Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Linas_Sory

Nariai
  • Pranešimai

    219
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Linas_Sory

  1. Las-Venturas svajonių miestas, kartais jis užpuliuoj, nenaudoju nieko, bei nežadu. Laukiam sprendimo. Nebefreeepostink. [DRAUGO SITUACIJA] Susimažink rez, pasididink grafiką ant Hight ir pažiūrėk matosi, prote.
  2. Dar kart kartoju, pagal atitimnkamą laipsnio pasukimą prote tu, išmok kartą skaityti, tada freepostink. Be to nesikelu visokių cheat, nedeletinu, jei pasilieku, taip ir būn, nebekliedėk. [EDIT] Jam lagina, bei jis kartais pajudėdavo pirmyn ir vėl atgal, per stebėjimą tai dažniau būna, manau gal dėl to.
  3. Patykėk, nieko nežadu trinti, kažkokio wh ntr xd. Free banas totalus. PS\: be to čia buvo stebėjimas, o ne mano kaip asmens stebėjimas. Bei per tam tikrą kameros pasukimo laipsnį, rodo nick kito žaidėjo. Kaip ta patarlė, koks pats esi, tuo ir kitus tepi, gal pats išsijunk tuos WH ir tt kąą tu ten naudoji. Laisvas.
  4. Atsiblokavimo anketa 1. Jūsų slapyvardis: Linas_Sory 2. Administratoriaus slapyvardis: Mister_Tedis 3. Užblokavimo priežastis: Čytinimas. ( Free banas ) - Kadangi yra orginalus GTA bugas kai nusileidi į dugną ir padarai /q ir vėl prisijungi, galima būti po vandeniu kaip ant sausumos. Liūdytojai - jack_Mouse, Gince_aka. 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/R695DZp
  5. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aurimas_Goo 2. Kuom jį kaltinate?: Čytinimu. Neleistinų programų naudojimas (Inv) Šaudo į jį, bet HP nemažėja. 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos): https://imgur.com/a/6X2e27z
  6. ~~~~~ LAS-VENTURAS.LT || Mechanikai 2018! ~~~~~
  7. 1. Jūsų slapyvardis: Linas_Sory2. VIP nario slapyvardis: Mode_Smile3. VIP nario nusižengimas: Ikyrus trugdymas man/kolegai dirbti. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/Ij1yOxg
  8. Esi šaunus, geras žmogus, pradedu pamiršti free baną net😀
  9. Taigi kažkurie ieškojot panašaus dalykėlio, tad atradau ir dalinuosi. Į sveikatą. • Pirmiausia parsisiunčiame šį failą: https://www39.zippyshare.com/v/ehQBKARz/file.html Atsisiuntę šį failą, jį atsidarykite ir visus failus dėkite į Gta San Andreas direktorija. Galite išsibandyti visokiausius variantus. • Tada išjunkite atsiūstą failą, bei atsidarykite tuomet Gta San Andreas aplanką ir atsidarykite || InteraceEditor || Kažko nesupratai? Tuomet rašyk! Padėsiu kuom galėsiu, nors nieko sunkaus nėra
  10. Taigi, atsibodo spaudėlioti f8? Siūlau pamoką būtent tau! • Pirmas žingsnis - https://www.kapteen.com/bandicam-2018-free-download-with-crack/ ( Download Bandicam 2018 Download Bandicam 2018 CRK ) Parsisiunčiame šiuos failus, • Antras žingsnis - Įsirašote pirma šį: Download Bandicam 2018 Kai įsirašote atsidarote šį: Download Bandicam 2018 CRK Bei šiame faile spauskite Keygen.exe. Tuomet paspaudę Keygen.exe jums išmes lentelę kurioje turite suvesti gmail. veskite betokį, pvz: test@gmail.com. Ir tuomet spauskite Register. Svarbiausias žingsnis: Norint atsidaryti šiuos failus turite įvesti šį slaptažodį : www.p30download.com Jei ko nesupratote, rašykite, padėsiu, bet manau kai kam padėsiu.
  11. Visai paprastos kurybos nuotrauka, bet šaunuolis, kad sukuriai ir nepatingėjai pasidalinti.
  12. Naudingi atnaujinimai, laukiam mechanikams tu atnaujinimų.
  13. Nuoširdžiai kalbant, patiko, net labai, smagu, jog per tokius eventus įvairius atsiranda kuo daugiau žaidėju/Naujokų. Labai norėčiau kad ateityje tai būtų! Labiausiai patiko, dainavimas. LV BALSAS, ne delto jog laimejau, bet tiesiog, buvo smagu matyti, jog buvo drasiu žmonių, daug juoko!
  14. Ačiū, tik buvi karta xd. Labutis xd Ačiū, tau taip pat
  15. Sveika! Malonu, jog užsukai! Sekmės serveryje! Nori už kill'a. xd
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė Las-Venturas.lt projekte: Linas_Sory 2. Ar susipažinote su renginio informacija ir galėsite būti nurodytu laiku renginyje?: Susipažinau, bei galėsiu būti. 3. Ar vienas atliksite dainą, jeigu ne su kuo: Vienas. 4. Kokią dainą atliksite (youtube.com nuoroda):
  17. Iš ties geras tas atnaujinimas, žvejyba gan puiki dabar, bet sakau, servas lagina, o adminai free bana šauna dė lievo host.
  18. Ačiū Sveikas, man taip pat Ačiū, tau irgi Ačiū terosovai:)) Labas draugyti ❤️ Kaip pasakysi Labaa, ačiū ❤️
  19. 1. Jūsų tikrasis vardas: Linas2. Kiek jums metų?: 183. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva4. Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?: 12, gimnazija 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Amm, sportuoju, žaidžius futbolą, daugiausiai laiko praleidžiu su draugais.7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Futbolas/MMA.8. Jūsų zodiako ženklas?: Mergelė.9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Norvegija.10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Taip, 1 broli. Tomas - 19.11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Turiu, bet jie fotkintis nemėgsta 12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Romantiniai, veiksmo, komedijos.13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Viskas, tik be liaudies dainuškų, bei kito šamalo.14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Nėra tokių. 15. Jūsų gyvenimo tikslas: Kristi - Kilti, bet savo tikslą pasiekti.16. Apibūdinkite savo charakterį: Esu bendraujantis, kai kurių žmonių tarpe psihologas, linksmas, drasus, aš tas kuris užsibrėžęs tikslą jį pasiekia. 17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Nesarkasiški, draugiški, turintys ką pasakyti, malonūs.18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Pasikėlusių, šokančių į akis be rimtos priežasties, bet šnekančius nesamones.19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Žaisti, bendrauti su įvairių tipų žmonėmis bei kažką pasiekti, pagal aplinkybes.20. Kokie jūsų planai gyvenime?: Baigti mokyklas išvažiuoti į kitą šalį užsidirbti. Bei pasiekti to ko trokštų nuo vaikystės.21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą): https://imgur.com/a/sLLe66J
  20. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Linas_Sory Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui. Kokia tai sistema?: Kablio. Kodėl tai yra naudinga?: Gan stipriai palengvins darbą. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Taigi imkime tplv vietą kurioje negalima sutvarkyti tr priemones pagal aikštelės tvarka, norint užkabinti kabliu reikia nustumti 10 metrų, todėl dažniausiai tplv lieka kaip laužas, netvarkinga, akies netraukianti vieta. Siūlau padaryti tokį dalyką, jog mechankams prikabinti tr priemonęs nereikėtų stumdyti kelis metrus jog prikabintum ją, tiesiog užtektų paspausti + kad prikabintų ir galima ją nugabenti/sutvarkyti vietą. Nes iš tiek labai sunku yra susitvarkyti su visomis tr priemonėmis jas stumdant. O kodėl sunku, todėl, jog kai jas pastumi jos atsispawnina toje pačioje vietoje, taip ir žaidi tada, kol pasiseka kurį laiką.. Manau šis dalykas yra labai naudingas mechanikų darbui.
  21. Anketos šablonas 1. Kokios pagalbos reikia?: Reikia pagalbos dėl teamspeak 3. 2. Apibūdinkite iškilusią problemą: Taigi tokia problema, siunčiuosi teamspeak visokius android, apk ir tt. bet visos teamspeak versijos outdated. man reiktu link kur butu teamspeak su nauja versija, nemokamo. 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina): nėra.
  22. Gauti 1.000.000.000 valiutos, nes IV admin gaunant reikia mokėti tvarkytis. Kuri pasirinktum: Laurynas Maybach ar Maksas?
×
×
  • Kurti naują...