Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ernestas_Xarisma

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Ernestas_Xarisma

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

726 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų slapyvardis: Ernestas_Xarisma2. Jūsų giriamo asmens slapyvardis: Jonas_Slash3. Jūsų pagyrimas: Kadangi taxi darbe esu naujokas, tai lūkesčių didelių nedėjau į valdžią, bet direktorius juos viršijo, gal ne tik direktorius, bet apskritai visos firmos valdžia, bei darbuotojai, bet viskas prasideda nuo direktoriaus, todėl giriu už gerą koletyvo parinkimą, pagalbą, atsakinėjimus į įvairius klausimus, bei supratingumą.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens naudingumą: Įrodymų kažkokių tai neturiu, bet noriu priminti, kad šis direktorius papeikimų nesulaukia, manau, kad tai daug ką pasako.
  2. ką b.let? jai mafija pagrobia , tai *Myliu Las-Venturas.lt*ui prie ko čia adminas? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kr.w kaušas.
  3. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Xarisma 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Jusits_Daedo atrodo. 3.Kodėl buvote užbanintas: Už čytinima kiek atsimenu buvo taip tiesiog šiaipsau važinėjau ir pokšt banas nu galvoju pizdu ir palikau šitą serverį , tiesiog vėl noras pakylo žaist , tai norėčiau sugrįžti , tik va šiuo metu žiūriu niekur nėra jokios banned anketos ir pnš , galvoju suteiksit unbaną 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/f5d3fd42ccb5f90e2139012f29d8a06b421.png
  4. Na taip nėra leistinas, bet čia jokios naudos nėra...
  5. Nu gal ir galima apeiti, bet kam baninti, jei jokios sau naudos nepasidarė? Viskas juk atsikeitė.
  6. Nu taiva. Kam baninti, jeigu vistiek jokios naudos sau jie nepasidaro?
  7. Taigi net nepasihealino car. Tai jūs baninat už tai, kad heal car bando daryt, o nors nepasihealina. Tai kam tos tada apsaugos įdėtos?
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Xarisma 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Justis_Daedo 3.Kodėl buvote užbanintas: A ką žinau, rašo, kad čytinimas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...