Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lizard_Man

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Lizard_Man

  1. @James_Harden blogas berniukas buvai

     

    1. James_Harden

      James_Harden

      aga atsimenu da pisai lban savaitei ,bet nevykeliai administratoriai nieks nepakeite ir free unban po savaites :D 

    2. Lizard_Man

      Lizard_Man

      tai ir dabar ta pati situacija :Dd

  2. tai koks cia mauras dosina visus? per stroubli tokiam pizdabolui

  3. šitam patinka initial d, vien dėl to gerbiu!
  4. Nuo tavo nasrų niekas neapsaugos tų vaikų, netgi Deusas.
  5. Prieš, nors ir užknisa tie pykčiai tarp Spec. ir PD, bet jeigu vienas direktorius tau yra koks tai nors "lavonėlis" ar pnš, tai tiesiog gali eiti pas kitą. Jeigu sujungtų dvi paskutines teisėsaugos frakcijas į vieną, tai teisėsauga dar labiau smuktų žemyn vien dėl šito, nebent labai jau geras direktorius atėjo į trasą. Taip pat jeigu visi sutaria vienas tarp kito, teisėsauga tampa vienu dideliu "kumščiu"(jeigu, aišku, yra kažkiek tai masės pririnkta iš abėjų pusių), kuris tikrai gali pasipriešinti prieš klanus.
  6. "Taip pat paminėjai užlipimą kliūtimis ant /tplv ginklinės stogo, tikrai nemanau, kad toks dalykas turėtų nulemti kažką." Va čia Jūs baisiai klystate, mieloji. Kliūtys yra "žiaurus" ginklas, kurį reikia išmokyt naudoti visą teisėsaugą, tik gaila, jog to nesupratau prieš metus, kai buvau direktorius(kad reikia mokyti kitus), potencialo jis turi labai daug(prašyčiau šitą paporinti dabartiniem direktoriam). Prie ko ta ginklinė? Jei gali per 4s užlipti ant ginklinės, tai tu bent moki greitai naudotis kliūtimi, kitas etapas - jas protingai panaudoti. Tu to nežinai, nes teisėsaugoje nesi buvusi ilgai, tai kodėl tu beveik visas taisykles perdarei ir pagrindą išmestei per langą? Kodėl yra užsilikusios spragos kaip: Nė vienos taisyklės apie moonbeamą(kur jo negalima statyti,....) Nėra taisyklių, kurios draustų dėti 2x įtarimą(pvž: po žmogžudystės ištyrimo sužinai koks žaidėjas nužudė civilį, tu jį gali vėl įtarti už žmogžudystę, nes nėra jokios taisykles, kas tai draustų, tas pats ir su moonbeamu) ir panašiai? Taisyklės nekeistos 2 mėnesius su puse, jeigu neklystu net kelis kartus sakiau, kai čia dar bšk buvau atėjęs pažaist, gal būtų metas ištaisyti šitas spragas ir pakeisti kai kurias taisykles, jog severyje būtų daugiau mūsų to numylėto veiksmo, nes be jo - net ne tas žaidimas. Man toks jausmas, jog jūs žiūrite į mažąją dalį žaidėjų, kuri nedalyvauja jokiuose tokiuose veiksmuose ir speceliai sumažinote veiksmo, o galbūt klystu...
  7. Nors ir mūsų ryšiai yra blogi, aš iš šalies bent pastebiu, jog pamastai logiškai, ne kaip kurie iš tavo "gvardijos". Sėkmės tau tobulėt, tuo pačiu padėk ir kitiems savo bičiuliams.
  8. Prisimenu dar pas mane dirbai praeitais metais vasarą Spec. Pajėgose, nors ir mažesnio amžiaus, bet pasirodei gan protingas. Sėkmės tau.
  9. Paaukojo profkę dėl Las-Venturas gyvavimo. Da real mvp, gaila tik, kad Tosha turbūt kaip šiukšlę tave naudoja.
  10. man įdomu ar užliptum ant tplv ginklinės stogo per 30 sekundžių su kliūtim, ar tik burną tauškint moki, kad teisėsaugai reikia tobulėti, o tuo pačiu metu varžai teisėsaugą su savo trash taisyklėm?
  11. @Mantas_Exe matau tave antrą kartą stumiant ant kažko per DVI DIENAS. seniukai, gal tu perdozavai kažko negero?

    1. Lizard_Man

      Lizard_Man

      @Mantas_Exe nepasitaginai, autistiška sistema

    2. Jonas_Nikez

      Jonas_Nikez

      Exe pasikeles yra viskas del to

    3. Lizard_Man
  12. Kas čia per krikščioniški debatai? Čia tas pats kaip klaust ar sandalai su kojinėm ar kokie nike/adidasai. Modloader lol.
  13. @Mantas_Exe tu programuot išmokai tik iš šūlės ar jau prieš tai kaip hobį turėjai? ir nepyktai, jei karts nuo karta parašyčiau klausimėlį vieną, kitą dėl to? ir ką tu gera

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Lizard_Man

      Lizard_Man

      kokiais būdais ar būdu savarankiškai mokeis?

    3. Mantas_Exe

      Mantas_Exe

      atsisiunciau WAP zaidimo "skripta", susiradau pamoka kaip "pajungt" ir tada nagrinejaus kur kas, tokia pradzia buvo.

    4. Lizard_Man

      Lizard_Man

      interesting, aš irgi kažką tokio karts nuo karto padarau, atsidarau bet kokios aplikacijos kodą ir pažiūriu, kai nk veikt nėr. 

  14. Serverio vierchas: @Max_Tosha ane Serverio dievas: @Nedžimas_Nekerey @Remigijus_Narcissus šitie tai rimti, blagadariu už veiksmus visus Serverio ožys: visi Baisiausias dmeris: @Nico_Hustlin bet *Myliu Las-Venturas.lt* kai kada norisi pizdy duot Serverio Noliferis: @Iam_Leesin čia šits, kur sampa nematęs, bet praleido puse metų jame. Serverio vaikas: deuso palikuonys Turtingiausias žaidėjas: @Aurimas_Ehmmett su savo dune plantacija Donateris: @Delcas_Samp eik nusipirk kazino vėl XDDDDDDDDDDDDD Geriausias humoristas: tai ka ta humora tesupranta 20% max šitam serve, visi tik apie kokio nors ledo ar liepsnos storumą tegali paprikolint, tai nh nevykę esat Geriausias administratorius: @The_Deus čiuvas netgi mokslus paaukojo dėl serverio. Geriausias vip žaidėjas: @Aurimas_Ehmmett angeliukas, įsp kažkada turėjai vipo? Geriausias teisėsaugininkas: aš, jūs kopūstgalviai rašot visokius nikodemus, kurie lowai jibani yra ir net nemoka nk daryt, tsg darbinėj sėdėt. Geriausias direktorius: @Aurimas_Ehmmett dirbau metus Geriausias prižiurėtojas: @Mantas_Exe kada šiauliuose būsi? eisim kebų kokių. ir pamiršk ten tą pirmą kartą, kringelis buvau lol Serverio dainininkas: Ehmio Soundboardas best
  15. 1 pradirbta minutė - 75$
    1 km darbiniam transporte - 100$

    lieva pd era bus

  16. @Nedžimas_Nekerey ATEIK, ZONOSE LEDAS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  17. *Myliu Las-Venturas.lt* invis, kad tą sg žalą įdėjo, ir man PX, kad yra cbugas. 

    1. Sim_Gint

      Sim_Gint

      Sg zjbs yra nestumk

    2. Lizard_Man
  18. @Mantas_Exe kaip mokslai, seniukai?

    1. Mantas_Exe

      Mantas_Exe

      nuo vasario menesio man

×
×
  • Kurti naują...