Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matas_Sanchez

Nariai
  • Pranešimai

    73
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Matas_Sanchez

  1. serve nera nauju zaideju (nes serveris nesiskelbia), o seni toks jausmas, kad sezonais zaidzia
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Sanchez Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui Kokia tai sistema?: klanų Kodėl tai yra naudinga?: . Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Serveryje būtu sukurtas karo klanas kuris neturėtu jokios valdžios. Į klaną galėtu įstoti žaidėjai turint 20kxp, Klano nariai galėtu vygdyti šias veiklas : banko plėšimas (pinigus pasidalinti klano nariai kurie pradėjo plėšimą), narkotikų skyriaus plėšimas, tilto sprogimas, narkotikų rinkimas. Pliusai : Žaidėjai kuriems užsinorėjo pašaudyt, bet nenori per daug lįsti į klanus (leisti kreditų, ieškotis klano) galėtu laisvai šaudytis. Naujokai galėtu parodyti savo skillus veiksme ir paskui pereiti į rimtesnį klaną. Žaidėjams daugiau veiklos pasirinkimo.
  3. Leistu rašyti nuo tam tikro xp kiekio, palikus žinutę būtu 5 min cooldown
  4. 2018 metų žaidėjas (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų komandos narys (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų administratorius (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų valdžios atstovas (Vardas_Pavardė): @Dyglas_Fingeris 2018 metų klano vadas (Vardas_Pavardė): @Ernestas_Mind 2018 metų šaulys (Vardas_Pavardė): tai mitinė būtybė, kai kurie teigia ją mate, kai kurie ją praminė @Remigijus_Narcissus arba @Josh_Excite, bet niekas iš tikro nežino jos tikrojo vardo. 2018 metų teisėsaugininkas (Vardas_Pavardė): visi lopai 2018 metų lošėjas (Vardas_Pavardė): @Robert_Klicko 2018 metų mergina (Vardas_Pavardė): @Judita_Low 2018 metų įvykis (įvykio pavadinimas): Futbolo čempionatas
  5. dar nenusprendziau, arba su chebra chatoj, arba su chebra nacnyko ieskosim
  6. o tavo varda kirciuoja einAras ar eInaras ? (draugui cia)
  7. kodel futbolas nera lietuvos religija?

    1. Chill_Pokaldra

      Chill_Pokaldra

      Būtų, nesugeba žaist pasaulinio lygio futbolą.

    2. Jack_Ferdinando
    3. James_Harden

      James_Harden

      nes bugai lend ziaurus kai fule losem 

  8. kai minusas tiem kurie verslus po kelis m pirko o ju serverine verte pora simtu k :DDDDD
  9. eina pasikeist i sena dizaina? man sits nepatinka

  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Sanchez Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): srv Kokia tai sistema?: kalonkes Kodėl tai yra naudinga?: 1. inviui saibu atnes. 2. joks lietuvos servas neturi tokios sistemos. 3. nu linksmiau srv bus. 4. darbai gales daryt savo bazese party ir taip viliot darbuotojus. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: nu ideja tokia, kad imest kalonkes ir kad galetum leist muzona ir, kad vaikai neleistu savo grabu uzmesti kaina 50 euru, o jeigu sugebetu susitaupyt is pietu pinigu tai padaryt, kad kai butum mute neleistu leisti muzikos, o uz lievas muzikas 7 d. mute sauti, o jei siaip nemegsti geros muzikos tai galetum parasyt /nomuzon ir padarytu tave kurcia nuo kaloneliu. kalonke galetum pastatyti betkur. dar video imesiu, nu kad visiems aiskiau butu.
  11. ispildyta bet ateme invis uz buginima noriu kad prie mano maxes kebabinej gamintu skanius kebabus
  12. dar reiketu pamineti tai, kad alga centai ir daugiau isleisit ant maisto nei uzdirbsit
  13. 1. net teisesauga nesivargina varinet tu furu, kur klanieciai varginsis kai ginklu ir taip pilnos kisenes. be to yra ginkline, is ten ir pirkit. 4. betkokiu atveju beveik neimanoma perimti, nes pora kulku ir nebelieka tos furos. 13. sutikciau jeigu butu koks sansas kad nebutu to efekto, nes kitaip - nesamone.
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zasib_Basin Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): srv Kokia tai sistema?: ginklu Kodėl tai yra naudinga?: mazesnis dm mieste Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: siulau mazinti ginklus ir ju prieinamuma serveryje. ir tai galima butu padaryti taip : pamazinti gp deziu duodamas kulkas, tiek ginklinei, tiek gp sandeliui. branginti gunu pasiemima is sandelio gprekiaviams taip pat ir ginklines kainas. pamazint kazkiek kartu visiems ginklus is visur, pvz padalint visu ginklus is 5 nes ju serve ir taip per daug yra. limituoti gp dezes, atveza stukem tu deziu, o parduoda ginklu vos uz kelias dezes. pasalinti ta sistema kur zmogus numire ir ginklai atsiranda pickupe, greiciau nyktu is serverio ginklai. sie pasiulymai manau sutvarkytu kazkiek dm mieste, nes zaidejai vertintu daugiau ginklus ir nesaudytu visu is eiles, o pasitaupytu ginklu ant veiksmo ir gal net pradetu naudoti kitus(pigesnius) ginklus.
  15. kai premium vipai 5 kart greiciau gali ivygdyt jas tai irgi zjbs (cia ypac nesazininga tu atveju kurie bando sk laimet)
  16. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Sanchez Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): srv Kokia tai sistema?: /misijos Kodėl tai yra naudinga?: didesnis susidomejimas misijomis Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: isimt tas misijas kur surinkt xp arba bent jau pamazint tuos kiekius, nes cia paprastas zaidejas kuris zaidzia pora val daily tai pora savaiciu vygdytu pvz 10 misija (surinkt 10kxp) ir per ta laika is viso apie tas misijas pamirs
  17. bande ir gaujas vietoj klanu bet klanai vstk veiksmingesni, tdl su mafijom bus taspats, as pries
  18. Jūsų Vardas_Pavardė?Zasib_Basin Kaip sekėsi atlikti užduotį ar buvo sunku? (pakomentuokite keliais žodžiais): dekui mister_audi uz eventa, o ejosi lengvai Įrodymai:
×
×
  • Kurti naują...