pažeidimus, o trečia davei iš pykčio, be priežasties.
  7. Eimantai, tavo atsakymas visiškai pro šalį. Neatsakei į tai kuom tave kaltinu.
  8. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: John_Fralin 2. Administratoriaus slapyvardis: Mister_Tedis (Vip prižiūrėtojas) 3. Administratoriaus nusižengimas: Šis prižiūrėtojas naudojasi savo pareigomis ir privilegijomis (dėti įspėjimus, atimti vip narystė) siekiant pakenkti kitiems serverio žaidėjams, o ypač tiems kurie su juo nesutaria ir turi šiokių tokių konfliktų. Konkrečiau apie esamą situaciją: aš pažeidžiau vip narystės taisyklės ir tai visiškai pripažįstu, mūsų gerasis vip prižiūrėtojas mano nusižengimą pastebėjo pats, užfiksavo ir atitinkamai mane nubaudė. Praėjus kelioms minutėms gavau du įspėjimus. Prieš atsijungimą dar buvau su vip narystė, tačiau grįžęs šiandien į serverį pastebėjau, kad nebeturiu vip narystės. O reikalas tame, kad Mister_Tedis pasinaudojo tuom, kad aš atsijungiau iš serverio ir davė man dar viena įspėjimą tam, kad praraščiau vip narystė, kadangi jeigu būtų nusprendęs, kad esu vertas trijų įspėjimų (tos taisyklės pažeidimas numato nuo 1 iki 2 įspėjimų) jis privalėjo juos sudėti man iš karto , bet ne tada kai aš atsijungiu ir negaliu to užfiksuoti. Tad mano priekaištos tokios: vip prižiūrėtojas savo sprendimą atliko neapsisprendęs (po ilgo laiko tarpo persigalvojo ir uždėjo dar vieną įspėjimą) galbūt tiesiog siekė tuom pakenkti man. Norėčiau, kad man būtų gražinta vip narystė (premium) arba kreditai (2100). + Prieš tai man pats Mister_Tedis pareiškė per /vc , kad džiaugčiaus jog apskritai likau su vip narystė, bet kaip ir minėjau šiandien grįžęs į serverį buvau be jos. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/pgsHyla (20:31 buvo sudėti įspėjimai. 20:33 pagal mano vardo spalva galime matyti, kad vis dar esu su vip narystė, o šiandien grįžęs esu be jos.)
  9. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: John_Fralin 2. Administratoriaus slapyvardis: Destiny_Young 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/GKMe5He
  10. Kad nekurti naujos temos, noreciau prisideti prie papeikimo, bet del kitos priezasties. As manau, kad administratoriu priziuretojas t.y Artis_Gta priema blogus sprendimus papeikimuose. Nuo kada issireiskimai, trumpiniai traktuojami kaip asmens izeidimai? Kalbu apie si papeikima:
  11. Kur aš parašiau, kad tu esi " k r w "? Aiškinu dar kartą, tai yra išsireiškimas, bet ne įžeidimas. Ir išvis net nepaminėjau čia tavo vardo.
×
×
  • Kurti naują...