Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 10 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eto_Lukis

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Eto_Lukis

  1. Ideja gal ir nk, bet tu lenteliu nereik. Paprasciausiai padarei komanda kaip su lagaminu pardavimu ir viskas. Imetei kiek reik kreditu uz kazkokia kaina ir fsio, kitas sutinka arba ne.
  2. Beto tema permesk i admin papeikimus, jei jau cia papeikima rasai.
  3. Izeidimai privacia, t.y. i /sms zaidejui Damn_Weed.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Eto_Lukis Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Don_Mussar Užblokavimo priežastis: Neleistinu programu naudojimas. Nezinau kaip jus ten vadinat, bet zodziu kilojimas i ora ar kazkas panasaus. Ne mane pakele, bet pranese zmogus, atsiunte video, todel dejau ban. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  5. Tai o norejai daugiau, kad deciau ar kaip? Ir man irodymu net nereikia, nes as pats turiu irodymus.
  6. :DD Zmogau, ribotuvas nespeja sugaudyt to greicio, as nusistates iki 120, ir prasokineja speedas pastoviai. Nebesvaik tu su tokiu virsijimu. Juo labiau, kad dar viena vid galiu imest, kai is ta tik isvazaivau, iskart susitabdei ir vel uz ta pati, nors net nebuvo imanoma, kad virsiciau.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė: Eto_Lukis Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Dyglas_Fingeris Užblokavimo priežastis: Uzdejo star uz kazkoki greicio virsijima, nors vaziavau su ribotuvu iki 120km/h, o kiek zinau tai leistinas greitis ir jei buciau virsijes greiti buciau star gaves ar taip ar taip nuo radaru, bet nieko neturejau, o poto ant galo dar ir kill. MLDC. Gavo lban 3600s. Nedaviau 86400s, nes manau uzteks ir 3600, bet jei jam mazai, tai galit dadet. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:http://sendvid.com/j2yadowu
  8. Jūsų Vardas_Pavardė: Eto_Lukis Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Mindoza_Acme Užblokavimo priežastis: Gavau zinute i admin, jog zaidejui Pro_Max dedami free star, padariau /stebeti, jis pasake priezasti, patvritino jog atsius irodymus, todel uzblokavau Mindoza 8600s. Tarpk kitko jau ne vienas zaidejas yra nukentejas nuo jo nesamoniu. Video puikiai viskas matosi, juo labiau, kad pareigunas dar izeidineja civili, grasina ir t.t. Manau is darbo toki isvis reiketu brukt. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  9. Ir tu rmt galvoji, kad cia visi tokie debilai? :DDD Tu nebejuokauk taip stipriai.
  10. Kokiu gaujos skin? As sita skin uz krd nusipirkau gauja tu Paziurek tu mano darba :DD Ir imesk ta ss greiciau.
  11. Euru paprasei? Cia prasymas, duo euru ir paleisiu. Visu pirma cia jau kysio prasymas, o antra as tik laikiau narkotikus, tai is kur tas platinimas atsirado? Ir imesk tas ss, kur as ten nark platinu ir pns.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė: Eto_Lukis Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Black_Evil Užblokavimo priežastis: Free star, už tai, kad nedaviau pinigų. Žoždžiu loguose viskas matosi. Kitokiu irodymų ner nes nesaugo man pačiam sampe ss. Tuo labiau turejau 10 star ir net baudos nebnadė siūlyt. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas: http://imgur.com/a/TBjUn
  13. Gavai ban, nes susirakinai mane, liepei duot pinigu arba nepaleisi krc, poto uzdejai star uz narkotiku platinima, kurio net nebuvo ir jei ir butu buves irodymu neturi, turejau 10 star, net nesiules baudos isvezei i jail uz tai, kad nedaviau pinigu. Ir dar prasai unban? As tave gi ispejau, yra chatlog.
  14. 1. Jūsų tikrasis vardas: Lukas 2. Kiek jums metų?: 18. 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuvėlė. 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Utena. 5. Kelintoje klasėje mokotės?: Nebesimokau. 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Dirbu. 7. Jūsų zodiako ženklas: Skorpionas. 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Turkija gal :S. 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Nea. 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Šunėką, katašunį. 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Nelabai žiūriu tuos filmus, bet šiaip manyčiau gal koks "Hardcore Henris". 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Įvairią klausau. 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Kad tokia būtų . 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Neišsikėliau sau dar tokio. Tiesiog nugyvent gyvenimą kaip žmogui ir viskas. 15. Apibūdinkite savo charakterį: Ai šeip sau toks, biškį daužtas, linksmas gal truputį, greit susinervinu. 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Visokius jei yra už ką gerbt. 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Nežinau net. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Praleist laiką ir tiek. 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą) Po kaire puse
×
×
  • Kurti naują...