Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matas_Sanchez

Nariai
  • Pranešimai

    73
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie Matas_Sanchez

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nėra

Paskutiniai lankytojai

1.353 profilio peržiūros
  1. serve nera nauju zaideju (nes serveris nesiskelbia), o seni toks jausmas, kad sezonais zaidzia
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Sanchez Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui Kokia tai sistema?: klanų Kodėl tai yra naudinga?: . Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Serveryje būtu sukurtas karo klanas kuris neturėtu jokios valdžios. Į klaną galėtu įstoti žaidėjai turint 20kxp, Klano nariai galėtu vygdyti šias veiklas : banko plėšimas (pinigus pasidalinti klano nariai kurie pradėjo plėšimą), narkotikų skyriaus plėšimas, tilto sprogimas, narkotikų rinkimas. Pliusai : Žaidėjai kuriems užsinorėjo pašaudyt, bet nenori per daug lįsti į klanus (leisti kreditų, ieškotis klano) galėtu laisvai šaudytis. Naujokai galėtu parodyti savo skillus veiksme ir paskui pereiti į rimtesnį klaną. Žaidėjams daugiau veiklos pasirinkimo.
  3. Leistu rašyti nuo tam tikro xp kiekio, palikus žinutę būtu 5 min cooldown
  4. 2018 metų žaidėjas (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų komandos narys (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų administratorius (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų valdžios atstovas (Vardas_Pavardė): @Dyglas_Fingeris 2018 metų klano vadas (Vardas_Pavardė): @Ernestas_Mind 2018 metų šaulys (Vardas_Pavardė): tai mitinė būtybė, kai kurie teigia ją mate, kai kurie ją praminė @Remigijus_Narcissus arba @Josh_Excite, bet niekas iš tikro nežino jos tikrojo vardo. 2018 metų teisėsaugininkas (Vardas_Pavardė): visi lopai 2018 metų lošėjas (Vardas_Pavardė): @Robert_Klicko 2018 metų mergina (Vardas_Pavardė): @Judita_Low 2018 metų įvykis (įvykio pavadinimas): Futbolo čempionatas
  5. dar nenusprendziau, arba su chebra chatoj, arba su chebra nacnyko ieskosim
  6. o tavo varda kirciuoja einAras ar eInaras ? (draugui cia)
  7. kodel futbolas nera lietuvos religija?

    1. Chill_Pokaldra

      Chill_Pokaldra

      Būtų, nesugeba žaist pasaulinio lygio futbolą.

    2. Jack_Ferdinando
    3. James_Harden

      James_Harden

      nes bugai lend ziaurus kai fule losem 

  8. kai minusas tiem kurie verslus po kelis m pirko o ju serverine verte pora simtu k :DDDDD
  9. eina pasikeist i sena dizaina? man sits nepatinka

  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Sanchez Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): srv Kokia tai sistema?: kalonkes Kodėl tai yra naudinga?: 1. inviui saibu atnes. 2. joks lietuvos servas neturi tokios sistemos. 3. nu linksmiau srv bus. 4. darbai gales daryt savo bazese party ir taip viliot darbuotojus. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: nu ideja tokia, kad imest kalonkes ir kad galetum leist muzona ir, kad vaikai neleistu savo grabu uzmesti kaina 50 euru, o jeigu sugebetu susitaupyt is pietu pinigu tai padaryt, kad kai butum mute neleistu leisti muzikos, o uz lievas muzikas 7 d. mute sauti, o jei siaip nemegsti geros muzikos tai galetum parasyt /nomuzon ir padarytu tave kurcia nuo kaloneliu. kalonke galetum pastatyti betkur. dar video imesiu, nu kad visiems aiskiau butu.
×
×
  • Kurti naują...