Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lukas_Bitlas

Nariai
  • Pranešimai

    187
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Lukas_Bitlas

  1. Idėja gera, man patiko. Tu kartais nesumaišei dugninės su spiningu? Neesu niekur matęs, kad ant dugninės tokias žuvis trauktų. Didžiausios žuvys būna plėšrios, o jas pagrinde gaudo spiningais.
  2. Šita "Toliau kita įdėja dabar atėmus narkotikus iš žaidėjaus jie tiesiog išnyksta, tad siūlau jog atėmus narkotikus iš žaidėjaus juos reikėtų pasidėti į mašiną (darbinę) ir atimtus narkotikus pristatyti į Policijos Departamento saugoma narkotikų sandelį.", tai tokia nelabai idėja, nebent, kad tiesiog konfiskavus narkai eitų į tą sandėlį, nes vežiot biški nesąmonė, dar kas sušaudys mašiną, dings narkai ir pnš.
  3. O nelengviau būtų padaryt, kad darbinėse būtų didesnis kuro bakas? T.y. Kad darbinėse būtų ne po 40l, ar kiek, o po kokį bent 100l. (Neskaitant fūristų). Ir šiaip pastebėjau, kad kai kurios tr priemonės ryja visiškai nelogišką kuro kiekį. Pvz: dirbant gelbėtoju, darbinė valtelė ryja nežmoniškai daug kuro, vos spėji išvalyt valymo įrenginius ir grįžt atgal. Manau su šiuos dalykus reiktų šiek tiek pakoreguot.
  4. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Bitlas Kokią transporto priemonę parduodate?: Sabre Visa jos informacija: Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų transportą: Siūlykit, pasiderinsim. Mainymai jus domina ? Kokie?: Domintų keitimas į kitą galu varomą bolida. Tie, kurie ant sauso nevelia - nedomina.
  5. Trys du šeši, chatą sprogo, stogą nunešė.

  6. Gražu. Arba tu labai patobulėjai mappinime, arba tau tiesiog tokie mappai geriau sekas, nes šitas fantastiškas.
  7. Būtent, kad tas pats. Kam tos mafijos, jei jas atstoja gaujos? Taigi b*t viskas tas pats, tik vadinsis kitaip. Tau nuo to įdomiau pasidarytų, kad gaujų pavadinimus pakeistų į mafijų?
  8. Čia turbūt langas, o ne lempa. Pabandyk prie langų paieškot.
  9. Neturiu apie tave nuomonės, nes nesu bendravęs, bet pagal tai, kokias nesąmones tu darai(darei) forume, tai pasakyčiau, kad tu dar nesubrendęs. Srr, kad tokią nuomonę susidariau. (Čia apie tą karą su jaunėliu)
  10. +rep už tai, kad nepra*isinėsi dar vienos vasaros sampe. Pats laikas tau baigt žaist žaidimukus ir pradėt domėtis kažkuo rimčiau. Buvai mldc ir liksi mldc. Sėkmės tau gyvenime.
  11. Video beprasmis, nes jame nieko nesimato per tuos mirksėjimus. Šiaip gražiai padaryti, tik gal kai kurios tekstūros nėra skirtos interjerui, bet ten p*. Patiko kaip viskas išdėstyta, atrodo tikrai profesionaliai. Man patiko.
  12. Ne pagal paskirtį panaudoti vw. Visai įdomiai atrodo, kai su pasačium driftini. Daugiau tokių video! +rep
  13. Malonu susipažint, biški kitaip tave įsivaizdavau. Šiaip toks mldc atrodai, kiek pamenu, tai žaidime labai greit susinervindavai, o nuotraukose toks ramus atrodai.
  14. Gerai bahuriukas sako, kad reik patiem kažko imtis, nes kitaip nieko nebus... Už jus nepadarys. http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/158482-vodka-gaivinam-serveri-idėjos/&do=findComment&comment=1342310

  15. Už, nes dabar narkai beverčiai, net neverta jų rinkt. Šiaip tokius dalykus, susijusius su gaujom manau reiktų pirma aptart su gaujų prižiūrėtoju, vadais, nes kiti gali privelt nesąmonių. Nepagalvoję nubalsuoja, o po to tik supranta, kad blogai padarė.
  16. Srr, bet iš nuotraukų, tai labai negražią nuomonę susidariau, bet nebendravęs nieko negaliu pasakyt. Šiaip toks visai linksmas ir draugiškas atrodai. Ždž sėkmės tau gyvenime.
  17. Taigi prie pat yra orginali gta sa taisykla, kurioj už 100$ gali susitvarkyt. O tu rašai 2x brangiau, tai nėra jokio tolko daryti, nes lv mieste pas mechanikus susitvarkymas kainuoja 50$, gautųsi tas pats. Geriau manau ten reiktų degalinę padaryt, tai vis naudos daugiau būtų.
×
×
  • Kurti naują...