Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


bilis_joyus

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie bilis_joyus

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Aš tikrai už, manau pagyvintu teisėsauga nes dabar tai vpš apmire esam. Norėčiau dar vieną įdėją pasiūlyt. Visiem kyla klausimas kodėl niekas neina į teisėsauga, o eina į nusikalstamus. Ogi paprasta nes nėra įdomumo teisėsaugoje, nusikalstamuose pagaus pasedėsi 10 min kaleime ir viskas. Siūlau padidinti baudimus ir sedėjima kaleime. Tarkim už šaudymą gautum kaip minimum 1 h kalejimo. Iškart užsipuls mane su klausimu kaip tai pagyvins žaidimą? Taip kad daug kas norės eiti į teisėsauga kad nesedėti tam jaile, bus teisėsauga vertinama nors kažkiek. Rinksis rimti žaidėjai kurie freestar nedės, nes jei uždės iškart gaus baną ir bus išmesti.
  2. Rašyk /ispėjimai žaidime turėtu parodyt už ką gavai
  3. Visiškai sutinku su visomis įdėjomis! Bet 3 įdėja norėčiau pasakyt kad nedėtumėt 4.1 variklio nes ten yra šūdų šūdas, dauguma jau projektu nori tapti "moderniais" ir deda tą nesamone, o kad baisiai atrodo niekas nekreipia dėmesio. Užtektu tik forumo dizainą koki geresnį padaryti ir viskas!
  4. Puikūs atnaujinimai, ačiū kad peržvelgei mano pasiūlymų temą!
  5. UŽBLOKAVIMO ANKETA Jūsų Vardas_Pavardė: Bilis_Joy ( pildau už Minde_Jaunelis) Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Seras_Thc Užblokavimo priežastis: Čytinimas Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  6. Na aš ir sakau kad reikia sumažinti laika bet padidinti star dėjimą
  7. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bilis_Joy Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Teisėsauga Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: 2. Tarkim žmogus transportuoja mašiną be teisiu, policininkas sustabdęs, duoda įtarimo už važiavimą be teisiu, bet reiktu padaryti komandą tarkim /tdraudimas V_P , su šia komanda bus draudžiama transportuoti mašiną (paskutinę kurią vairavai ) ir ji bus nutempta mechanikų, nes dabar dažniausiai būna taip, kad uždeda teisėsauga įtarimą ir žmogus nepaiso to ir važinėja toliau be teisių, kai mašina bus nutempta į KMA žmogus susipras, kad reikia teisias laikyti. Jei nėra mechanikų mašina bus automatiškai po kelių minučių nuteleportuota į KMA Ištrinti įgyvendinti pasiūlymai
  8. Atsiblokavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bilis_Joy Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema Kodėl buvote užblokuotas: Bėgau per tilta važiavo mašina ir numušė mane, pradžiai rodė tiesiog server closed the connection, o kai prisijungiau buvo banas. Galvojau tiesiog sustreikavo samp'as mano, tai net nepasidariau foto kai rase closed the connection Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas:
×
×
  • Kurti naują...