Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jay_Scream

Nariai
  • Pranešimai

    103
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

63 Pažengęs

Apie Jay_Scream

  • Rangas
    Bandantis pritapti
  • Gimtadienis
    2000.09.25

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Bedarbis

Profilio informacija

  • Vieta:
    Narnija
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2.991 profilio peržiūros
  1. Niamušk ;/ Keist stilioka reiks, padesi gal biški/ ;d
  2. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Jay-Scream 2. Administratoriaus slapyvardis: Matas-Greitas 3. Administratoriaus nusižengimas: Naudoja heal komanda ant saves per susisaudyma. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  3. Anketa 1. Jūsų slapyvardis: Jay-Scream 2. Klano pavadinimas: Soutshide locotes 3. Peikimo priežastys: Grobia civili ;civilio skin; ne klano. 4. Vaizdinė medžiaga: http://www.part.lt/perziura/d23d9d849bfe6739d8314f94ea37d13b152.png http://www.part.lt/perziura/01e9c8a40ab4fe2254b265217eb5b85f960.png
  4. Neblogas blog'as, idėk gal gfx kita karta kitaip žiūrėsis. Sekmės projekte.
  5. Anketos šablonas 1. Jūsų tikrasis vardas: Gražvydas 2. Kiek jums metų?: 17 3. Jūsų gyvenamoji šalis: UK 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Coventry 5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?: Kolegija 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Dirbu garaže, tvarkau mašinas, keičių stabdžių kaladėles. Šiaip lankau salę, didžiają dalį būnų prie PC bet tuo pačiu ir lauke su draugais. Turiu tik kelis hobius realiai tai žvėjyba ir šiaip kažka nuveikt reikšmingo. 7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Salę +/- Kolkas pertrauką padaręs. 8. Jūsų zodiako ženklas: Svarstyklės. 9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Australija, ; Sydney ; 10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Turiu dvi seses, abėjoms po 25 beveik. 11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Turiu, imesiu ft veliau. 12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Hmmm, realiai tai labiausiai patinka kariniai filmai, vienas iš geriausių tai 'Įniršis', beto BOYKA ;x 13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Klausau repo jau virš 7metų tad sakyčiau tik repas, kitų stiliu nelabai mėgstų nesueina taip gerai kaip repas, mėgstamiausi Lietuvių atlikėjai būtų ; Karpiz, LTzoo , Boostas - sad kad neturi savo vieno gabalų, Svaras, Domas. Iš angliskų;UK; sakyčiau; S1, SL , Bugzy Malone, Tantskii , Cadet, Stormzy. Iš amerikos reperių labiausiai sueina Eminem, Joyner Lucas, Merkules. Siūlyčiau paklausyt būtent šiuos tris gabalus; 14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Būtent šiuo metu labiausiai patinka tai praktika 'mechanikas' , gryžtant i mokyklos laikus tai būtų Anglų ir Biologija, aišku abėjų neišlaikiau. 15. Jūsų gyvenimo tikslas: Baikt mokslus, susirast gerai apmokamą darbą, susikurt šeima, gyvent laimingai jei tai dar yra įmanomą, ir paskui tiesiog mirt. - SAD. 16. Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas bendraujantis, ėsmė su manim yra tikrai labai paprasta, bendrausi su manim bendrausiu su tavim. Sakyčiau jog jei supykstu, pykt galiu tikrai ilgai bet praeina - Vėl mldc būni. O šiaip reiktų patiems pabendraut su manim ir manau susidarysit nuomonę apie mano charakterį. 17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Pripažystų tik paprastus,nepasikėlusius,draugiškus. 18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Nepripažystu dviveidžių, kenkėjų, 'ožių' , tokių kurie 24/7 be nuotaikos. 19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Šiuo metu esu bedarbis, net VIP'o neturiu, šiaip tai važinėjuos su SULTAN'u. Mano tikslas serveryje yra gauti kažkurios firmos direktorių, išskyrus teisėsaugos sritis nes nelabai manęs jos traukia. Realiai labai norėčiau Taksi direktoriaus posto, bet apie ji man pasvajot kol Einaras DPi - NO OFFENSE. 20. Kokie jūsų planai gyvenime?: Manau į panašų klausimą atsakiau ankščiau. ; 15 klausimas. ; 21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą): https://imgur.com/a/u8opLFu ;Naujausia paskutinė; Malonu ir man. TOSHA Prisistatyk ok.
  6.  kokie laikai ;/ 2015-02-16

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Dyglas_Fingeris

      Dyglas_Fingeris

      pamoina su tokiu cypliu bazarint

    3. Nedas_Fucker

      Nedas_Fucker

      nu *Rupūs miltai* baisus tas ;D tokie paskui ir dingsta realybėj prisišnekėję ;D

    4. Domas_Bartkus

      Domas_Bartkus

      Ne tokie kaip jis dingsta, o tokie kaip Marius, kadangi vaikai su vaikystės traumomis keršija tiems, kurie juos suvarė..

  7. Bestė, meilė, gereuse, aaaa šiaip draugiška, eina paerzint, Juditok rawr meile. Geras žmogutis esi ;xx
  8. Jay_Scream ( Serverio žaidėjas ) (2014-03-01 + 2017-03-17) Esu vienas iš Las-Venturas.LT žaidėjų. Serveryje žaidžiu kažkur nuo 2014 metų bet aktyviai pradėjau žaisti nuo 2014-2016 metų ir kažkur po dviejų metų aktyvaus žaidimo, nieko niekas nepasiulė ir taip lošiu kaip dauns..  Šioje temoje, Jūs galite reikšti savo nuomonę apie mane, kaip serverio žaidėja atsakingą už nepamiršima prasitesti VIP premium'a kiekviena mėnėsį, tiek teigiamai, tiek neigiamai. Aš, pasiruošęs Jūsų išklausyti ir tobulėti perkant daugiau paslaugų kad išlaikyti serverį.
  9. Dėkoju už pastabas, stengsiuosi bandyti patobulėt. Dar kartą dėkui ;x
  10. Reiks ir pakeisim. Ačiū už komentarą, geros dienos.
×
×
  • Kurti naują...