Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eimaz_Yellow

Nariai
  • Pranešimai

    99
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

53 Pažengęs

Apie Eimaz_Yellow

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    EP išvežiotojas
  • Patirtis:
    Loading [■■■]-
  • Tr. priemonės:
    Sand-King

Kontaktai

  • Facebook:
    Eimutiz Petrauskas

Profilio informacija

  • Vieta:
    Radviliškis
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.228 profilio peržiūros
  1. Pati idėja skamba gražiai bet aš už žaidėjo stock nuomone jog labiau būtų vertinami darbai o ne žvejyboje igyjami auksiniai ar bronziniai lagaminai. Dalis žaidėjų teigia jog tai sukeltų serverio veiklos, kažkas užsiminė dėl helovino event ir žaidėjų skaičių lemia tik daromi eventai. Esu prieš. Dirbkite ir turėsite, o random norint pramušti visuomet yra kauliukas, skaičiukais.
  2. 1. Jūsų slapyvardis: Eimaz_Yellow2. Administratoriaus slapyvardis?: Arminas_Elegy3. Užblokavimo priežastis?: Cytinimas.4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): Video buvo sujungtas iš dvieju... Kadangi mano pingas yra labai aukštas, tai buna jog neužkrauna pickup arba tiesiog pasikraunant gaunu kick už ping. ir pamiršeš nuvažiuoju išsikraut, su tuščia priekaba... o šiuo atveju rode jog priekaba jau buvo pakrauta.... nuvaževus iškraut buvo parašyta jog pirma reik pasikraut... (Gaudyt akivaizdžius cheaterius arba susipazink su cheat programomis) Beje arminai aš tau jau sakiau jog mušu minutes vazinedamas pirmyn atgal Jai neplanuoji atblokuoti prašyčiau ivertinti šia situacija labiau suprantančiuju, pagrindiniu administratoriu.... @Domis_Tonito šitas unban buvo ahuenas..
  3. Idėja gera, bet manau jog tai išties nu vertintų automobilius su didele rida. Vietoj ridos manau geriau butu išnaudoti daužyuma kuris nuo 2014metu iki šiol tik informacinis skaičius.. Neturintis jokio panaudojimo..
  4. Kur tu cia matai GameSpeed? Kad aplenkiau ingrida_white? kuriai belenkoks lagas, ir visi tai gali patvirtinti. Kad greit posukius suku? Kur tas greitis su dyzeliu normaliai sukinejas kaip 90Ping virsaus + kai pas tave FPS 60
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Eimaz_Yellow2. Administratoriaus slapyvardis: Mister_Tedis3. Užblokavimo priežastis: Cytinimas4. Vaizdinė medžiaga: Administratorius Mister_Tedis mane itare jog naudoju GameSpeed.cleo, nes aplenkiau ingrida kurios darbinio automobilio bukle buvo vos 70 procentu, beje jos zaidimo FPS yra labai zemas iki 30FPS taigi zaidejas Mister_Tedis neapdairiai uzbanino mane. Mano darbo direktorius Fuck_Streets Gali patikrinti siuntu bei kroviniu israsus ir ivertinti ar buvo naudojamas GameSpeed ar tiesiog tai yra kliedesiai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimaz_Yellow Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Detektorius Kodėl tai yra naudinga?: Tai truputeli palengvintu prižu ieškojima ,,Saloje" bei suintriguotu žaidėjus dažniau apsilankyti joje. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Taigi siulau sukurti prizu detekteriu sistema, tikrai labai paprasta, ji reikalinga tik palengvinti ieškojima.nes iejimas i sala kainuoja 100kreditų bet žinoma laikas ribotas 30min joje ieškoma gerybiu tokiu kaip (XP, Pinigai, Kreditai, Lagaminai, Reti daigtai) bet žinoma visai salai išsiausti nepakanka 30min kaikuriems net 60min butu mažai tai siulau padaryti Šilta - Šalta sistema ieškant laimikio saloje kuria galite rasti /navigacija - Kitos vietos - Sala (Nuotraukos padedančios suprasti): Papeikimu nelaukių, Dekui už supratima.
  7. Normalus tas Sky_Andrius.. Aiškiai matosi kad žaidėjui nekrovė objektų. Priimė anketa bet pakeisti bana nesugeba. http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/160859-rhet-smith-užblokavo-lucas-cruise/

    1. Sky_Andrius

      Sky_Andrius

      Neina man pakeist. Invis tvarko šį dalyką.

  8. Turiu SandKing automobili jai reikia /sms Yellow žaidime, Kaina: 10.5m
  9. Idėjos tikrai vertos dėmesio. Aš esu už. Bet 1. Ideja, kažkada siuliau ji nebuvo padaryta. Buvo siulyta užkurimas su krokodilais (laidais) 2. Medikams gal ir neprastai sugalvota. 3. Biški i RuneScape neša, tik del šios priežasties esu prieš.
  10. Siulau SandKing su unikaliu užrašu "Aktyvusis". Bet norima suma: 15.000.000€
  11. Tesiog neturiu Video Editorio, Tai Youtube kokia parinko pačia pirma tokia ir uždejau.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimaz_Yellow Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Tr.Pardavimo aikštele Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Siulau padaryti ivažiavimo kaina ji turėtu buti apie: 500€ Koks tikslas tai daryti?: Tai sumažints mechaniku bei kitu žaideju pastangas išvaryti, susprogdinti automobilius. Štai mano siūloma naujoji Tr.Pardavimo aikštele. Ps. Sunkiai matomos Tvoros Texturos.
  13. Tikrai esu prieš, kaip tik manau ta patirties skaičiu reikėtu pakelti, nes ir taip naujokai prisirinke neatsakingai dirba.
×
×
  • Kurti naują...