Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jacob_Sanchez

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie Jacob_Sanchez

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2012.01.27

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Bedarbis

Profilio informacija

  • Vieta:
    Utena
  • Lytis:
    Vyras
  1. Jei taip būtų padaryta, nemanau ar padėtis serveryje pasikeistų į gerąją pusę.
  2. Labai jau tikslus, ir aiškus temos pavadinimas, - pakvietė Arnas!
  3. Sveiki, skaitantys mano atsiliepimą apie Las-Venturas.lt projektą. Šį projektą žinau jau ilgą laiką, todėl nusprendžiau čia užsiregistruoti, ir pradėti žaisti, jame. Registracija buvo lengnva, kas ir taip aišku, labai patiko, jog šiame serveryje yra saugos klausimas, kas tikrai iš tiesų yra reikalinga, kiekviename projekte, vos užsiregistravęs nuskubėjau išsilaikyti teisių, laikant teoriją reikėjo pagalvoti, ir ne iš pirmo karto pavyko, todėl man padėjo vienas iš administratorių, - The_Deus. Jis ne tik man suteikė 10.000€ bet ir padėjo išsilaikyti teorijos egzaminą, ir kartais pavešdavo, į reikiamas vietas, išsilaikęs vairavimo teises, skubėjau eiti žvejoti, nes buvo prasidėjusios žvejybos varžybos, deja, tačiau jų nelaimėjau, nes labai nesisekė žvejoti, poto įsidarbinau į picerijos darbą, po kelių akimirkų, buvo atranka į medikų firmą, sudalyvavau atrankoje, ji nebuvo labai sunki, todėl patekau, vos užemtęs akį į taisykles, ir visą kitą informaciją, apie medikų darbą, važinėdamas su darbinie tr. priemone, apžiūrėjau beveik visą Las-Venturas miestą, įvairiausias sistemas, užėjau į forumą, net pasižiūrėti ankstesnių atnaujinimų, jie pasirodė įdomūs, ir nematyti kituose serveriuose, nepatiko, jog norint užvesti mašiną, paspaudus "Y" klavišą, išlenda lentelė, manau užtektų ir GUI lentelės, ji man pasirodė patogesnė, taipogi "/info" lentelė, irgi nepatogi, ankščiau buvo geresnė, ir pateikdavo daugiau informacijos apie žaidėją. Forume nepatiko, jog daug žmonių pykstasi, dėl kažkokių man neaiškių priežaščių, o moderatoriai, o galbūt vyr. administracija, nes moderatorių pokolkas nėra, nelabai į tai reaguoja, ir jų nenubaudžia, jau pranešiau ne vieną asmenį, nežinau kas bus toliau, manau tokie dalykai ir sudaro naujokų pirmąjį įspūdį apie projektą, todėl reikėtų tai mažinti, ir susiimti, galbūt aš visko dar nežinau, bet čia tokia mano nuomuonė. Daug nerašysiu, nes atsibos rašyt, ką aš vekiau serveryje, bet atsiliepimas štai toks, ačiū kas skaitėte iki galo, iki!
  4. Patiko mašinų tematika, tačiau pirmasis atnaujinimas, - nelabai.
  5. Girdėjau, jog Policijos Departmanetas turi slaptąjį automobilį „Moonbeam“ kuris atlieka panašią, o galbūt net tokią pačią paskirtį, žaidime.
  6. Labai įdomi sistema, bei šauni idėja! Būtų labai džiugu išvysti tokią sistemą, ir serveryje, paįvairintumieme mechanikų darbą.
  7. Sveikinu naująjį direktorių, linkiu kuo didžiausios sėkmės, laikant jį!
  8. Emigracijos anketa : Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte : Jacob_Sanchez Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate : Lawrence_Fierro Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Spausti ČIA. Kas Paskatino jus prisijūngti prie mūsų projekto?: Sistemos, bei visa kt. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Nedaug, kelis mėnesius. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " Spausti ČIA. ••• Atsiprašau už praeitą kartą, nepastebėjau, jog reikalaujama ir informacijos lentelė.
  9. Sveikas atvykęs į projektą, jei reikės pagalbos kreipkis į mane, arba į administratorius žaidime, su komanda - /adminams
  10. Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, - teksto šriftas. Puikus laikraštis, labai įdomus, ir įtraukiantis, daugiau tokių!
  11. Sutinku, būtų gerai, jog pridėtų daugiau pinigų į algą, nes dabar išeini į minusą, ir nėra prasmės pirkti energetinio gėrimo, kioskuose.
  12. Nesutinku su idėja, jug naujokai iki 7 val. pražaidimo, jau ir taip turi nemažai galimybių, gali rašyti atsiliepimus apie projektą, emigruoti, naudotis navigaciją, ir daug kitų dalykų, kurių dar nepastebėjau, kam dar viską palengvinti?
×
×
  • Kurti naują...