Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Simas_Dev

Nariai
  • Pranešimai

    324
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Viskas, kas paskelbta nario Simas_Dev

  1. Jūsų Vardas_Pavardė, klano pavadinimas?: Simas_Dev, Cluckin Bell Įkurto klano tipas?: Laisvalaikio Nuotrauka [/info > Bendra informacija; /klanai; buveinės nuotrauka]: https://imgur.com/a/4oHdJd8
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?.: Simas_Dev 2. Jūsų /info bendros statistikos lentelė, >> Patirties taškai lentelė. : https://imgur.com/a/PlEkHBf 3. Jūsų aktyvumas per diena?.: Nedidelis, bet stengsiuosi padirbėti 4. Kodėl norite prisijungti į mūsų gretas?.: Su tiek žaidėjų serveryje turbūt geriausias darbas, geras direktorius 5.Kokį transportą mes naudojame ? ( išvardinti pavadinimus).: Linerunner, Roadtrain, Packer, Tanker 6. Papasakokite apie save. Jūsų gerosios, blogosios charakterio savybės.: Esu draugiškas, stengiuosi su visais sutarti 7. Kada galima vežti transporto priemones ir baldus.: Klientui pateikus užsakymą forume 8. Ko sieksite įsidarbinę?.: Pradžioje padirbėti, vėliau matysim
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Simas_Dev /Info bendros patirties lentelės foto: https://imgur.com/a/gKZPRZ3 Discord slapyvardis: Simka Koks jūsų aktyvumas serveryje? Nesu aktyvus, bet planuoju šiek tiek pradėti žaisti, tai bandysiu tą laiką reikiamą atidirbti Kokia pagrindinė mechanikų funkcija serveryje?: Tvarkyti automobilius Kiek reikia pradirbti per diena? 40 Kodėl mechanikai? Darbas, kuriame esu praleidęs daugiausiai laiko, norisi išmėginti naujas sistemas
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Simas_Dev Jūsų tikslai Medikų firmoje ? : Pabūti, padraugauti. Klanai ar teisėsauga? Kodėl? : Teisėsauga, kadangi pats nemažai ten laiko praleidęs. Ar esate susipažinę su darbo taisyklėmis ir jas žinote: Taip.
  5. @Old_Reece

    Sveikas, dar gyvas?

    1. Dominykas_Miguel

      Dominykas_Miguel

      nevairuoja matyt geros maškės...

    2. Simas_Dev

      Simas_Dev

      Jau pernai žadėjo savo gerą maškę parodyt, bet pradingo, tai vis dar laukiu. 

    3. Deivis_Civo

      Deivis_Civo

      jei ka tik pridursiu kad ce mano antras akk o gal jau ir iduriau rastelk jei ja cionais kaip jauties

  6. Užduočių atlikimo anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Simas_Dev 2. Kokiam darbui atstovaujate: Policijos departamentas 3. Jūsų pareigos firmoje: Pavaduotojas 4. Kurias papildomas užduotis atlikote?: Surinkti milijoną aukų į darbo seifą (/seifoisrasas nuotrauka)| 3 taškai | 5. Kurias atskiras, pritaikytas jūsų firmai, užduotis atlikote?: 2, 3, 5, 6, 8, 9, 10 6. Kiek taškų iš viso susikaupė?: 36 7. Įrodymai: Sunaikinti 2500g narkotikų | 2 taškai | Atlikti 2 treniruotes | 6 taškai | Atlikti komendanto valandą 5 kartus per savaitę (1 kartą į dieną). | 2 taškai | Sėkmingai konfiskuoti ginklų prekeivių furgonus ginklų transportavimo metu. Atvežtų fūrų limitas užmokesčiui - 4.| 4 taškai | Laimėti narkotikų zonos veiksmą. (maks. 10 taškų per savaitę) | 10 taškų | Laimėti ginklų vagonų veiksmą (maks. 7 taškai per savaitę) | 7 taškai | Sėkmingai atgrobti pastatą | 2 taškai | Surinkti milijoną aukų į darbo seifą (/seifoisrasas nuotrauka)| 3 taškai |
  7. Sausio 30 dienos įrodymai? Kiek pamenu, tuo metu buvau mechanikų direktorius, neįsivaizduoju, kaip galiu būti susijęs.
  8. Pradžioje važiavome į grobimą, tačiau neturėjome jokių šansų jums pasipriešinti. Kaip tik atsirado vagonai, nusprendėm vykti į juos, kadangi tai vis naudingiau nei kelti ligoninės darbo seifą išeidinėjant iš ligoninės. Išpirką už grobimą gavote.
  9. Sveikas, dėl reidų mano kaltė. Prieš 22h atsijungiau su reikalais, visai pamiršau apie įjungtus reidus (reidai buvo išjungti apie 22:42-22:44). Prisiimu kaltę, atsiprašau už patirtą moralinę žalą serverio žaidėjų.
  10. Darbuotojas gauna žodinį įspėjimą, kadangi nebuvo padaryta didelės žalos. Pažeidimui pasikartojus, darbuotojas bus baudžiamas rimčiau.
  11. Darbuotojas bus baudžiamas 1 darbo įspėjimu už įrodymų neturėjimą. Nematau prasmės bausti rimčiau, nes darbuotojas suvokė savo klaidą ir dar iki tau parašant papeikimą stengėsi atlyginti žalą. Iš esmės negaliu suprasti, kodėl yra juntamas toks didelis negatyvas ir nepasitenkinimas, siekis kažkam pastoviai pakenkti, nors darbuotojas tikrai maloniai stengėsi viską atlyginti, bet yra kaip yra, gyvename tarp visokių žmonių. Darbuotoją įpareigoju tikrinti, ar filmavimas yra įjungtas, kad nekiltų tokių situacijų.
  12. Pirkėjo anketa Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Simas_Dev Kokią transporto priemonę perkate?: Domintų įvairios retesnės mašinos Jūsų siūloma kaina: 22,000,000 Dominanti rida: Nesvarbi
  13. Sveikas, visų pirma neveikia tavo įrodymai. Tau buvo uždėtas bėglio režimas, slapsteisi ligoninės teritorijoje (jei kažkas reikalaus dar ir šitų įrodymų, idėsiu), išvažiavom susirinkti ginklų maišų iš vagonų. Po vagonų pamačiau tave stovintį /tplv ir surakinau, bet vėliau prisiminiau, kad dariau relog, dėl to dingo tavo bėglio režimas ir buvai iškart paleistas. Nežinau, ar daug žalos patyrei pabuvęs surakintas 6 sekundes, bet jeigu tikrai tave taip nuskriaudžiau, atsiprašau labai. https://streamable.com/wtpca3
  14. Draudžiama naudoti darbo komandas ant klano narių nepraėjus 2 minutėms po grobimo. Darbuotojas baudžiamas 1 darbo įspėjimu, tačiau pažeidimui pasikartojus bus baudžiamas rimčiau.
  15. Laiko liko visai nebedaug. Nepamiršk užpildyti!

     

  16. Draudžiama nušauti civilį siekant ilgesnio laiko kalėjime. Darbuotojas gauna 3-ią įspėjimą ir yra šalinamas iš firmos.
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Simas_Dev 2. Nuotrauka, jog paaukojote 50,000€: https://imgur.com/a/qnM5MMv
  18. Nori prisidėti prie tvarkos palaikymo miesto gatvėse? Mėgsti darbą, kuriame niekada netrūksta veiksmo? Nori prisijungti prie draugiško ir bendraujančio kolektyvo? Dabar tavo šansas išbandyti savo jėgas ir sudalyvauti atrankoje į Spec. Pajėgų gretas.

     

  19. Grobimo metu draudžiama rakinti grobiančiojo klano narius. Nematau tinkamo pagrindo dėti „Bėgimas nuo teisėsaugininko“ įtarimui. Darbuotojas baudžiamas 2 darbo įspėjimais.
  20. Delcas_Samp baudžiamas žodiniu įspėjimu, kadangi tai nutinka pirmą kartą ir situacija tikrai nėra eilinė. Gaisrininkai gali labai lengvai piktnaudžiauti savo darbiniu transportu ir daryti NON-RP, o teisėsaugininkai neturi galimybių pamatyti, ar tikrai vykstama į iškvietimą. Tokiu atveju geriausia paprašyti įrodymų ir jeigu žaidėjas nesugeba įrodyti, kad vyko į iškvietimą, sudėti įtarimo lygį. Arnas_Query baudžiamas žodiniu įspėjimu. Niekaip negaliu suprasti, kodėl kažkam kliūna greitesnis patekimas į kalėjimą, juk tai sutaupo jūsų pačių laiką. Vis gi siūlau darbuotojui sekantį kartą šį asmenį vežti į kalėjimą neviršijant mieste leidžiamo 120km/h ir paisant visų KET, jeigu šis to pageidauja. Aurimas_Bosas nebus baudžiamas, kadangi nematau nieko, ką šis padarė blogai, tik išlaipino tave iš transporto priemonės. Zygimantas_Teip nedirba mūsų firmoje. Dėl pastovių surakinimų reikia paprasčiausio supratingumo. Dirbant teisėsaugoje retkarčiais kyla situacijos, kai vieną žmogų gaudo keli teisėsaugininkai ir paprasčiausiai nesusitaria, kuris jį surakins. Taip gaunasi nereikalingi atrakinimai ir surakinimai. Tikiu, kad čia tebuvo nesusitarimo reikalas ir nežinau, ar tai padarė kažkokios žalos tau. Nors papeikimas ir yra priimtas, siūlau peikiančiajam asmeniui pažiūrėti į viską ir iš kitos pusės, kadangi tikrai teisėsaugininkai negali žinoti, kada yra vykstama į iškvietimą, kada ne, tuo labiau, kad sustojimas ir susimokėjimas baudos tikrai nesutrukdys jums dirbti jūsų darbo ir nekils tokių kvailų situacijų, bet manau, kad viskas čia buvo principo reikalas. Kaip bebūtų, NON-RP darymas šioje situacijoje visiškai nebuvo būtinas, kad būtų galima įvykdyti darbo užduotį (net teisėsauga ar medikai negali daryti NON-RP, kai tai nėra privaloma, todėl nežinau, kodėl tai turėtų būti išimtis gaisrininkams), o ir bėgimas buvo sąmoningas, darbuotojus dėl iškvietimo įspėjai tik tada, kai matei, kad jau toliau nebepabėgsi. Viską apsvarstęs tikrai nematau pagrindo šioje situacijoje rimčiau bausti darbuotojus, kadangi matau nelogiškų veiksmų, provokavimo ir iš tavo pusės.
×
×
  • Kurti naują...