Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Aurimas_Frozen

Nariai
  • Pranešimai

    501
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    6

Viskas, kas paskelbta nario Aurimas_Frozen

  1. Anketa 1. Jūsų slapyvardis: Aurimas_Frozen 2. Užblokavimo priežastis?: Cytas ;D 3. Argumentai, kodėl turėtumėte būti atblokuotas: Nes noreciau sugryzti i serveryje kuriame esu praleides daug laiko, noriu sugrysti su geresne motyvacija ir noru zaisti, labai atsiprasau uz tai kas buvo tada necytinau tiesiog buvom su tavim susipyke ten del mano free bano ir pns zdz gal but atleisi dedei ir galesim atsikelti ir nebedaryti tokiu nesamoniu 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  2. Labas štai čia įšsirink koks tau patinka
  3. Tai kodėl man taip nėra - atsakymas nieko neturiu kurie pagerintu žaidimo kokybę su tokiom modifikacijomis, taip kad matosi jog turėjote FPSunlock, kuris yra draudžiamas šiame serveryje. Sekmės.
  4. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Aurimas_Frozen 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Ted_Bass 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas. ( FPSunlock ) 4. Papildomi komentarai: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://streamable.com/2smatw
  5. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Aurimas_Frozen 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Glenn_Dead 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas. 4. Papildomi komentarai: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://streamable.com/mluf1y
  6. Uztektu Ar uztektu drasos iskirst susitikus mieste Arma_Burba? Užtektų Užtektų drąsos parašyt administracijai kad ištrintų jūsų vartotoja?
  7. Neužtektų Ar užtektų drasos parašyt Deimantei_Mielai sugrįžimo laišką?
  8. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Aurimas_Frozen 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Tracy_Stephens 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas 4. Papildomi komentarai: AUTO + Šaudo(cbugina) nenaudodamas C jeigu ir naudoją tai tikrai tiek neįšautų.. gal per TAB šaudo nu ždž matosi viskas. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. Didžiausi sveikinimai - @Hot_Anonymous bei @Aurimas_Bosas sekmės pareiguose! Pūikus pranešimas.
  10. dalyvajų, na o tu ar nenori prisijungti?

  11. Dalyvavimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Frozen 2. Kaip sekėsi puošti savo išvaizdą: Trupūti teko pagalvoti, tačiau manau viskas kaip ir aišku kas čia vyko. 3. Ar turite sugalvoję savo aprangai, jei taip kokį: Manau konkretaus pavadinimo dar neturiu, tačiau nusikaltelis. 4. Jūsų užfiksuotos nuotraukos (maks. 3):
  12. Iškart neužskaite, tu prisijungęs turėjai proga išjungti, bet prieš tai apie tai nebuvai pagalvojas, nustok rašyti ir lauk atsakymo dabar.
  13. Tikrai žinau kada laggina kada ne, taip kad dabar kantrybęs ir laukite pgr.administracijos sprendimo.
  14. Jeigu būtų laginę, būtum teleportavęs ir iškart rodytų jog lagina, ir kulkos taip neitu į tave kadangi atsiliktų del laggo, šiuo atveju viskas aiškiai matosi.
  15. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Aurimas_Frozen 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Gudas_Ltu 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas. (INV) 4. Papildomi komentarai: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://gyazo.com/5a9d7a5fcea870cc173166751edd86e1
  16. Šaunūs atnaujinimai! Puikiai padirbėta visiems šv.velykų!❤️
  17. As nesakiau kad neįsisaugojo, esmė tave jog ne iš kart BAN gavau tai kaip tu man siulai atsiųsti tau, būčiau iš kart gavęs būčiau dar instant padaręs dabar niekas nesakė kad neįsisaugojo, gavau nes iš vis nesitikėjau už tokia nesąmonė gauti tai.
  18. Dar vienas juokdarys :DDDD https://streamable.com/l6eyqc https://streamable.com/6l51o5 https://streamable.com/i571c2 https://streamable.com/bpavql štai turėkit AIMAS :DDDDDDD negaliu tiesigo graudu pažėkit kaip patys kapojat aimai jūs
  19. Vėjų sako juokdarys negaliu koks tolkas man čytint sakau, nori tikrinkit pc sekmės kažką rasti, va keleta videkų, baninkit taigi čytas nu https://streamable.com/l6eyqc https://streamable.com/6l51o5 https://streamable.com/i571c2 https://streamable.com/bpavql BANINK MANĘ PAŽIŪRĖK KOKS MANO AIMAS ŽIAURUS ATSIPEIKIK NETYČIA VISUS GRAŽIAI SUDROŽIAU JAU IŠKART ČYTAS NEJUOKINKIT JUOKDARIAI
×
×
  • Kurti naują...