Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frankas_Jonson

Nariai
  • Pranešimai

    136
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Frankas_Jonson

  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Frank_Jonson 2.Jūsų norima modifikacija : ENB 3.Modifikacijos aprašymas : Gero kokį old school enb, arba kokį gerą. Pc nera low. 4.Ar sutinkate su visomis taisyklėmis? : Taip, jei bus pasirinkimas iš enb ir rasiu gerų, žaidime dar šaibų numesiu.
  2. Sveiki, esu naujokas, tik su draugo nick forume. prieš kelias dienas gavau skype botą apie unikalų SA:MP projektą na nuėjas į forumą susižavėjau ir atėjau į žaidimą pažiūrėti kas gero. Užsiregistravęs atsiradau kažkokiame aukštame pastate, paskui supratau kad čia spawn, labai patiko jis man, apie 5min ieškojau išėjimo. Rašau /admin /admins rašo komandos nėra, paskui kažkoks žmogeliukas prabėgo ir rašė /adminams nu ir aš pamėginau, TIKO!! pasikviečiau adminų man padėjo Edvis_Thurt, aprodė kas kur kaip, nusipirkau telefoną, GPS, supažino su miestu, bei jo komandomis, Map bei script darbai žiauriai geri, labai patiko serveris. Jame man taip atrodo pasiliksiu ilgą laiką Na o galui ka išmokino mane tai: Susipažinau su mietu, išmokau pagrindines serverio komandas, bei sužinojau daug ko apie serverio istoriją. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Noriu padėkoti: Edvis_Thurt - (Aprodė servą, supažino su komandomis bei t.t labai padėjai, didelis ačiū tau) Deividas_Britas - (Maladėc Tavo darbai su serveriu tikrai labai geri, esi geriausias mano matytas sripteris) Invision_White - (Ale tu irgi maladėc, toki servą išlaikyt reikia gerų nervų, mldc.)
  3. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Frank_Jonson Sutinkate ir ar supratote taisykles(Taip/Ne): Taip Jūsų spėjimai: Zenit 19:00 Leverkusen Benfica 21:45 Monaco Arsenal 21:45 Anderlecht Dortmund 21:45 Galatasaray Malmo 21:45 Atletico Juventus 21:45 Olympiacos Basel 21:45 Ludogorets Real Madrid 21:45 Liverpool
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frank_Jonson 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Neleistinas įsėdimas i tr. priemonę. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Frank_Jonson 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė):Antonio_Silva 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: - Važinėjau su Ambulance ramiai pradėjo nuo ginklinės stogo šaudyt. sušaudė car, bei mane saugioj zonoj nušovė... 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): http://www.part.lt/img/291b3453ec3dcf2dec9b6e7407be37a49.png
  6. as irgi ju laukiu sniegas visa kita geri laikai buna <3
  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Frank_Jonson Papildomi komentarai: Tauragę šiurpina tie vaizdai. KOMENTUOJAM
  8. Sveiki, taigi prisipažytu kad panaudojau sobeitą, netyčia. Nuėjau į FB parašė draugę, atrašęs parėjau kadangi mano mousas yra GAME MOUSE, netyčia paspaudžiau vieną knopkę, buvau pasižymėjes prie narku sandėlio ir nusitelinau biški išsigandau, nes galvojau kad pakliuvau taip ir buvo. Dėl sobo jį ištryniau persirašiau visą GTA ir SA:MP tad Max, jei atleisi prašau nedėk ADMIN įspėjimo nes panaudojau netyčia ir nepiktybiškai.
  9. sobeitas nuo seno guli, jis man nereikalingas vis ruošiuos ištrint bet pamirštu, lošiu be inv išaugęs iš to dalyko, dėl sob pirmą kartą nusitelinau ir tai netyčia per žioplumą.... Sob ištrintas.
  10. Sveiki, taigi prisipažytu kad panaudojau sobeitą, netyčia. Nuėjau į FB parašė draugę, atrašęs parėjau kadangi mano mousas yra GAME MOUSE, netyčia paspaudžiau vieną knopkę, buvau pasižymėjes prie narku sandėlio ir nusitelinau biški išsigandau, nes galvojau kad pakliuvau taip ir buvo. Dėl sobo jį ištryniau persirašiau visą GTA ir SA:MP tad Ryti, jei atleisi prašau unban nes panaudojau netyčia ir nepiktybiškai.
  11. Dėl įžeidimų taip prisipažystu pasikarščiavau dėl nakinimo car pirma kart girdžiu pats nustebau kai dingo car... Na čia lieka sprest Max'ui ;( KAS DAR NEAISKU + mašina būtų užsiliepsnojusi žmogau. o dėl sobo, bus kitoj temoj viskas
  12. Dėl įžeidimų taip prisipažystu pasikarščiavau dėl nakinimo car pirma kart girdžiu pats nustebau kai dingo car... Na čia lieka sprest Max'ui ;(
×
×
  • Kurti naują...