Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Weed_Green

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Weed_Green

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Weed_Green2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Sesv_Fleak3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute nes nemanau, kad veilokas yra ižeidimas nes veilokas yra papsiziurek linka kas https://www.google.com/search?q=veilokas&rlz=1C1CHBD_enLT897LT897&sxsrf=ALeKk02ZicAGApIBfnDruuEDkRfBS2VBuQ:1587403789880&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi22or4w_foAhXBC-wKHfMSARkQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1280&bih=657 nes tiesiog kai jis iz mane tai ir parasiau kad iseitu i lauka prasivedint veiloke kaip linke matai kai kailiai tie 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/hPPG64o
  2. Kreipkis pas invi sutvarke man irgi tas pats buvo.
  3. Apsiverk dabar kad baudos negalėjai duot 🤣 Tiesiog jau buvau pasiruošes /Tpklanas bet man kaškiek tai lagina ir kol tu bandei stapdyt tai ir isiteleportavau net nemačiau kad butum stabdes manes.
  4. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Weed_Green 2. Administratoriaus slapyvardis?: Serveris 3. Užblokavimo priežastis?: Padariau /tpklanas ir sistema uzblokavo mane iš oro. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/fhxnzbZ
  5. As nenoriu jog visi žaidėjai per toki administratoriu kaip tu emigruotu is serverio todel ir rasau cia. Tad ziurek ka banini ir uz ka banini, administratorius tai ...
  6. Kai esc paspaudi tada tik rodo kad afk o jeigu nieko nespaudi, ir nuleidi praeina kazkiek laiko ir tik tada atsiranda afk.
  7. Na bet zaidejas nebuvo nuleides samp.O Pro_Max buvo nuleides.
  8. yra irašyti blogi modai, pasalink juos ir viskas bus okey
  9. gerai laukiu filmuotos medziagos.kai dauzai kumsciais ir imasi hp. ir kai zaidejas nuleides butu sampa. bet nebutu nuspaudes esc.
  10. Kai saudai eina, bet kai musi, ir nuleidi sampa bet nepaspaudi esc ir niekas neina. o čiuvelis jungėsi i ts.
  11. Ne nu ciuvelis rmt per daug persistengė siekdamas "FREE ADMINO" gi lazybu punkte neina hp kai tave musa kulokais, o kai saudo eina. Pats nuvaziuok ir pabandyk.
  12. Tu supranti kad lazybu punktas yra kaip saugi zona? ir ten hp neina,
  13. Anketa: 1. Jūsų V_P Weed_Green 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Daro eventus per /d komandą,direktorių,pavaduotojų ne tam skirta komanda net tam skirta,kad eventus daryt.Ar pasidaryti sau iškvietimų free. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Mechanikų pavaduotojas. 4. Įrodymai:
  14. Atsiblokavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Weed_Green Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Jonh_Volfs Kodėl buvote užblokuotas: Tai kad ne aš.Kažkokia paleva ateini į servą bšk pabūt o čia ir banas tau. Turiu Teo interneta tai taip iseina jog ipas sutapo su kazkuom kitu.? Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas: http://www.part.lt/img/bd1f679d7a87ba84fe7d1cbdcb413b84137.png
  15. Sveiki,norėčiau paklaust kokie krepšinio bateliai yra patogus,lengvi bei stilingi.Gal kas nešiojat ir esate turėjo kokius?
  16. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Weed_Green V.I.P nario Vardas_Pavardė?: Rokas_Venta Kodėl giriate šį V.I.P narį?: Aprodė visą las venturas miestą,padėjo išlaikyti teises,bei dar dave euru,ir patare kaip greičiau užsidirbti euru ir xp taškų.Tai didelis ačiū jam!!!
  17. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė?: Weed_Green Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?:Auksine_Vobla Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: žaidžiau 2metus ir beveik 3 menesius.Pabodo zaisti ten tame serveryje tad atidaviau draugiu ta acc. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Pamaciau jog zaideju yra nemazai,idomus visokie eventa bet labiau patiko kazas su lagaminai kad juos galima laimeti kasti.ir t.t. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info (serverio, iš kurio emigruojate): nebegaliu as i serveri prisijunkti nes jis jau uzdarytas bet galiu numest ip Cenzūra Jūsų nuotrauka per "TAB" (serverio, iš kurio emigruojate):nebegaliu as i serveri prisijunkti nes jis jau uzdarytas bet galiu numest ip Cenzūra Jūsų nuotrauka su užrašu: „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį: Jeigu emigruojant keičiate savo Vardą_Pavardę, tai reikia pridėti nuotrauką su Nick'o keitimu:
×
×
  • Kurti naują...